Seks Hayatı

Seks Hayatı

Son dakika seks hayatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seks hayatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seks hayatı haber sayfamızda...

Seks Hayatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 640 seks hayatı haberi bulunmuştur.
‘Macron’un seks hayatı hakkında bilgim var’
‘Macron’un seks hayatı hakkında bilgim var’ ABD’de eski başkan Donald Trump’ın evine 8 Ağustos’ta iç güvenlik teşkilatı FBI tarafından yapılan baskında, 15 kutu belge ele geçirilmişti. Rolling Stones dergisi, bu belgeler arasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ait bir bölümün de olduğunu duyurdu.
31.08.2022 Dünya
Karizmatik kova burcu erkeğinin cinsel hayatı
Karizmatik kova burcu erkeğinin cinsel hayatı Kova sezonu resmen açıldı! Peki bu burca sahip, karizmatik ve zeki erkeklerin seks hayatı nasıl? İşte kova burcu erkeği cinsel hayatı hakkında her şey...
29.01.2020 Cinsellik
Burcunuza göre hafta sonu seks rehberi
Burcunuza göre hafta sonu seks rehberi Pazar günü; Venüs ve Uranüs, ateşli Mars ve dönüşüm gezegeni Plüton ile bağlantı kuruyor. Peki gezegenlerdeki bu değişim seks hayatınızı nasıl etkileyecek?
26.12.2019 Cinsellik
Erkekler neden olgun kadınlardan hoşlanıyor?
Erkekler neden olgun kadınlardan hoşlanıyor? Bazı erkekler kendilerinden yaşça büyük ya da olgun düşünebilen ve davranabilen kadınlardan hoşlanıyor. Olgun kadınların yanında daha rahat ya da güvende hissedebiliyor. İşte erkeklerin olgun kadınlardan hoşlanmalarının sebepleri...
13.12.2019 İlişkiler
‘11 Eylül’ün nedeni 500 milyarlık ‘zehir’ piyasası’
‘11 Eylül’ün nedeni 500 milyarlık ‘zehir’ piyasası’ Uyuşturucu sempozyumunda konuşan bir yetkili ‘Taliban 2001’de haşhaş ekimini yasaklayınca bir anda 11 Eylül saldırısı ve ardından ABD’nin Afganistan’a yerleşmesi söz konusu oldu. Afganistan’da uyuşturucu patronlarının kontrol ettiği eroinin değeri 500 milyar dolar’ dedi
29.11.2018 Gündem
Bir mesane enfeksiyonu olan sistitten korunma yolları
Bir mesane enfeksiyonu olan sistitten korunma yolları Kadınların korkulu rüyası olan sistit, mesane enfeksiyonu sonucunda ortaya çıkar. Eğer zamanında tedavi edilmezse böbreklere bile sıçrayabilir. İşte sistit hakkında bilmeniz gerekenler ve sistitten korunma yolları.
27.04.2018 Gündem
Fark etmeden bütün cazibenizi yok eden davranışlar
Fark etmeden bütün cazibenizi yok eden davranışlar Eğer partneriniz ile sorunlar yaşıyorsanız bunun nedeni davranışlarınız olabilir. Davranışlarınızda bir problem olmadığını düşünüyorsanız, durup tekrar düşünmekte fayda var. İşte fark etmeden bütün cazibenizi yok eden davranışlar:
2.01.2018 İlişkiler
Erken boşalmaya bitkisel çözümler
Erken boşalmaya bitkisel çözümler Erken boşalma çiftlerin cinsel hayatını olumsuz etkileyen bir sorundur. Erken boşalmaya bitkisel çözümler arıyorsanız bu yazı tam size göre, erken boşalmaya iyi gelen bitkisel çözümler ile erken boşalma sorununuzdan kurtulabilirsiniz.
25.12.2017 Cinsel Sağlık
Crespo'nun 'grup seks' itirafının altında ne yatıyor?
Crespo'nun 'grup seks' itirafının altında ne yatıyor? Hernan Crespo'yu nasıl bilirdiniz bilemiyorum ama bana göre iyi bir futbolcuydu. Çok da fazla kendisine dair soru işaretim de yok. Arjantinli olması... İyi bir forvet, şahane bir golcü olması... Uzun saçları... Crespo, ülkesi Arjantin'deki bir TV röportajında coşmuş da coşmuş...
14.03.2018 Ünlüler
Düzenli seks hayatı sağlık sorunlarını azaltıyor
Düzenli seks hayatı sağlık sorunlarını azaltıyor Seksin sağlık açısından faydaları saymakla bitmese de sekssizliğin zararları korkunç sorunlara sebep olabiliyor. Bakın sekssizlik nelere sebep oluyor!
16.03.2018 İlişkiler
Mesleklere göre erkeklerin cinsel hayatı
Mesleklere göre erkeklerin cinsel hayatı Farklı meslek gruplarına sahip eşleri olan evli kadınların katıldığı bir araştırmada, mesleklere göre erkeklerin cinsel hayatları araştırıldı. Yapılan araştırmalarda mesleklere göre değişkenlik gösteren seks hayatı sizleri de oldukça şaşırtacak. İşte hangi meslekteki erkekler yatakta ne kadar iyi sorusuna cevap niteliğinde olan bilgiler…
20.10.2017 İlişkiler
Antivirüs mucidi Johnny Depp olacak
Antivirüs mucidi Johnny Depp olacak Karayip Korsanları serisiyle ününe ün katan Amerikalı aktör Johnny Depp, yeni bir kara mizah filminde yine başrol oynamaya hazırlanıyor.
15.05.2017 Dünya
Seks hayatını bitirebilen hastalıklar
Seks hayatını bitirebilen hastalıklar Uzmanlar, seks hayatını olumsuz yönde etkileyecek ve seks hayatının bitmesine neden olacak hastalıkları açıkladı.
15.05.2017 Cinsellik
Kan gruplarına göre seks hayatı
Kan gruplarına göre seks hayatı Seks hayatınızdaki bazı davranışlarınızın kan grubunuzdan kaynaklandığını biliyor muydunuz? İşte kan gruplarının seks hayatınıza kattığı etkiler…
3.05.2017 Cinsellik
Serdar Ortaç: Karımın arzulandığını düşünmek...
Serdar Ortaç: Karımın arzulandığını düşünmek... Posta gazetesine röportaj veren Serdar Ortaç, ‘Karımla bizi bir arada tutan tek şey sevgi, onun üzerine mal yapmadım’ diyor...
9.04.2017 Cadde
Otobüsçüden görülmemiş nöbet tepkisi
Otobüsçüden görülmemiş nöbet tepkisi Kahramanmaraş'ta sorunlarını dile getirmek için toplanan halk otobüsü sahiplerinden 55 yaşındaki Mehmet Nane, genç ve yeni evli şoförlere sürekli nöbet yazılmasına tepki gösterdi. Nani, "Şimdi bu çocukların, gençlerin hiç mi seks hayatı olmayacak?" dedi.
11.09.2019 Haberler
Otobüsçüden görülmemiş nöbet tepkisi
Otobüsçüden görülmemiş nöbet tepkisi Kahramanmaraş'ta sorunlarını dile getirmek için toplanan halk otobüsü sahiplerinden 55 yaşındaki Mehmet Nane, genç ve yeni evli şoförlere sürekli nöbet yazılmasına tepki gösterdi. Nani, "Şimdi bu çocukların, gençlerin hiç mi seks hayatı olmayacak?" dedi.
8.02.2017 Gündem
Otobüsçüden görülmemiş nöbet tepkisi
Otobüsçüden görülmemiş nöbet tepkisi Kahramanmaraş'ta sorunlarını dile getirmek için toplanan halk otobüsü sahiplerinden 55 yaşındaki Mehmet Nane, genç ve yeni evli şoförlere sürekli nöbet yazılmasına tepki gösterdi. Nani, "Şimdi bu çocukların, gençlerin hiç mi seks hayatı olmayacak?" dedi.
8.02.2017 Gündem
Kalbe en iyi üçlü: sarımsak, uyku, seks
Kalbe en iyi üçlü: sarımsak, uyku, seks Her gün çiğ sarımsak tüketmek, aşık olunan kişiyle düzenli olarak cinsel ilişkiye girmek ve aşırı uyumamak (Ne fazla ne de eksik uyku) kalp sağlığı için önemli
27.10.2016 Genel Sağlık
Yaşlılar seks yapar mı?
Yaşlılar seks yapar mı? Yaşlandıkça seks isteğinin söneceğini düşünenlere sevindirici bir haber; araştırmalar yaşlı kişilerin seks yapmayı sevdiğini söylüyor.
27.07.2016 Cinsellik
Cemil İpekçi: “Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum”
Cemil İpekçi: “Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum” Ünlü modacı Cemil İpekçi özel hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. ipekçi, "Gençliğimde geneleve çok düşkündüm. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum" dedi.
22.05.2016 Cadde
Survivor 2016'da kim elendi? SMS'le elenen isim şoke etti!
Survivor 2016'da kim elendi? SMS'le elenen isim şoke etti! Survivor 2016'da bu hafta elenen isim belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı aralarından bir kişiye veda etti. Peki Survivor kim elendi? Salı akşamı yayınlanan bölümde bu soru cevabını buldu. Elemeye kalan 3 isim Damla, Serkay ve Gizem Kerimoğlu'ndan en az oyu alarak adaya veda eden yarışmacı bakın kim oldu?
20.05.2016 Gündem
Ateşli seks için tavsiyeler
Ateşli seks için tavsiyeler Seks hayatınızdaki monotonluk ilişkinizin bitmesine kadar gidecek kadar ciddi sorunlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Ateşli seks için bu tavsiyelere kulak verin.
30.03.2016 Cinsellik
Ev işi yapan erkeklerin seks hayatı daha iyi
Ev işi yapan erkeklerin seks hayatı daha iyi Almanya'da yapılan bir araştırma ev işlerine katkı sağlayan erkeklerin daha iyi cinsel hayatları olduğunu ortaya koydu. Ancak araştırmaya göre daha fazla ev işi daha fazla seks anlamına gelmiyor.
4.11.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seks Hayatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.