Sert Müdahale

Sert Müdahale

Son dakika sert müdahale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sert müdahale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sert müdahale haber sayfamızda...

Sert Müdahale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.781 sert müdahale haberi bulunmuştur.
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip!
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip! Trendyol 1. Lig'in 33'üncü haftasında Göztepe, Eyüpspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.
4.05.2024 1.Lig
AK Parti'den İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine tepki: Tamamen yanlış bir yaklaşım
AK Parti'den İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine tepki: Tamamen yanlış bir yaklaşım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hamas'ın terör örgütü olarak suçlanması yanlıştır. İki prensip ortaya koymuştuk. Hangi kesime olursa olsun sivillere saldırıları doğru bulmuyoruz ama şöyle bir nokta var ki, esas mesele Hamas meselesi değil, Netanyahu hükümetinin soykırımcı politikalarla Filistinlilere uyguladığı katliam siyasetidir." ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Gündem
Trump’ın sus payı davası! Tanıklar ifade verdi, itiraf geldi
Trump’ın sus payı davası! Tanıklar ifade verdi, itiraf geldi Donald Trump'ın “sus payı” davasında ifade veren eski dergi yöneticisi David Pecker, 2016 başkanlık seçimlerinde Trump’a çıkar sağlamak için evlilik dışı ilişki iddiasıyla ilgili haberi kasıtlı olarak örtbas ettiğini itiraf etti.
27.04.2024 Dünya
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.
27.04.2024 Dünya
Gazze'ye destek gösterileri: Alman polisinden, Meclis önündeki eylemcilere sert müdahale
Gazze'ye destek gösterileri: Alman polisinden, Meclis önündeki eylemcilere sert müdahale Alman polisi, başkent Berlin’de bulunan Federal Meclis önünde göstericilerin kurduğu Filistin’e destek kampını sert müdahaleyle dağıttı.
26.04.2024 Dünya
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının otomobilini çalan hırsızı etkisiz hale getiren ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve kişiyi etkisiz hale getirdim” dedi.
14.04.2024 Haberler
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının otomobilini çalan hırsızı etkisiz hale getiren ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve kişiyi etkisiz hale getirdim” dedi.
14.04.2024 Gündem
Öfke büyük...
Öfke büyük... Rus muhalif Aleksey Navalni’nin tutuklu olduğu hapishanede 47 yaşında ölümü hem Rusya içinde hem de dünyada büyük öfke ve tepkiyle karşılandı. Navalni’nin naaşı ailesine teslim edilmedi, Rus kentlerinde eylemlere sert müdahale gerçekleşti.
18.02.2024 Dünya
Carlo Ancelotti'den yeni Arda Güler kararı! Dev maçta ilk 11'de
Carlo Ancelotti'den yeni Arda Güler kararı! Dev maçta ilk 11'de Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek Süper Kupa'yı kazanan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'e Atletico Madrid ile oynanacak derbide ilk 11'de şans verebilir.
16.01.2024 İspanya La Liga
Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım!
Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım! Real Madrid ve Barcelona arasında oynanan Süper Kupa finalinde Arda Güler süre alamadı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'i neden oyuna almadığını oyuncuya söyledi. İspanyol basını Arda Güler'in bu kararı saygıyla karşıladığını yazdı.
15.01.2024 İspanya La Liga
İsrail polisinden cuma namazı sonrası Filistinlilere sert müdahale!
İsrail polisinden cuma namazı sonrası Filistinlilere sert müdahale! İsrail’in 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze Şeridi’ne yönelik ablukası ve sivillere yönelik katliamı sürüyor. 9 cumadır devam eden müdahalede İsrail polisi dozunu artırdı. Müslüman mahallelerine kadar girip gaz fişeği atmaya başladı. İşte son durum...
8.12.2023 Haberler
İsrail polisinden cuma namazı sonrası Filistinlilere sert müdahale!
İsrail polisinden cuma namazı sonrası Filistinlilere sert müdahale! İsrail’in 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze Şeridi’ne yönelik ablukası ve sivillere yönelik katliamı sürüyor. 9 cumadır devam eden müdahalede İsrail polisi dozunu artırdı. Müslüman mahallelerine kadar girip gaz fişeği atmaya başladı. İşte son durum...
8.12.2023 Dünya
Türkiye bu pozisyonu konuşuyor! Büyük tepki çeken karar
Türkiye bu pozisyonu konuşuyor! Büyük tepki çeken karar TFF 2. Lig'de oynanan Yeni Mersin İdman Yurdu-Vanspor karşılaşmasında Vanspor'lu oyuncunun, Mersinli Oğuz Özden'e yaptığı faul neticesinde sarı kart görmesi sosyal medyada gündem oldu.
6.11.2023 2.Lig
Netanyahu 2. aşamaya geçildiğini duyurdu: Henüz yolun başındayız
Netanyahu 2. aşamaya geçildiğini duyurdu: Henüz yolun başındayız İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Netanyahu dün gece yoğunlaşan hava saldırılarının ardından operasyonun ikinci aşamasının başladığını söyledi.
28.10.2023 Dünya
Fransız polisinden Filistin destekçilerine sert müdahale
Fransız polisinden Filistin destekçilerine sert müdahale Fransa’nın başkenti Paris’te toplanan binlerce kişi Filistin’e destek için yürüdü. Fransız polisi, “Gazze, Paris yanınızda” sloganları atan göstericilere sert müdahalede bulundu.
28.10.2023 Haberler
Macron'u hedef aldılar! Fransa'da Filistin protestosuna sert müdahale
Macron'u hedef aldılar! Fransa'da Filistin protestosuna sert müdahale Fransa’nın başkenti Paris’te toplanan binlerce kişi Filistin’e destek için yürüdü. Fransız polisi, “Gazze, Paris yanınızda” sloganları atan göstericilere sert müdahalede bulundu.
28.10.2023 Dünya
Büyü bozuldu!
Büyü bozuldu! Manisa FK’yı deplasmanda son dakika golüyle yenen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Galibiyet güzel bir olay. Bu sevinçleri tek maçlık değil. Kazanmayı çoğaltarak yolculuğu daha anlamlı kılmak ön koşul olmalı’’ dedi
27.09.2023 1.Lig
Fenerbahçe İsmail Kartal'la uçuşa geçti! Türk takımları arasında en uzun seri
Fenerbahçe İsmail Kartal'la uçuşa geçti! Türk takımları arasında en uzun seri Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 5-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, rövanşta da rakibini 1-0 mağlup etti ve gruplara kalmayı başardı. Bu sonuçla birlikte İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yakaladığı seri ile dikkatleri çekti.
1.09.2023 Fenerbahçe
İrfan Can Eğribayat'tan taraftarlara olay hareket! 5-1 göndermesi
İrfan Can Eğribayat'tan taraftarlara olay hareket! 5-1 göndermesi Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya geldi. Mücadelede sarı-lacivertli ekibin kalecisi İrfan Can Eğribayat, çok konuşulacak bir harekete imza attı.
31.08.2023 Fenerbahçe
Twente - Fenerbahçe maçında sinirler gerildi! Osayi'nin kramponunu fırlattı
Twente - Fenerbahçe maçında sinirler gerildi! Osayi'nin kramponunu fırlattı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında iki takım oyuncuları arasında sinirler gerilirken şaşırtan bir olay gerçekleşti. İşte detaylar...
31.08.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, evinde tur atladı! Sarı kırmızılılar, Ljubljana’yı rövanşta da yendi
Galatasaray, evinde tur atladı! Sarı kırmızılılar, Ljubljana’yı rövanşta da yendi Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi. 3-0'ın rövanşında bu maçta da rakibini 1-0'lık skorla yenen sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'a yükseldi. Bu sonuçla Galatasaray'ın rakibi Molde oldu.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Al Nassr'da Talisca'dan bayrak kavgası! Sahanın ortasında birbirine girdiler
Al Nassr'da Talisca'dan bayrak kavgası! Sahanın ortasında birbirine girdiler Al Nassr ve Al Hilal, Arap Kulüpler Şampiyonası final müsabakasında karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo'nun damga vurduğu maçı Al Nassr 2-1'lik skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu. Mücadelenin ardından galibiyeti kutlayan Anderson Talisca, sahanın ortasına bayrak dikmeye çalıştığı esnada ortalık savaş alanına döndü.
12.08.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo, Jorge Jesus ile tartıştı! Al Hilal'i tek başına yıktı
Cristiano Ronaldo, Jorge Jesus ile tartıştı! Al Hilal'i tek başına yıktı Arap Kulüpler Şampiyonası final maçında Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta dünya yıldızı Ronaldo, attığı goller ile Jesus'u adeta yıktı. Öte yandan Portekizli futbolcu, tecrübeli teknik adam ile tartışma yaşadı.
13.08.2023 Dünyadan Futbol
Ali Hamaney'den sonra ne olacak? İran'da yaklaşan 'Halef krizi'
Ali Hamaney'den sonra ne olacak? İran'da yaklaşan 'Halef krizi' Son zamanlarda sık sık protestolarla gündeme gelen İran İslam Cumhuriyeti'nin ikinci dini lideri olan Hameney, 1989 yılından bu yana bu görevi sürdürüyor. Devrimin lideri Ruhullah Humeyni'nin ölümünden kısa bir süre sonra başa geçen Hamaney hali hazırda görevinin başında olsa da kimilerine göre İran’ı yakın gelecekte bir 'Halef krizi' bekliyor.
5.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sert Müdahale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.