Sıpa

Sıpa

Son dakika sıpa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıpa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıpa haber sayfamızda...

Sıpa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 sıpa haberi bulunmuştur.
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı!
Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı! 2022 Elle Awards Style Awards kazananları belli oldu. Eğlence sektöründen bir çok ismin katıldığı törene Hande Erçel'in teşekkür konuşmasıyla duygulanan ablası Gamze Erçel Yıldırım'ın gözyaşları damga vurdu. Yıldırım, duygulandığı anları takipçileriyle de paylaştı.
31.05.2022 Magazin
Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı!
Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı! 2022 Elle Awards Style Awards kazananları belli oldu. Eğlence sektöründen bir çok ismin katıldığı törene Hande Erçel'in teşekkür konuşmasıyla duygulanan ablası Gamze Erçel Yıldırım'ın gözyaşları damga vurdu. Yıldırım, duygulandığı anları takipçileriyle de paylaştı.
31.05.2022 Cadde
Hayvan dostu kampüsler
Hayvan dostu kampüsler Boğaziçi’nin kedileri, ODTÜ’nün kuşları, Erciyes’in sincapları, Akdeniz’in köpekleri… Türkiye’nin dört bir yanında üniversite kampüsleri, yüzlerce hayvana ev sahipliği yapıyor. Hayvan dostu kampüslerde hem öğrenciler hem de patili dostlar çok mutlu.
7.05.2022 Pazar
Hayvanlarda Albino Nedir? Hangi Hayvanlar Albino (Beyaz Renk) Olur?
Hayvanlarda Albino Nedir? Hangi Hayvanlar Albino (Beyaz Renk) Olur? Gerek hayvanlarda gerek ise insanlarda görülen farklı pek çok durum bulunmaktadır. Bu anlamda albino terimi karşımıza sürekli çıkmaktadır. Albino hayvanlarda da görülebildiği için sık sık araştırılan bir konu olmaktadır. Peki, hayvanlarda albino nedir? Hangi hayvanlar albino olur? Sizlere hayvanlarda da görülen albino hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
30.10.2021 Eğitim
Bosna Hersek'te yeni toplu mezar bulundu
Bosna Hersek'te yeni toplu mezar bulundu Bosna Hersek'in güneyindeki Kalinovik kentine bağlı Dobro Polje'de, ülkede 1992-1995'te yaşanan savaşta öldürülen sivillere ait olduğu tahmin edilen kemik kalıntılarının bulunduğu yeni toplu mezar tespit edildi.
31.05.2021 Dünya
'Sadakatsiz' oyuncuları sıpanın hayatını kurtardı
'Sadakatsiz' oyuncuları sıpanın hayatını kurtardı Kanal D’de yayınlanan 'Sadakatsiz Dizisi’nin oyuncuları çekim için gittikleri Zekeriyaköy’de ölmek üzereyken yolda gördükleri sıpanın yardımına koştu. Sıpanın yanına giden oyuncu Melis Sezen, HAYKURDER’i arayarak yardım istedi. Özel bir sağlık kuruluşuna sevk edilen ve femur kırığı bulunan sol bacağı ameliyat edilen sıpa, koruma altına alındı.
10.05.2021 Cadde
Zeynep Öztürk'ten 'Spagetti' açıklaması
Zeynep Öztürk'ten 'Spagetti' açıklaması Yıllar önce katıldığı bir moda programı yarışmasıyla tanınan Zeynep Öztürk, model Azra Müjde'yle Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçtiğimiz hafta Spagetti adlı sıpadan kaçtığı görüntülerle sosyal medyada gündem olan ikili, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
20.04.2021 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ, 'Arzu' isimli sıpayı sevdi
Kıvanç Tatlıtuğ, 'Arzu' isimli sıpayı sevdi Hayvanseverliklerini ve doğa ile iç içe olmayı sevdiklerini ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, 'Arzu' adındaki sıpayı ziyaret etti.
29.03.2021 Cadde
Caddede yürüyen sıpa, sürücülere zor anlar yaşattı
Caddede yürüyen sıpa, sürücülere zor anlar yaşattı Aydın’da başı boş gezen sıpa, trafiği birbirine kattı. Sürücülere zor anlar yaşadı. Sıpayı gören sürücüler Büyükşehir Belediyesine haber verdi. Yakalanan sıpa ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı'na götürüldü.
10.02.2021 Haberler
Caddede yürüyen sıpa kenti birbirine kattı!
Caddede yürüyen sıpa kenti birbirine kattı! Aydın’da başı boş gezen sıpa, trafiği birbirine kattı. Sürücülere zor anlar yaşadı. Sıpayı gören sürücüler Büyükşehir Belediyesine haber verdi. Yakalanan sıpa ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı'na götürüldü.
10.02.2021 Gündem
Kadife ve buzağı güvenilir ellerde
Kadife ve buzağı güvenilir ellerde Muğla’nın Marmaris ilçesinde rögara düşen 3 aylık sıpa, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarıldı, Geçici Hayvan Bakımevi’nde ameliyat edildi
6.02.2021 Ege
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020 Haberler
‘EFSAD üniversiteyle halkı buluşturdu’
‘EFSAD üniversiteyle halkı buluşturdu’ Fotoğraf sanatçısı ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Eryılmaz’la Eskişehir’deki kültür ve sanat ortamını konuştuk.
5.11.2020 Kültür Sanat
‘Badem Bey günü’
‘Badem Bey günü’ Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in eşi Ümit Boyner, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla hayvan ve doğaya olan sevgilerini her fırsatta gösteriyor.
26.10.2020 Cadde
BaBa ZuLa kariyerinin 25.yılını 'Hayvan Gibi' albümüyle kutluyor!
BaBa ZuLa kariyerinin 25.yılını 'Hayvan Gibi' albümüyle kutluyor! Kendilerine has yarattıkları evrensel müzik dilini ve çizgilerini bozmadan inşa ettikleri kariyerlerinde 25. yılını geride bırakan BaBa ZuLa , diskografilerinin 12. albümü ve tamamen canlı olan ilk albüm kaydı olan 'Hayvan Gibi'yi 2 ekim tarihinde Gülbaba Records etiketiyle, şirketin yayınlanan ilk albümü olarak piyasaya çıkarıyor. Albümün çift plak versiyonu ise Türkiye'de Ekim ayı sonunda piyasalarda olacak.
30.09.2020 Kültür Sanat
Diyarbakır'da ölü sıpayı aracının arkasına bağlayıp sürükledi
Diyarbakır'da ölü sıpayı aracının arkasına bağlayıp sürükledi Diyarbakır'da bir sürücünün ölü sıpayı kullandığı hafif ticari aracın arkasına bağlayıp sürüklediği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
24.06.2020 Gündem
Obsidyen Taşı Nedir, Nasıl Oluşur? Obsidyen Taşının Özellikleri, Anlamı Ve Faydaları Nelerdir?
Obsidyen Taşı Nedir, Nasıl Oluşur? Obsidyen Taşının Özellikleri, Anlamı Ve Faydaları Nelerdir? Obsidyen taşı şifalı taşlar grubunda yer alan bir maden olarak öne çıkıyor. Halk arasında aynı zamanda volkan camı olarak da bilinen bir taştır. Antik çağlardan bu yana kullanılan ve günümüzde hala farklı amaçlarda değerlendirilen özel bir taş olduğunu söylemek mümkün. Peki, obsidyen taşı nedir, nasıl oluşur? Obsidyen taşının özellikleri, anlamı ve faydaları nelerdir? İşte bu taş hakkında bilinmesi gerekenler.
9.06.2020 Sağlık
Bir insan bir canlıya neden zarar verir ki?
Bir insan bir canlıya neden zarar verir ki? Türkiye'de hayvanları katleden kişilerin ve onların yarattığı etkinin üzerinde durmamız gerekiyor. Özellikle bile isteye hayvanları katleden bir zihniyet, nereden bakılırsa bakılsın tartışılmalı ve gereken neyse yapılmalı…
5.05.2020 Trend
Sıpaya işkence eden serbest
Sıpaya işkence eden serbest Ankara Haymana’da Berat Kaya (24), kendisine ait iki çoban köpeğine saldırttığı sıpanın telef olmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
5.05.2020 Gündem
'Sezen Aksu'yu dinlemedim, çok pişmanım'
'Sezen Aksu'yu dinlemedim, çok pişmanım' Şarkıcı Suzan Kardeş, geçtiğimiz gün İstMarina Alışveriş Merkezi'nde Hop Dedik Ayhan'ın sunduğu canlı yayının konuğu oldu.
17.01.2020 Cadde
İstanbul'un en kalabalık ilçesinde vatandaşların eşek ve sıpa şaşkınlığı
İstanbul'un en kalabalık ilçesinde vatandaşların eşek ve sıpa şaşkınlığı Esenyurt'ta bir eşek ve sıpasının ilçenin ortasında yeşil alanda otlarken gören vatandaşlar şaşırırken, bazıları ise hatıra fotoğrafı çektirdi. Zaman zaman yola atlayan eşek karşıya geçince tek kalan sıpayı da bir vatandaş kucaklayarak karşıdan karşıya geçirdi.
7.12.2019 Haberler
“Yola çıktığımda deli dediler”
“Yola çıktığımda deli dediler” Bakıma ve yardıma muhtaç hayvanların sadece yaralarını değil ruhlarını da iyileştirmek için ellerinden geleni yapan Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği Başkanı Okan Oflaz, “Yeter ki içinizde yaşatma isteği olsun” diyor
6.10.2019 Pazar
Öksüz Boza’ya Sezen Aksu şefkati
Öksüz Boza’ya Sezen Aksu şefkati Sezen Aksu, hafta sonu Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği’nin çiftliğindeydi. Sanatçı, geçen hafta hayvanseverler tarafından ölmüş annesini emmeye çalışırken bulunan minik sıpayla özel olarak ilgilendi.  
1.10.2019 Cadde
Sıpayı evde besliyor
Sıpayı evde besliyor Avcılar'da sokakta bulunan sıpaya sahip çıkan öğretim görevlisi onu evine götürüp özel olarak ilgilenmeye başladı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sıpa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.