Sivilce Tedavisi

Sivilce Tedavisi

Son dakika sivilce tedavisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sivilce tedavisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sivilce tedavisi haber sayfamızda...

Sivilce Tedavisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222 sivilce tedavisi haberi bulunmuştur.
Koldaki sivilcelerden nasıl kurtulursunuz? Gözenek tıkayan bu hataları yapmayın
Koldaki sivilcelerden nasıl kurtulursunuz? Gözenek tıkayan bu hataları yapmayın Yüzümüzde sivilce çıkması yeterince can sıkıcı değilmiş gibi sırtımızdaki, omuzlarımızdaki ve hatta kollarımızdaki sivilcelerle de uğraşmak zorunda kaldığımızda durum daha da işin içinden çıkılmaz hale geliyor. Vücudumuzun her yerinde kıl folikülleri bulunduğundan, bunlar tıkanmaya eğilimlidir ve bu da vücutta sivilce oluşmasına neden olur. Kollardaki sivilcelerinizden kurtulmanın ise basit bir yolu bulunuyor.
20.01.2024 Cilt Bakımı
Denemeyen yok peki faydalı mı? Uzman yorumuyla 'cilde iyi gelen' 5 doğal yöntem
Denemeyen yok peki faydalı mı? Uzman yorumuyla 'cilde iyi gelen' 5 doğal yöntem Sivilce, akne, kırışıklık gibi cilt problemleri için çoğu zaman anlık ve doğal bir çözüm bulmak istiyor, bunun için de 'doğal' denilen çeşitli kürlerin gücüne başvurabiliyoruz. Ancak bu yöntemlerin faydalı olduğu noktasında bilinmesi gerekenler var. İşte uzman yorumuyla cilt problemlerine iyi geldiği söylenen 5 doğal yöntem.
29.10.2022 Gündem
Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor!
Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor! Instagram'da 550 binden fazla takipçisi bulunan yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, bir dönem iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettirmiş, daha sonra 'kusursuz güzellik' dayatmasına isyan etmişti. Alkan, "Artık eskisi kadar kullanmıyorum" dediği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgili soruyu böyle yanıtladı.
2.09.2022 Cadde
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yılanlarla poz verdi
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yılanlarla poz verdi Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Bali Ubud'da Maymun Ormanı'na gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Zeynep Alkan maymun ve yılanlarla verdiği pozlarla dikkat çekti.
30.03.2022 Cadde
Sağlık Sohbetleri’nde Güzellik ve Cilt Sağlığı konuşuluyor-16 | Sağlık Sohbetleri - Cnnturk.com
Sağlık Sohbetleri’nde Güzellik ve Cilt Sağlığı konuşuluyor-16 | Sağlık Sohbetleri - Cnnturk.com Cnnturk.com’da ekrana gelen Sağlık Sohbetleri’nde uzman konuklar, bilimsel araştırmalar ışığında, güzellikle ve sağlıkla ilgili son gelişmeleri, cilt sağlığı ve sağlıklı cilt için bakım ve tedavilerin önemini tartışıyor. "Sponsorlu içerik"
3.12.2021 Milliyet Tv
Sağlık Sohbetleri’nde Güzellik ve Cilt Sağlığı konuşuluyor
Sağlık Sohbetleri’nde Güzellik ve Cilt Sağlığı konuşuluyor Cnnturk.com’da ekrana gelen Sağlık Sohbetleri’nde uzman konuklar, bilimsel araştırmalar ışığında, güzellikle ve sağlıkla ilgili son gelişmeleri, cilt sağlığı ve sağlıklı cilt için bakım ve tedavilerin önemini tartışıyor.
4.12.2021 Advertorial
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir? Elma Sirkesi Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır?
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir? Elma Sirkesi Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır? Mutfakların vazgeçilmezi elma sirkesinin pek çok şeye faydaları vardır. Özellikle salatalara tat vermesi amacıyla kullanılan elma sirkesinin içerisinde bolca mineral ve vitaminler bulunur. Elma sirkesi cilt ve saça iyi gelmesinin yanı sıra bazı hastalıklara faydası bulunur. Başlı başına bir şifa kaynağı olan elma sirkesi enfeksiyonlara karşı korur ve bakterileri yok eder. Son dönemlerde temizlik amaçlı da kullanılan sirkeli su kilo vermeye yardımcı olur. Elma sirkesinin faydaları nelerdir? diyorsanız “Elma sirkesi neye iyi gelir, nasıl kullanılır?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
Pratik tarif: Ev yapımı sivilce tedavisi
Pratik tarif: Ev yapımı sivilce tedavisi Bazen cildinizi temiz tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapsanız bile sivilce kaçınılmazdır. Bu ev yapımı sivilce tedavisi ani gelişen sivilceler üzerinde hızlıca çalışarak size yardım edecek! İşte birkaç malzemeyle hazırlayabileceğiniz ev yapımı sivilce tedavisi... PEMBENAR ÖZEL
18.08.2021 Cilt Bakımı
Tedavi edilmeyen akneler iz ve lekelere neden olabilir
Tedavi edilmeyen akneler iz ve lekelere neden olabilir Deri içerisinde, özellikle yüz-boyun bölgesi başta olmakla birlikte saçlı deri, omuzlar, sırt, göğüs ve kalçalarda binlerce minik yağ bezesi bulunur. Aşırı çalışan yağ bezleri deriyi gereksiz yere fazla yağlandırır. Üretilen yağlar, yağ bezi kanalının içinde katılaşarak tıkaç oluşturur. Tıkacın gerisinde biriken hücre kalıntıları ve yağlar, bakterilerin eklenmesi ile kırmızı, hassas, sert ve iltihaplı şişliklere dönüşür. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ahmet Öztürk, akne ve akne tedavileri hakkında bilgi verdi.
9.07.2021 Cilt Bakımı
Hangi bitkiler sivilceleri tedavi edip geçirme gücüne sahip?
Hangi bitkiler sivilceleri tedavi edip geçirme gücüne sahip? Akne tedavisinde tıbbi tedavilere ek olarak çay ağacı yağı, aloe vera, yeşil çay ve resveratrol başta olmak üzere çeşitli bitkilerden faydalanılabiliyor. Bu bitkiler akne tedavisinde olduğu kadar hastalığın önlenmesinde ve kullanılan tıbbi tedavilerin yan etkilerinin giderilmesinde de yaygın olarak kullanılıyor. Dermatoloji Uzmanı Doç.Dr. Filiz Topaloğlu Demir sivilce tedavisinde bitkilerin etkisini ve kullanım şeklini anlattı.
11.05.2021 Cilt Bakımı
Sivilce Tedavisi Nasıl Yapılır? Akne (Sivilce) Nasıl Geçer? İşte Tedavi Yöntemleri...
Sivilce Tedavisi Nasıl Yapılır? Akne (Sivilce) Nasıl Geçer? İşte Tedavi Yöntemleri... Ergenlik çağı başta olmak üzere her yaşta ortaya çıkabilen bir cilt problemi olan sivilceler kimi zaman ciltte oldukça fazla çıkabilmektedir. Sivilce cildin büyük bir bölümünü etkileyebilir. Kimi zaman geçici olarak ortaya çıkabilen sivilceler herkesin yaşadığı bir sorun olarak bilinir. Sivilcesi olanlar ise doğal çözüm metotlarını arama motorları üzerinden araştırmaktadırlar. Peki, sivilce tedavisi nasıl yapılır? Akne sivilce nasıl geçer? İşte sivilce tedavi yöntemleri.
20.03.2021 Sağlık
Sivilce (Akne) Neden Çıkar? Sivilce Nasıl Geçer, Nasıl Tedavi Edilir?
Sivilce (Akne) Neden Çıkar? Sivilce Nasıl Geçer, Nasıl Tedavi Edilir? Sivilce, genel olarak ergenlik yaşlarında ortaya çıkar. Bununla beraber ilerleyen yaşlarda ve bebeklik dönemlerinde de görülebilmektedir. Sivilce; kadınlara nazaran erkeklerde daha fazla görülür. En çok; göğüs, sırt, kol, yüz gibi yerlerde görülmektedir. Peki, sivilce neden çıkar? Sivilce nasıl geçer ve nasıl tedavi edilir? İşte detaylar...
13.03.2021 Sağlık
Diş Etinde Sivilce Neden Çıkar? Diş Etinde Çıkan Sivilce Nasıl Geçer, Tedavisi Nasıl Yapılır?
Diş Etinde Sivilce Neden Çıkar? Diş Etinde Çıkan Sivilce Nasıl Geçer, Tedavisi Nasıl Yapılır? Günümüzün hastalık yönünden yaygın problemleri arasında diş ve diş eti hastalıkları gelmektedir. Birçok kişide diş ve diş etlerinde çeşitli problemler görülür. Bunlardan özellikle diş etinde oluşan sivilceler oldukça can sıkıcıdır. Sizler için Diş etinde sivilce neden çıkar? Diş etinde çıkan sivilce nasıl geçer, tedavisi nasıl yapılır? Tüm detayları ile derledik.
12.03.2021 Sağlık
Kimyasal Peeling Nedir, Nasıl Yapılır? Kimyasal Peeling'ın Zararları Var Mıdır?
Kimyasal Peeling Nedir, Nasıl Yapılır? Kimyasal Peeling'ın Zararları Var Mıdır? Kimyasal peeling nedir, nasıl yapılır? Kimyasal peeling'ın zararları var mıdır? Kimyasal peeling detayları, yararları ve zararları hakkında bilmeniz gereken detayları sizler için derledik.
16.02.2021 Sağlık
Çileğin Faydaları Nelerdir? Çilek Yağı Ve Yaprağı Neye İyi Gelir?
Çileğin Faydaları Nelerdir? Çilek Yağı Ve Yaprağı Neye İyi Gelir? Yaz aylarında en çok tercih edilen meyvelerden biri çilektir. Çileğin insanlara birçok faydası bulunmaktadır. Çilek oldukça lezzetli, sağlıklı ve kişiler tarafından sevilen meyveler arasındadır. Çilek içerisinde bol miktarda fosfor, demir ve vitamin bulundurmaktadır. Sizler için çilek hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
10.11.2020 Sağlık
Sivilce ve akneyi anında artırıyor! Bunlardan uzak durun!
Sivilce ve akneyi anında artırıyor! Bunlardan uzak durun! Hayatımızın bir döneminde başımıza bela olan sivilce ve akne probleminin altında pek çok neden olabilir. "Sivilceyi artıran yiyecekler nelerdir?", "Sivilceye yol açan faktörler nelerdir?" diye merak edenler için Dermatoloji Uzmanı Dr. Ufuk Güleç anlattı. "Çikolata, patates, beyaz ekmek, şeker, fast food, hazır meyve suları ve krakerler akneleri çoğaltıyor. Yüzü ovalamak, mineral yağlar, susam yağı, vazelin, kakao yağı gibi maddeler sivilceleri artırır. Koyu tenlilerde deri rengini açıcı maddeler içeren kozmetik ürünler kullanmak da akneye neden olur" diyen Dr. Güleç bakın neler söyledi...
14.10.2020 Genel Sağlık
Akne tedavisine başlamak için en doğru zaman nedir?
Akne tedavisine başlamak için en doğru zaman nedir? Sivilce hepimizin hayatımızın bir bölümünde ya da hayatımız boyunca sık sık ziyaret eden tatsız bir misafir. Peki sivilce ve akne için bir çözüm var mı?Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, sivilce tedavisi ve doğru zaman seçimi hakkında bilgi verdi.
15.09.2020 Cilt Bakımı
Ergenlik döneminde 'geçer' diye önemsenmiyor
Ergenlik döneminde 'geçer' diye önemsenmiyor Dermatoloji Uzmanı Dr. Seda Erdoğan, ergenlik döneminin önemli bir sorunu olan akne (sivilce) tedavisi hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
14.08.2020 Cilt Bakımı
C vitamini sivilceleri tedavi ediyor mu?
C vitamini sivilceleri tedavi ediyor mu? Akne olarak da bilinen akne vulgaris, sivilce ve yağlı cilde neden olan bir cilt hastalığıdır. Birçok insan sivilceleri hafifletmek için topikal kremler, ilaçlar, yiyecekler ve takviyeler kullanır. C vitamini de sıklıkla akne tedavi yöntemlerinde tercih ediliyor. Peki, C vitamininin topikal uygulaması akne tedavisinde başarılı bir sonuç yaratıyor mu?
25.06.2020 Cilt Bakımı
Sivilce tedavisi için çay ağacı yağı işe yarar mı?
Sivilce tedavisi için çay ağacı yağı işe yarar mı? Cilt bakım dünyasında sivilce için çeşitli tedaviler olsa da, akne ve sivilce tedavisi için doğal bir çözüm olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Akneye meyilli ciltlerde uçucu yağların kullanılması yeni bir fikir değildir, ancak gerçekte hangi yağların işe yaradığı konusunda tartışmalar devam ediyor. Çay ağacı yağının akne tedavisi rutininize katmaya değer olup olmadığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.
18.06.2020 Güzellik
Altın iğne ile her yaşta gençleşin
Altın iğne ile her yaşta gençleşin Cilt kusurlarının giderilmesinde kullanılan altın iğne yöntemini anlatan Ekol Hastanesi’nden Dermatoloji Uzmanı Dr. Salih Çetiner, gözeneklerin giderilmesi, sivilce tedavisi ve kırışıklıkların önlenmesine kadar birçok başlıkta uygulama yapılabildiğini belirtti.
23.02.2020 Ege
Diş macunu sivilcelere iyi gelir mi? Sivilceye sürülen diş macunu sivilceyi kurutur mu? İşte yanıtı...
Diş macunu sivilcelere iyi gelir mi? Sivilceye sürülen diş macunu sivilceyi kurutur mu? İşte yanıtı... Diş macunu sivilcelere iyi gelir mi sorusu, sivilce sorunundan yakınan kişiler tarafından oldukça merak ediliyor. Peki, aniden çıkan sivilce ve siyah noktalara diş macunu iyi gelir mi, diş macunu sivilcede kaç dakika durmalı, gibi merak edilen soruların cevaplarını sizler için araştırıp derledik. İşte diş macunu sivilceye iyi gelir mi sorusunun cevapları…
27.11.2019 Cilt Bakımı
Sivilce neden olur?
Sivilce neden olur? En çok karşılaşılan cilt hastalıklarından biri olan sivilce, ergenlik döneminden başlayarak genellikle 18 yaşına kadar devam etse de bu sorun 18 yaşından sonra da kendini gösterebiliyor. Tıp dilindeki adı akne vulgaris olan sivilce yağ bezlerinin aşırı yağ salgılamasıyla başlayarak baş, yüz, omuz, boyun, sırt gibi vücudumuzun çeşitli yerlerinde kendini gösterebilir. İnce kızarıklarla başlayan sivilce daha sonraki evresinde genellikle ucunda beyaz iltihap şeklini alır.
24.04.2018 Gündem
Sivilce nedir ve nasıl oluşur?
Sivilce nedir ve nasıl oluşur? Sivilce yani tıp diliyle akne, cilt üzerindeki gözeneklerin tıkanması sonucunda yağ bezlerinin oluşması ile gerçekleşen bir rahatsızlıktır. Genellikle ergenlik döneminde görülür. Doğru tedavi ve beslenme ile üstesinden gelinebilir.
17.04.2018 Gündem
Makyajdan yorulan ciltler için doğal maske
Makyajdan yorulan ciltler için doğal maske Makyaj yapmayı çok sevebilir ve vazgeçemiyor olabilirsiniz. Ancak sık sık uyguladığınız makyaj, cildinizi yorar ve yıpratır. Zaman zaman cildinizin solgun ve kötü göründüğünü fark edip üzülüyor musunuz? İşte bu durumlarda sizi kurtaracak, doğal yollarla cildinizin arınmasını sağlayacak maskeler…
27.02.2018 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Sivilce Tedavisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.