Sonuçlar

Sonuçlar

Son dakika sonuçlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sonuçlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sonuçlar haber sayfamızda...

Sonuçlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 43.633 sonuçlar haberi bulunmuştur.
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI yayın bilgisi! 📌MSB 1829 personel alımı kura çekimi nerede, saat kaçta yapılacak? MSB işçi alımı meslek grupları
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI yayın bilgisi! 📌MSB 1829 personel alımı kura çekimi nerede, saat kaçta yapılacak? MSB işçi alımı meslek grupları Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları tamamlandı ve şimdi sırada kura çekimi var. İlan ile ilgilenen adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirdi. Peki, MSB işçi alımı kura çekimi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanır?
8.05.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM duyurdu! 2024-ALES/1 sınav sonuçları açıklandı
ÖSYM duyurdu! 2024-ALES/1 sınav sonuçları açıklandı ÖSYM, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın (2024-ALES/1) sonuçlarının açıklandığı paylaştı.
8.05.2024 Gündem
İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 | MEB Bursluluk Sınavı Sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?
İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 | MEB Bursluluk Sınavı Sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuçları nasıl öğrenilir? Bursluluk Sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Nisan ayında uygulanan İOKBS İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek açıklamada. Peki, Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl sorgulanır?
8.05.2024 Bilgi Rehberi
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
8.05.2024 Futbol
Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon TL
Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon TL Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon TL olacak. 19 Mayıs Pazar, saat 17.30’da gerçekleştirilecek çekiliş, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak.
8.05.2024 Ekonomi
Mert Günok: Bir şey bitmedi! Kupayı almak istiyoruz
Mert Günok: Bir şey bitmedi! Kupayı almak istiyoruz Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Mert Günok, Ankaragücü'nü mağlup ederek kupada finale çıktıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Türkiye Kupası
'Kazanın çevresel etkileri anlamında olumsuz bir duruma rastlanmadı'
'Kazanın çevresel etkileri anlamında olumsuz bir duruma rastlanmadı' TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'na AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor Yoğurt mayalamak istiyorsunuz ancak mayanız yok mu? Dert etmenize gerek yok. Maya olmadan taş gibi yoğurt mayalayabileceğiniz bir yöntem var. İşte maya olmadan taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı.
7.05.2024 Püf Noktası
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar Süper Lig'e yükselmeyi önceki hafta resmen ilan eden Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Futbol mevsiminin sadece izleyenin değil oynayanın da keyif aldığı sıra dışı bir gündü. Kötü yoktu. Daha iyiler vardı. Ama her şeyden öte bir takım vardı İzlenmesi keyif veren. Harikasın Göztepe’’ dedi.
7.05.2024 1.Lig
Ateşkes isteğine bombayla yanıt
Ateşkes isteğine bombayla yanıt Hamas dün öğle saatlerinde, Mısır ve Katar’ın Gazze Şeridi’nde ateşkes teklifini kabul ettiğini duyurdu. Birkaç saat sonra İsrail ordusu Refah’a hava harekatı başlattı.
7.05.2024 Dünya
7 Mayıs 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları
7 Mayıs 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları Daha sabırlıyız ! 7 Mayıs 2024 Salı burç yorumu
8.05.2024 Astroloji
Katar ve Mısır devreye girdi! Hamas ateşkesi kabul etti
Katar ve Mısır devreye girdi! Hamas ateşkesi kabul etti El Cezire'nin haberine göre, Hamas, Katarlı ve Mısırlı arabuluculara ateşkes teklifini kabul ettiğini bildirdi.
6.05.2024 Dünya
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Süper Lig
Union Berlin, Nenad Bjelica'nın görevine son verdi
Union Berlin, Nenad Bjelica'nın görevine son verdi Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Union Berlin'e imza atan Nenad Bjelica, Alman ekibinde de tutunamadı.
6.05.2024 Almanya Bundesliga
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 3 ilçe, 4 beldede 2 Haziran'da seçimler tekrarlanacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 3 ilçe, 4 beldede 2 Haziran'da seçimler tekrarlanacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024 Haberler
Engin Fırat'tan şampiyonluk tahmini: Galatasaray bir adım önde
Engin Fırat'tan şampiyonluk tahmini: Galatasaray bir adım önde Kenya Milli Takımı'nı çalıştıran Türk teknik adam, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı bir adım önde gördüğünü söyledi.
6.05.2024 Galatasaray
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 3 ilçe, 4 beldede 2 Haziran'da seçimler tekrarlanacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 3 ilçe, 4 beldede 2 Haziran'da seçimler tekrarlanacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024 Gündem
Teleferik kazasına ilişkin raporda çelişki
Teleferik kazasına ilişkin raporda çelişki Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.05.2024 Diğer
İngiltere yerel seçimleri: Sadiq Khan 3. kez Londra Belediye Başkanı seçildi
İngiltere yerel seçimleri: Sadiq Khan 3. kez Londra Belediye Başkanı seçildi İngiltere'de yapılan yerel seçimlerde iktidardaki Muhafazakar Parti ağır kayıplar yaşarken, ana muhalefet İşçi Partisi yarışı önde götürüyor. Yerel seçim sonuçları yaklaşan genel seçimler için de önemli bir işaret olarak değerlendiriliyor. Başkent Londra'da mevcut Belediye Başkanı Sadiq Khan 3. kez bu göreve seçilerek şimdiye kadar görülmemiş bir başarıya imza attı.
5.05.2024 Dünya
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi!
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi! Paris Olimpiyatları’na gidecek Yelken Milli Takımı’nın tanıtıldığı etkinlikte konuşan TYF Başkanı Özlem Akdurak, “Tokyo’dan sonra sınıflar, ekipmanlar her şey değişti. Sporcularımız yeni bir sayfa açtı, yılmadan çalışarak, 6 disiplinde 8 kota aldı. Gerçekten bu başarı için onları kutlamamız gerekiyor” dedi.
5.05.2024 Diğer
‘Canlı görüşmeyi seviyorlar’
‘Canlı görüşmeyi seviyorlar’ İskoçya’daki Glaskow Üniversitesi’nde, dokuz papağanın canlı görüntülü sohbetle önceden kaydedilmiş video arasındaki farkı anlayıp anlamayacakları incelendi.
5.05.2024 Dünya
BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 (5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıf) MEB: İOKBS bursluluk sonuçları ne zaman açıklanacak?
BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 (5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıf) MEB: İOKBS bursluluk sonuçları ne zaman açıklanacak? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) uygulaması gerçekleşti. 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıfların katılım gösterdiği bursluluk sınavının sonuç tarihi kılavuzda yer aldı. İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Çılgın Sayısal Loto’da rekor ikramiye
Çılgın Sayısal Loto’da rekor ikramiye Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı rekor kırarak 275 milyon TL’yi aştı.
4.05.2024 Ekonomi
Karıncaları evden yolcu eden yöntem! Tek 1 damlası karıncaları uğurlamaya yetiyor
Karıncaları evden yolcu eden yöntem! Tek 1 damlası karıncaları uğurlamaya yetiyor Evinizdeki karıncalarla başa çıkmak, pek çok ev sahibinin karşılaştığı bir sorundur. Küçük boyutlarına rağmen, bu böcekler sık sık mutfak tezgahlarını, gıda depolama alanlarını ve hatta duvar aralarını istila edebilirler. Ancak endişelenmeyin, çünkü doğal ve etkili bir çözüm mevcut! Tek bir damla ile karıncaları evinizden uğurlamak mümkün.
3.05.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Sonuçlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.