Sosyal Medya

Sosyal Medya

Son dakika sosyal medya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal medya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal medya haber sayfamızda...

Sosyal Medya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87.063 sosyal medya haberi bulunmuştur.
Gonca Vuslateri'den bebeğiyle ilk paylaşım! ' Hoş geldin Asya Mone'
Gonca Vuslateri'den bebeğiyle ilk paylaşım! ' Hoş geldin Asya Mone' Geçtiğimiz günlerde kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, doğum sonrası hastane odasında eşi Levent Yaşar ve bebeğiyle çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
2.05.2024 Cadde
Cenk Eren ameliyat oldu! 'Hasta yatağımda bile yakışıklıyım'
Cenk Eren ameliyat oldu! 'Hasta yatağımda bile yakışıklıyım' Ünlü şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonla gündemin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. Son haliyle görenleri şaşırtan isim, dün ameliyat masasına yattı. Eren, operasyon sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
2.05.2024 Cadde
Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi
Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Cadde
‘‘Emekçilere selam gönderiyorum’’
‘‘Emekçilere selam gönderiyorum’’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, “Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.
2.05.2024 Gündem
Anne-babalar bu uyarı size!
Anne-babalar bu uyarı size! Fransa’da devlet için hazırlanan raporda çocukların 13 yaşına kadar akıllı telefon kullanmaması, 18 yaşına kadar sosyal medyaya girişlerinin yasaklanması istendi.
2.05.2024 Gündem
AK Parti’de önce kamp sonra kongre
AK Parti’de önce kamp sonra kongre Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK’da, ay sonunda milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılacağı bir istişare kampının yapılması, ardından da olağan kongre sürecinin başlatılması planlandı
2.05.2024 Gündem
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir uzman çavuşun şehit olduğunu duyurdu.
1.05.2024 Gündem
Kış geri döndü! Pazartesi gününe kadar sürecek! Kuvvetli şekilde geliyor
Kış geri döndü! Pazartesi gününe kadar sürecek! Kuvvetli şekilde geliyor Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; hafta ortasından itibaren azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. Öte yandan yurt genelinde pazartesi gününe kadar kuvvetli sağanak yağış etkisini gösterecek.
1.05.2024 Gündem
Eşeği 'Sakıb' ile ünlü oldular! 'Hayvanlar köydeki tek arkadaşım'
Eşeği 'Sakıb' ile ünlü oldular! 'Hayvanlar köydeki tek arkadaşım' Ailesiyle birlikte Karabük’te küçük bir köyde yaşayan Cihan Çelik, babasının 6 sene önce aldığı eşek Sakıb ile çektiği vidolar sayesinde ünlü oldu. İkilinin videoları milyonlarca kez izlenirken, Cihan böylesi bir ilginin kendisini şaşırttığını söylüyor. Köydeki tek genç olan Cihan, “Hayvanlar benim köydeki tek arkadaşım” diyor ve herkese köy hayatının güzelliklerini gösteriyor.
1.05.2024 Yaşam
Dile kolay 36 yıl... 'Aşktan başka bir şey yok'
Dile kolay 36 yıl... 'Aşktan başka bir şey yok' 30 Nisan 1988 tarihinde dünyaevine giren, iki çocukları olan Hollywood yıldızı Tom Hanks ile şarkıcı Rita Wilson, 36'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı.
1.05.2024 Cadde
CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü!
CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü! Neşet Turan, CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir ile görüşebilmek için Kayseri'den İstanbul'a yürürken Aksaray'da kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. CZN Burak, bir sosyal medya kullanıcısından gelen 'Neşet Turan senin yüzünden öldü' mesajına videolu cevap verdi.
1.05.2024 Magazin
CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü!
CZN Burak, 'Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü' yorumuna ateş püskürdü! Neşet Turan, CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir ile görüşebilmek için Kayseri'den İstanbul'a yürürken Aksaray'da kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. CZN Burak, bir sosyal medya kullanıcısından gelen 'Neşet Turan senin yüzünden öldü' mesajına videolu cevap verdi.
1.05.2024 Cadde
Leyla Tanlar'dan abisine doğum günü sürprizi
Leyla Tanlar'dan abisine doğum günü sürprizi Meslektaşı Burak Dakak'la (25) nikâh masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Leyla Tanlar (26), abisi Levin Tanlar'ın yeni yaşını sosyal medya paylaşımıyla kutladı.
1.05.2024 Cadde
BİYOGRAFİ 📌 Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Nihal Candan hastalığı nedir, kaç kiloya düştü?
BİYOGRAFİ 📌 Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Nihal Candan hastalığı nedir, kaç kiloya düştü? Nihal Candan ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Sosyal medya fenomeni olan Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklandı. Sağlık problemleri nedeniyle hapisten çıkarılan Nihal Candan'ın hastalığı nedir nedir merak konusu oldu. Peki Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, eşi kim? İşte Nihal Candan'ın hayatına dair merak edilenler
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
1.05.2024 Haberler
Milano neden gece yarısından sonra dondurma ve pizza satışını yasaklamaya hazırlanıyor?
Milano neden gece yarısından sonra dondurma ve pizza satışını yasaklamaya hazırlanıyor? Gürültü şikâyetleriyle mücadele etmek isteyen Milano, gece geç saatlerde atıştırmalıkları yasaklamaya hazırlanıyor. Dondurmaya karşı açılan bu 'savaş' yeni değil ve pek çok kişinin hoşuna gitmiyor.
1.05.2024 Dünya
Ölüm evi! İskeletleri onlarca yıl sonra 'Kurt İni'nden çıktı
Ölüm evi! İskeletleri onlarca yıl sonra 'Kurt İni'nden çıktı Onlarca yıldır 'Kurt İni'nde gizli kalmış iskeletler, amatör arkeologların tüyler ürperten keşfiyle gün yüzüne çıktı. Korkunç keşif dünya medyasında da geniş buldu. Alman medyası, toplu katliam ihtimalinin üzerinde dururken, savcılar soruşturma başlattı.
1.05.2024 Dünya
ANLAM YÜKLÜ 1 MAYIS 2024 İŞÇİ BAYRAMI MESAJI 💥 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için Uzun-Kısa, Resimli, En farklı, Yepyeni kutlama mesajları ve sözleri
ANLAM YÜKLÜ 1 MAYIS 2024 İŞÇİ BAYRAMI MESAJI 💥 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için Uzun-Kısa, Resimli, En farklı, Yepyeni kutlama mesajları ve sözleri 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her yıl 1 Mayıs tarihinde kutlanan İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda dayanışma, işçi hakları, Haksızlıklara karşı mücadele gibi birçok önemli konu değerlendirmeye alınır. 1 Mayıs İşçi'nin emeğinin sömürüsüne karşı duruştur. Bu özel ve anlamlı günü sosyal medya hesapları üzerinden yapacakları resimli, anlam yüklü 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları ile kutlamak isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. İşte en anlamlı 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları ve sözleri...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
1.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Emine Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
1.05.2024 Gündem
En mutlu günleri kabusa döndü! Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı
En mutlu günleri kabusa döndü! Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı Evet demeye dakikalar kala düğündeki herkes kabusu yaşadı. 80 kişi ishal, kusma ve baş ağrısı nedeniyle yere yığılırken arkasındaki neden pes dedirtti.
1.05.2024 Dünya
1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri 2024 özel
1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri 2024 özel Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı...Günün anlam ve önemini anlatan mesajlar ve sözler araştırılıyor. Vatandaşlar 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlamak amacıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyor. Kimi ise 1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri araştırıyor. İşte bugüne özel 1 Mayıs mesajları ve sözleri
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'da Erden Timur'a büyük baskı! İkna turları başladı
Galatasaray'da Erden Timur'a büyük baskı! İkna turları başladı Galatasaray'da seçimli kongre için geri sayım başlarken yeni yönetimde yer alıp almayacağı belirsiz isimlerin başında Erden Timur geliyor. Başkan Dursun Özbek, rahatsızlıkları bulunan Timur'u yeniden ekibine dahil etmek için ikna turlarına başladı.
1.05.2024 Galatasaray
Ünlü oyuncu evinde hayatını kaybetti! 'Aramızdan çok erken ayrıldı'
Ünlü oyuncu evinde hayatını kaybetti! 'Aramızdan çok erken ayrıldı' Son olarak 'Damaged' adlı yapımda yer alan İskoç aktör Brian McCardie, 59 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya sayfasından duyuran oyuncunun kardeşi Sarah, 'Onu seviyoruz ve çok özleyeceğiz' diye yazdı.
1.05.2024 Cadde
Hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraştı! 'Muhteşem bir yağ adeta hepsini sildi'
Hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraştı! 'Muhteşem bir yağ adeta hepsini sildi' Koyu halkalardan şikayetçi olduğunu belirten bir sosyal medya kullanıcısı, hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraşmıştı. Ancak tatlı badem yağı, cildinde oluşan problemleri çözmeye yetti. İşte detaylar.
1.05.2024 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.