Soul

Soul

Son dakika Soul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Soul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Soul haber sayfamızda...

Soul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.595 soul haberi bulunmuştur.
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak Gıda israfına karşı dünyada aşevleri kurulmasına destek oldukları bilgisini veren Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Garzanlı elektrik şebekesinin sorunlu olduğu ülkelere yönelik, gıda israfına karşı güneş enerjisiyle çalışan bir buzdolabı çıkardıklarını da söyledi.
22.04.2024 Ekonomi
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil (43), bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre sevilen isim dün hayatını kaybetti. Ünlü ismin sevgilisi sosyal medyadan açıklama yaptı.
21.04.2024 Cadde
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede!
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede! Dünya haritasını tam anlamıyla bildiğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Adına 'Null Adası' denilen gizemli yer kafaları karıştırmış durumda. Hatta haritada var olup gerçekte olmayan bu noktadan bir tane de Ankara da bulunuyor!
5.03.2024 Yaşam
Şarkıcı Dani Li, yağ aldırma operasyonu sırasında fenalaşıp hayatını kaybetti!
Şarkıcı Dani Li, yağ aldırma operasyonu sırasında fenalaşıp hayatını kaybetti! Brezilya'nın tanınmış pop şarkıcısı Dani Li, karın, sırt bölgesinde yağ aldırma ve meme küçültme ameliyatı sırasında yaşanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti. Şarkıcının eşi Marcelo Mira, yerel kaynaklara açıklamada bulundu.
28.01.2024 Cadde
Peter Crombie hayatını kaybetti
Peter Crombie hayatını kaybetti 'Seinfeld' ile tanınan oyuncu Peter Crombie, 71 yaşında hayata veda etti. Oyuncunun eski eşi Nadine Kijner, acı haberi doğrularken, Crombie'yi kaybetmekten duyduğu "şoku ve derin üzüntüyü" anlattı.
15.01.2024 Cadde
Oyuncu Adan Canto hayatını kaybetti
Oyuncu Adan Canto hayatını kaybetti Meksikalı aktör Adan Canto apandisit kanseri nedeniyle 42 yaşında vefat etti.
10.01.2024 Cadde
'Sarı Gül' dizisinin efsane oyuncusu David Soul hayatını kaybetti
'Sarı Gül' dizisinin efsane oyuncusu David Soul hayatını kaybetti Türkiye'de 80'lerde yayınlanan 'Sarı Gül' dizisiyle ünlenen ünlü aktör David Soul, 80 yaşında hayata veda etti. Eşinin ölüm haberini duyuran Helen Snell, oyuncunun ailesinin yanında hayatını kaybettiğini söyledi.
9.01.2024 Cadde
Les McCann hayatını kaybetti
Les McCann hayatını kaybetti 50'den fazla albüm yayınlayan ve en büyük ticari başarısını 1969'da son 'Compared to What' ile elde eden Les McCann, yaşamını yitirdi.
2.01.2024 Cadde
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri Bazen çocukları sakinleştirmek ve bazen de eğlendirmek için onlara çizgi film izletiriz. Çizgi filmler sinema sektörü içinde büyük bir yer kaplar ve uzun yıllardır da üretilmektedir. Aynı zamanda çocuklar için elbette vazgeçilmezdir. Peki, çocuklar için çizgi film önerileri nelerdir? 2024'ün en güzel çizgi filmleri hangileridir? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler.
1.01.2024 Ebeveyn
‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı
‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı Sanat, tarih ve teknolojinin kesiştiği “Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi”, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde ziyarete açıldı.
24.11.2023 Kültür Sanat
Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü
Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü Bu kış Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Pamporovo, Ski Pass kartlarını iki sezon önceki fiyatlardan ön satışa sundu. Ayrıca beş yıldızlı Perelik ve Orlovets otelleri de erken rezervasyonda yüzde 30 indirim sunuyor.
2.11.2023 Advertorial
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada”
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada” Sevdiğin müzisyenler, beğendiğin oyuncular, hayranı olduğun sporcular… Dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar her türden etkinlikte Volkswagen Arena’da buluşuyoruz.
12.09.2023 Advertorial
Seal’i dinlemek 36 bin lira
Seal’i dinlemek 36 bin lira İngiliz soul şarkıcısı ve söz yazarı Seal, ‘Baydreaming’ konseptiyle seçkin deneyimler sunan D Maris Bay’de sahne alacak.
9.08.2023 Cadde
2 ünlü otomobil markası 90 binden fazla aracını geri çağırdı! İşte nedeni
2 ünlü otomobil markası 90 binden fazla aracını geri çağırdı! İşte nedeni Otomotiv devleri Hyundai ve Kia 90 binden fazla arasını geri çağırdı. Yangın riski bulunduğu belirtilen araçların binalardan uzağa park edilmesi istendi.
4.08.2023 Ekonomi
Türk ekibi FUT Esports'tan tarihi başarı
Türk ekibi FUT Esports'tan tarihi başarı dünyanın en büyük espor turnuvalarından biri olan VALORANT Champions Tour 2023: Masters Tokyo’da aldığı sonuçlarla birlikte adını dünya şampiyonasına yazdırdı
14.06.2023 Diğer
Mısır'ı kızdıran sergi! Hollandalılara giriş yasaklandı
Mısır'ı kızdıran sergi! Hollandalılara giriş yasaklandı Mısır, Beyonce ve Rihanna gibi siyahi yıldızların antik Mısır hükümdarlarına benzetildiği Hollanda’daki sergiye kızdı. Bu nedenle Hollandalı arkeologların Mısır’daki tarihi yerlere girişi yasaklandı.
8.06.2023 Dünya
Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi
Oyuncu John Beasley yaşamını yitirdi 'Everwood' ve 'The Soul Man' gibi yapımlardaki rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Amerikalı oyuncu John Beasley, 79 yaşında hayata veda etti. Ünlü oyuncunun vefat haberini oğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.
31.05.2023 Cadde
Caz tarihinin ikonu Ahmad Jamal veda etti
Caz tarihinin ikonu Ahmad Jamal veda etti Caz müziğinin önemli ismi Ahmad Jamal, 92 yaşında yaşamını yitirdi. Ahmad Jamal, 13. Uluslararası İstanbul Caz Festivali ve Ramazanda Caz kapsamında ülkemizde de konserler vermişti.
18.04.2023 Kültür Sanat
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020'de online bağlantıyla, 2021'de ise minimum katılım ve çok sıkı güvenlik önlemleriyle düzenlenen Grammy Ödülleri, geçtiğimiz yıl eski pırıltısına kavuşmuştu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte, bu yıl 65'incisi verilen 2023 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2023 Cadde
Sıkıysa Iskala 7: Måneskin, Hope Tala, Sam Tompkins
Sıkıysa Iskala 7: Måneskin, Hope Tala, Sam Tompkins Sıkıysa Iskala'nın yedinci konukları 2021 yılında hem Sanremo Müzik Festivali'ni hem de Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan Måneskin'in yeni albümleri 'Rush!'ın yeni hit'i 'Gossip', neo-soul'un yepyeni temsilcisi Hope Tala'dan radyolarda rotasyona girmeyi başaran şarkısı 'Tiptoeing' ve 2022'de ses getirse de büyük çıkışını 2023'e saklayan Sam Tompkins'in yeni single'ı 'Die For Someone'. Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
27.01.2023 Müzik
BBC Sound Of... 2023'te kazanan belli oldu! FLO grubu 2'de 2 yaptı
BBC Sound Of... 2023'te kazanan belli oldu! FLO grubu 2'de 2 yaptı Aralık ayının başında belirlenen 10 müzisyenlik uzun listede 1 aylık heyecan sona erdi. Müzik sektörünün, kalbi, beyni, ruhu olan İngiltere merkezli 'Sound Of...' anketinde kazananlar açıklandı. 2003 yılından beri BBC Radio 1 tarafından düzenlenen prestijli ankette bu yıl ilk 5'e Fred Again.., Nia Archives, Cat Burns ve Gabriels kaldı. BBC Sound Of... 2023'ün birincisi ise geçtiğimiz günlerde BRIT Awards'ta 'Rising Star' seçilen FLO grubu oldu...
5.01.2023 Müzik
Sıkıysa Iskala 4: Biig Piig, Fred Again.., Piri & Tommy
Sıkıysa Iskala 4: Biig Piig, Fred Again.., Piri & Tommy Sıkıysa Iskala'nın dördüncü konukları şampiyonu Ocak 2023'ün ilk haftasında belli olacak BBC Sound Of... 2023 adayları Biig Piig, Fred Again.. ve Piri & Tommy. Bu hafta ağırladığımız şarkılar uzun bir dönem boyunca indie işleriyle dikkat çeken İrlandalı müzisyen Biig Piig'i ana akım sahnesine taşıyan 'This Is What They Meant', şarkılarının adına birlikte ortaklık yaptığı kişilerin adını vermesiyle meşhur olan Fred Again..'den 'Hannah (The Sun) ve güçlerini birleştirerek 2023'e damga vurmaya hazırlanan drum and bass grubu Piri & Tommy'den 'Can We'. Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
28.12.2022 Müzik
Obama’nın en iyileri
Obama’nın en iyileri Siyasilerin kültür sanat ile bağlarını sıklıkla dile getirmesine; izlediklerini, okuduklarını paylaşmalarına pek alışkın değiliz. Amerika Birleşik Devletleri’nin 44. Başkanı Barack Obama bu konuda kendi rutinini oluşturdu ve geleneksel olarak her sene en iyilerini açıklıyor. Bu sene biterken de “En sevdiğim kitap, film ve müzik listelerimi hepinizle paylaşmak için hep sabırsızlanıyorum” diyerek 2022’nin en sevdiği eserlerini açıkladı.
28.12.2022 Kültür Sanat
Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti
Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti Faithless grubunun solisti Maxi Jazz, 65 yaşında hayatını kaybetti. Müzisyenin Londra'daki evinde hayata veda ettiği öğrenildi. Grubun diğer üyelerinin imzasını taşıyan paylaşımda , "Herkes için zamanı ve hem derin hem de erişilebilir bir bilgeliği olan sevgi dolu bir insandı. Onunla çalışmak bir onurdu ve tabii ki gerçek bir zevkti" denildi.
26.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Soul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.