Süper Lig'de derbi sonrası sıralama değişti! Süper Lig güncel puan durumu ve günün maçları
Süper Lig'de derbi sonrası sıralama değişti! Süper Lig güncel puan durumu ve günün maçları Süper Lig'de 16. hafta bu akşam oynanacak olan iki karşılaşma ile tamamlanacak. Konyaspor sahasında Trabzonspor'u konuk ederken Denizlispor ise evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de haftanın en kritik müsabakası olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında kazanan sarı lacivertli takım oldu. 3-1'lik skorun ardından Süper Lig'de puan durumunda sıralama değişti. İşte Süper Lig'de derbi maçının ardından oluşan puan durumu...
1.07.2020 Süper Lig
Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 2-1
Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 2-1 Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla liderliği Medipol Başakşehir'e kaptırdı. Ev sahibi takım ise 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.
30.06.2020 Galatasaray
Süper Lig puan durumu (16.hafta)
Süper Lig puan durumu (16.hafta) Süper Lig puan durumunu haftalar ilerledikçe kızışıyor. Galatasaray , Fenerbahçe haftayı 3 puan ile kapatmıştı. Bugün ise Bşeiktaş zorlu Osmanlıspor deplasmanında 3 puan ile döndü. İşte Süper Lig puan durumu (16.hafta) ve detaylar..
1.07.2020 Futbol