Sutopu

Sutopu

Son dakika Sutopu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sutopu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sutopu haber sayfamızda...

Sutopu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 462 sutopu haberi bulunmuştur.
Galatasaray, LEN Challenger Kupası finalinde ilk maçında galip!
Galatasaray, LEN Challenger Kupası finalinde ilk maçında galip! LEN Challenger Kupası finali ilk maçında Galatasaray, AVK Triglav'ı 14-6 mağlup etti.
6.04.2024 Su Sporları
Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ta finale yükseldi!
Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ta finale yükseldi! Galatasaray Sutopu Takımı, Challenger Cup'ın yarı finalinde EVK Zaibas'ı 12-9 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
23.03.2024 Su Sporları
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Yeni yılda katı atık bedeli alınmıyor
Yeni yılda katı atık bedeli alınmıyor İzmir Büyükşehir Başkanı Başkan Tunç Soyer, “Kemeraltı’nda görev yapan esnafımıza böyle bir destekte bulunmak bizim için son derece önemliydi” dedi.
16.12.2023 Ege
Şampiyonlara resmi kabul!
Şampiyonlara resmi kabul! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Sutopu Kadınlar LEN Challenger Kupası’nda şampiyon olarak, tarihi başarı elde eden İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı’nı kabul etti.
7.12.2023 Diğer
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor U17 Avrupa kadın sutopu şampiyonası, 29 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek.
25.07.2023 Diğer
Türkiye Sutopu Federasyonu'ndan Aybüke Aksoy için baş sağlığı mesajı
Türkiye Sutopu Federasyonu'ndan Aybüke Aksoy için baş sağlığı mesajı Türkiye Sutopu Federasyonu, depremde hayatını kaybeden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcusu Aybüke Aksoy için başsağlığı mesajı yayımladı.
11.02.2023 Su Sporları
‘Fenerbahçe’ye ebedi muvaffakiyetler dilerim’
‘Fenerbahçe’ye ebedi muvaffakiyetler dilerim’ Bugünlerde stadının ismini ‘Atatürk Stadı’ olarak değiştirmek için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, misyonunu ve gücünü 3 Mayıs 1918’deki Ulu Önder’in ziyaretin sonunda söylediği o unutulmaz temennisinden alıyor.
27.11.2022 Fenerbahçe
Galatasaray’dan bir sponsorluk anlaşması daha
Galatasaray’dan bir sponsorluk anlaşması daha Galatasaray Kulübü, tekerlekli basketbol takımı için isim sponsorluk anlaşmasına imza attı. Törende konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Engelsiz aslanlarımız bugün daha güçlü” dedi.
29.08.2022 Basketbol
‘Sizlere hep inanmıştık’
‘Sizlere hep inanmıştık’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kadın Sutopu Takımı’yla bir araya geldi, “Hepimizin gurur kaynağısınız” dedi
11.08.2022 Ege
Adalar’ın milli sporcularına vefa
Adalar’ın milli sporcularına vefa Yüzme, sutopu ve yelken, futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, boks, atletizm, binicilik, kayak gibi çeşitli spor dallarında başarıya imza atan sporcular için Büyükada’da “Adalar’ın Milli Sporcuları Sergisi” düzenlendi.
30.07.2022 Gündem
Sutopunda kupa İzmir’in
Sutopunda kupa İzmir’in İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Sutopu takımı mutlu sona ulaştı. Başkan Tunç Soyer, “Bu şampiyonluk kentimizin kadınlarına çok yakıştı” dedi.
25.07.2022 Ege
Galatasaray’a yeni sponsor
Galatasaray’a yeni sponsor Galatasaray, Futbol A Takımı forma kol sponsorluğu için Tunç Holding ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. İmza töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Omuz omuza şampiyonluğa yürüyeceğiz” dedi.
25.07.2022 Galatasaray
Antalyaspor, Almanya'da 3 hazırlık maçı oynayacak
Antalyaspor, Almanya'da 3 hazırlık maçı oynayacak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, kamp yaptığı Almanya'da 3 hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlılar 30 Temmuz'da Alman devi Borussia Dortmund ile karşılacak.
22.07.2022 Antalyaspor
İzmir BŞB sutopunda 1. Lig’e yükseldi
İzmir BŞB sutopunda 1. Lig’e yükseldi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu U15 Kadın Takımı, 2. Lig’de şampiyonluğa ulaştı.
18.07.2022 Ege
Sutopunda madalyalar  peş peşe geliyor
Sutopunda madalyalar peş peşe geliyor İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sutopu branşındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
20.06.2022 Ege
Galatasaray'da şubelerde görev yapacak isimler belli oldu
Galatasaray'da şubelerde görev yapacak isimler belli oldu Galatasaray'da geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü seçim genel kurulu neticesinde yönetimi devralan 91. Yönetim Kurulunda görev bölümü yapıldı.
15.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek projelerini açıkladı: Dört yılda 9,5 milyar TL’lik gelir
Galatasaray'da Dursun Özbek projelerini açıkladı: Dört yılda 9,5 milyar TL’lik gelir Galatasaray Spor Kulübü’nde başkanlığa aday olan Dursun Özbek düzenlenen lansmanda projelerini açıkladı. Dört yılda 9,5 milyar TL’lik gelir beklenirken Özbek, "Detaylıca çalışılmış, fizibilite raporları bağımsız kuruluşlarca hazırlanmış projelerimizden 2026 sonuna kadar yaklaşık 9,5 milyar TL net nakit akışı öngörüyoruz’’ ifadelerini kullandı.
4.06.2022 Galatasaray
Galatasaray’a yeni sponsor
Galatasaray’a yeni sponsor Galatasaray Kulübü ile Tunç Holding, sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce kadın voleybol takımı, kadın futbol takımı, erkek futbol takımı ve bedensel engelli basketbol takımına sponsor olan firma, bu kez 5. anlaşmasını yaptı.
10.01.2022 Galatasaray
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti Güreş, atıcılık ve avcılık, halter, oryantiring, kürek, hentbol, hava sporları, muaythai, golf, binicilik, briç, bisiklet, masa tenisi, üniversite sporları ve işitme engelliler federasyonlarında başkan değişikliği yaşandı. Tokyo Olimpiyatları'nda beklentilerin altında kalınan güreş branşında federasyonun yeni başkanı, olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Şeref Eroğlu oldu.
8.11.2021 Diğer
Olimpiyat oyunları nelerdir? Olimpiyat oyunları isimleri, tarihçesi...
Olimpiyat oyunları nelerdir? Olimpiyat oyunları isimleri, tarihçesi... Olimpiyat Oyunları veya kısaca Olimpiyatlar, Yaz ve Kış Olimpiyat Oyunları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katıldığı etkinlikler, dünyanın en kapsamlı spor etkinliği konumundadır. Peki olimpiyat oyunları nelerdir? İşte Olimpiyat oyunları isimleri ve tarihçesi...
10.06.2021 Yaz Olimpiyatları
İzmir Marina hizmete açıldı
İzmir Marina hizmete açıldı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Üçkuyular’daki İzmir Marina’nın açılışını yaptı.
21.05.2021 Ege
Son dakika haberi - Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ten olay sözler: "Ali Koç'tan çok memnunuz"
Son dakika haberi - Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ten olay sözler: "Ali Koç'tan çok memnunuz" Galatasaray Kulübünde mayıs ayının sonunda yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkan adayı olan Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulübü yönetebilecek ekibin kendilerinde olduğunu söyledi. Öztürk, "Aziz Yıldırım birçok Galatasaray şampiyonluğu gördü. İnşallah Sayın Ali Koç da görecek. Ali Koç'tan çok memnunuz. Üç senede 6 teknik direktör değiştirdi. İnşallah önümüzdeki 3 senede 8-10 hoca daha değiştirir" dedi.
29.04.2021 Galatasaray
Adana Demirsporlu eski sutopu oyuncusu İlhan Demirdal'a son görev! Fatih Terim...
Adana Demirsporlu eski sutopu oyuncusu İlhan Demirdal'a son görev! Fatih Terim... Adana Demirspor'un eski sutopu oyuncularından İlhan Demirdal'ın cenazesi defnedildi. Cenaze törenine eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı  
16.04.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sutopu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.