Tan

Tan

Son dakika Tan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tan haber sayfamızda...

Tan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146.721 tan haberi bulunmuştur.
‘İstanbul’um benim’
‘İstanbul’um benim’ İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin süreli sergisi “İstanbul’un Resmi”, şehrin manzaralarını ve simgelerini Türk resminin en özel ressamlarıyla ölümsüzleştiriyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
Sapanca’da festival zamanı
Sapanca’da festival zamanı Elite World Grand Sapanca, baharı kişisel gelişim atölyeleri, yoga, nefes terapisi seansları, vücut analizi ve sağlıklı beslenme pratikleri gibi iyi yaşama dair pek çok etkinlikle karşılayacak Wibe Fest’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
11.05.2024 Pazar
Rahmi Koç’tan Ergin’e ziyaret
Rahmi Koç’tan Ergin’e ziyaret Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Rahmi Koç’u makamında ağırladı.
11.05.2024 Ege
Başkan Aras’tan öğrencilere müjde
Başkan Aras’tan öğrencilere müjde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, öğrenciler için başlayan ulaşımda 1 TL uygulamasının genişletileceğini ve merkezden Kötekli’ye giden hatların da bu kapsama dahil edileceğini müjdeledi.
11.05.2024 Ege
Yunanistan Başkonsolosu Konstas’tan destek sözü
Yunanistan Başkonsolosu Konstas’tan destek sözü Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Konstas’u ziyaret eden  İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz, Başkan Vekili Münir Sirhan Özen ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sabri Erdem vize konusunda kendisinden destek istedi.
11.05.2024 Ege
Merih Demiral'dan Fenerbahçe itirafı! 'İçimde ukde kaldı'
Merih Demiral'dan Fenerbahçe itirafı! 'İçimde ukde kaldı' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral suskunluğunu bozdu. Tecrübeli stoperin Fenerbahçe itirafı dikkat çekti.
11.05.2024 Fenerbahçe
Dışişleri'nden Afganistan’a taziye mesajı
Dışişleri'nden Afganistan’a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
11.05.2024 Dünya
Nevzat Dinçbudak: Güzel ve çekişmeli bir lig olduğunu düşünüyorum!
Nevzat Dinçbudak: Güzel ve çekişmeli bir lig olduğunu düşünüyorum! Manisa FK Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi.
11.05.2024 1.Lig
2024 yılı yaş çay alım fiyatı belli oldu
2024 yılı yaş çay alım fiyatı belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı yaş çay alım fiyatını açıkladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira, üreticilere verilen destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlendi.
11.05.2024 Ekonomi
Fuat Kınalı: Ligde kaldığımız için çok mutluyuz!
Fuat Kınalı: Ligde kaldığımız için çok mutluyuz! Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Kınalı, Bandırmaspor maçından sonra konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! 3 yıldız birden gündemde
Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! 3 yıldız birden gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların 3 yıldızı birden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki yıldızlar belli oldu.
11.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından konuştu.
11.05.2024 Beşiktaş
Reyhanlı saldırısında şehit olanlar 11. yıl dönümünde anıldı
Reyhanlı saldırısında şehit olanlar 11. yıl dönümünde anıldı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'teki terör saldırısının 11'inci yıl dönümünde şehit olan 53 vatandaş törenle anıldı.
11.05.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Aboubakar için sakatlık açıklaması
Beşiktaş'tan Aboubakar için sakatlık açıklaması Beşiktaş'tan Amartey, Chamberlain ve Aboubakar için sakatlık açıklaması geldi.
11.05.2024 Beşiktaş
Balıkesir'de kuryeye 25 bıçak darbesi! 20 yaşındaki genç öldü
Balıkesir'de kuryeye 25 bıçak darbesi! 20 yaşındaki genç öldü Balıkesir'de bir zincir restoranda kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman (20), önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
11.05.2024 Gündem
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 İspanya La Liga
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Anayasa görüşmeleri kapsamında partileri ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli. Bu süreç, parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir." diyen Kurtulmuş, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır." dedi.
11.05.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Kadın hükümlülere 'Anneler Günü' jesti
Bakan Tunç açıkladı! Kadın hükümlülere 'Anneler Günü' jesti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 13-17 Mayıs tarihleri arasında ziyaret hakkı bulunan kadın hükümlü ve tutuklularla ilgili alınan kararı paylaştı.
11.05.2024 Gündem
Süper Lig ve TFF 1. Lig heyecanı konferans yayınları ile beIN SPORTS'ta
Süper Lig ve TFF 1. Lig heyecanı konferans yayınları ile beIN SPORTS'ta Türkiye'de sporun adresi beIN SPORTS, bu hafta sonu bütün lig maçlarını konferans yayınlarıyla ekranlara taşıyacak. Bugün Trendyol 1. Lig maçları beIN SPORTS 1 kanalında yer alırken; yarın (Pazar) ise Trendyol Süper Lig maçlarının heyecanı, konferans yayınları ve özel programlarla beIN SPORTS Max 1 kanalında yaşanacak.
11.05.2024 Futbol
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor Sınavlara yeni yaklaşımlar, soru hazırlama ve değerlendirme sürecinde yapay zekanın kullanımı, e-sınavlar... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, kapılarını CNN TÜRK'e açtı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, tüm sınavların sorularının hazırlandığı kırmızı alanda önemli bilgiler verdi.
11.05.2024 Haberler
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor Sınavlara yeni yaklaşımlar, soru hazırlama ve değerlendirme sürecinde yapay zekanın kullanımı, e-sınavlar... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, kapılarını CNN TÜRK'e açtı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, tüm sınavların sorularının hazırlandığı kırmızı alanda önemli bilgiler verdi.
11.05.2024 Gündem
Fiyatı arabalarla yarışan ‘Paşa’ satışa çıkarıldı
Fiyatı arabalarla yarışan ‘Paşa’ satışa çıkarıldı Sakarya’da Kurban Bayramı öncesinde 1 ton 600 kilogram ağırlığındaki ‘Paşa’ adı konulan tosun, 750 bin TL’ye satışa çıkarıldı. Fiyatı, ikinci el otomobiller ile yarışan tosun alıcısını bekliyor.
11.05.2024 Ekonomi
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Barış Arduç'tan Anneler Günü esprisi! 'Yakacaksınız beni'
Barış Arduç'tan Anneler Günü esprisi! 'Yakacaksınız beni' Altı yıllık ilişkinin ardından hayatlarını birleştiren Barış Arduç ile Gupse Özay, mutlu bir evlilik sürdürüyor. 20 aylık Jan Asya adında bir kızları olan çiftten Arduç'a, eşinin yanında "Anneler Günü için hediye aldınız mı?" sorusu geldi.
11.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.