Teker

Teker

Son dakika teker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teker haber sayfamızda...

Teker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.249 teker haberi bulunmuştur.
Motosikletiyle ön kaldırdı, kayarak yere düştü
Motosikletiyle ön kaldırdı, kayarak yere düştü Bursa’da bir motosiklet sürücüsü tali yolda ön kaldırarak ilerledi. Tek teker ilerleyen sürücü bir süre sonra kayarak yere düştü, o anlar ise kameraya yansıdı.
26.04.2024 Haberler
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı!
Seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı! Antalya’nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı. Sürücünün aracın yoldan çıkmaması için yaptığı mücadele anbean araç kamarası tarafından kaydedildi.
19.04.2024 Haberler
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi. Hakkından 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı ise daha önceden deldiği duvardan kaçmak istediği sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyasetin başarı kapısı bizim partiye kapalıydı. Başımızın üstünde bir cam tavan vardı. Yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramayacağız diye artık zıplamıyorduk da. Artık siyasetin başarı kapısı açıldı" dedi.
18.04.2024 Gündem
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yufka, her evde ustalıkla yapılmaya çalışılan ancak çoğu zaman istenilen kıvama ulaşamayan bir yiyecektir. Ancak son zamanlarda bir grup yufkacının sırrı ortaya çıktı ve bu sıra dışı yöntemle hazırlanan yufkalar, adeta çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor!
15.04.2024 Yemek
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Haberler
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız'
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız' Nijer'in 124 bin nüfuslu Agadez şehrinde, cuma hutbelerinde hâlâ Osmanlı padişahları anılıyor. Agadez'deki Müslümanların yaşadığı bölgede günümüzde dahi Osmanlı sancağının dalgalanması ve sultanların isminin hutbede teker teker sıralanmasının sebebi ise bir hayli ilginç.
9.04.2024 Yaşam
İnsan olmadan olmuyor!
İnsan olmadan olmuyor! İş dünyasında, şirketlerin başarısı için insan bağlantısı vazgeçilmez bir rol oynuyor; güçlü ve anlamlı iş ilişkileri kurmadan başarılı olunamıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir' Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, futbol takımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
5.04.2024 Beşiktaş
'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız'
'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, "Uzay erişim projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız. İnşallah önce kendi uydularımızı kendi roketlerimizle uzaya fırlatabilecek, fırlatabilen ülkelerden biri haline geleceğiz. Bir uluslararası uzay limanı inşallah kuracağız. Böylelikle uzaya bağımsız erişim konusunda çok önemli de bir altyapı kazanmış olacağız" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan 'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız' mesajı
Bakan Kacır'dan 'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız' mesajı "Uzay erişim projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız." diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, "İnşallah önce kendi uydularımızı kendi roketlerimizle uzaya fırlatabilecek, fırlatabilen ülkelerden biri haline geleceğiz. Bir uluslararası uzay limanı inşallah kuracağız. Böylelikle uzaya bağımsız erişim konusunda çok önemli de bir altyapı kazanmış olacağız." şeklinde konuştu.
5.04.2024 Gündem
Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına moral
Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına moral Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Medicana, 1-7 Nisan Kanser Haftası’na dikkat çekmek için ünlü basketbolcuları onkoloji hastalarıyla buluşturdu. Bu kapsamda Darüşşafaka Lassa’dan Berk Demir, Fenerbahçe Beko’dan Emre Ekşioğlu ve Galatasaray Ekmas’tan Göksenin Köksal hastaları ziyaret ederek, forma hediye etti.
4.04.2024 Diğer
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Mavi Takım'dan bir isim ise üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Survivor'da bu hafta da gerilim tavan yaptı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı.
3.04.2024 Cadde
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız"
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız" Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya'nın Serik ilçe merkezinde 68 yıldır devam eden tapu sorununun çözümüne yönelik, "Şimdi burada sizler uygun görürseniz, elimizi ayağımızı kırmayın Hakan başkan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde burada da Veli hocama izin verirseniz. Acelemiz var pazartesi, salıdan itibaren bütün ihtilafları halledeceğiz. Mecliste bir torba yasanın içerisinde bütün tapular belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız. Bunun dışında başka yolu yok. Bu işin tek şartı var, büyükşehirde ve Serik’te elimizi ayağımızı kırmayın" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Deniz piyadelerine savaş emri! Washington Post fotoğraflarla duyurdu: Büyük savaş öncesi akılalmaz plan
Deniz piyadelerine savaş emri! Washington Post fotoğraflarla duyurdu: Büyük savaş öncesi akılalmaz plan Tayvan nedeniyle Pasifik'te ABD-Çin savaşının patlamasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Washington Post gazetesi de bu bağlamda yayınladığı haberinde ABD'nin en önemli askeri birliği olan deniz piyadelerinin Çin için özel hazırlandığını ve görevlerini açıkladı.
30.03.2024 Dünya
Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem" Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. A Haber'de canlı yayında soruları cevaplayan Kurum: Verdiğimiz sözleri teker teker tutacağız! Saha 31 Mart'ta 'Murat Kurum geliyor' diyor
29.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Teker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.