The

The

Son dakika the haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan the gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan the haber sayfamızda...

The

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.649 the haberi bulunmuştur.
EUROVİSİON 2024 CANLI yayın bilgisi!🎤 Eurovision 2. yarı final saat kaçta, hangi kanalda? Eurovision finali ne zaman, hangi ülkede olacak?
EUROVİSİON 2024 CANLI yayın bilgisi!🎤 Eurovision 2. yarı final saat kaçta, hangi kanalda? Eurovision finali ne zaman, hangi ülkede olacak? Dünya çapında ilgi ile her sene takip edilen Eurovision 2024 yılında İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Geçtiğimiz sene Loreen şampiyon olmuştu. Öte yandan bu sene yarı finalde 2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertap Erener'de şampiyonluğu getiren şarkıyı seslendirecek. 2024 Eurovision yarı final ne zaman, saat kaçta?
8.05.2024 Bilgi Rehberi
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans “En Etkin 50 CFO” araştırması sonuçlandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleriyle bu yıl sıralanan listede, yöneticilerin yüzde 30’u kadın. Yüzde 60’ı yüksek lisans mezunu. Finansın Liderleri ödüllerini 22 Mayıs’ta “Re-Navigating In The Age Of AI” teması ile düzenlenecek ‘CFO Summit 2024’te alacak.
8.05.2024 Kariyer
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor!
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor! İlaç devi AstraZeneca, Oxford Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği Kovid-19 aşısının nadir ama ölümcül yan etkisini itiraf etmişti. İtiraf, firmanın 2023 beyanına ters düşerken, gelen yeni karara göre, ilaç devi dünya çapında Kovid-19 aşılarını geri çekiyor.
8.05.2024 Dünya
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti Avrupa'nın en çok aranan suçlularından biri olan bilgisayar korsanı Julius Kivimäki terapi notlarını çaldığı 33 bin hastaya şantaj yapmaktan hapse atıldı. Kivimäki'nin hapis cezasına çarptırılması, henüz 13 yaşındayken başladığı 11 yıllık siber suçlar serisinin sonu anlamına geliyor.
8.05.2024 Dünya
Apple hisseleri yükseldi
Apple hisseleri yükseldi The Wall Street Journal'ın Apple'ın veri merkezlerinde yapay zeka yazılımlarını çalıştırmak için kendi çipini geliştirmekte olduğu haberi Apple hisselerine değer kazandırdı.
7.05.2024 Uzmanpara
Emily Blunt'ın 'öpüşme' itirafı gündem oldu! Kusmak istedim'
Emily Blunt'ın 'öpüşme' itirafı gündem oldu! Kusmak istedim' Altın Küre ödüllü Emily Blunt (41), Hollywood'da Tom Cruise, Colin Firth ve Matt Damon gibi birçok yıldızla öpüşme sahnesinde kamera karşısına geçti. Bazı rol arkadaşlarıyla öpüşmenin midesini bulandırdığını açıklayan İngiliz aktris, bu isimlerle kimya yakalama çabasını da anlattı.
7.05.2024 Cadde
Rishi Sunak yenilgiyi kabul etti
Rishi Sunak yenilgiyi kabul etti İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Perşembe günü 107 belediye için yapılan yerel seçimlerde sonuçların kesinleşmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada “ciddi bir hayal kırıklığı” yaşadığını kabul etti.
7.05.2024 Dünya
The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez!
The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez! The King's Man: Başlangıç filmi bu akşam TV'de ilk kez izleyici ile buluşacak. 2022 yılında vizyona giren film, aksiyon ve casusluk türünde. Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn oturduğu filmin kadrosunda Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans gibi isimler yer alıyor. Peki The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
6.05.2024 Bilgi Rehberi
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Süper Lig
Madonna'nın Copacabana plajındaki ücretsiz konserine 1,6 milyon kişi katıldı
Madonna'nın Copacabana plajındaki ücretsiz konserine 1,6 milyon kişi katıldı Madonna'nın Copacabana plajındaki ücretsiz konserine 1,6 milyon kişi katıldı.
6.05.2024 Dünya
Plaj dans pistine döndü
Plaj dans pistine döndü Madonna, The Celebration Tour’un son konserini Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki Copacabana Plajı’nda verdi.
5.05.2024 Kültür Sanat
BERNARD HİLL KİMDİR? Yüzüklerin Efendisi'nin Kral Théoden'i, Bernard Hill öldü mü, neden öldü?
BERNARD HİLL KİMDİR? Yüzüklerin Efendisi'nin Kral Théoden'i, Bernard Hill öldü mü, neden öldü? Titanik ve Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki rolleriyle tanınan aktör Bernard Hill, 79 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sevenlerini üzen Bernard Hill kimdir, neden öldü?
5.05.2024 Bilgi Rehberi
Yüzüklerin Efendisi'nin kral Théoden'i, Bernard Hill hayatını kaybetti
Yüzüklerin Efendisi'nin kral Théoden'i, Bernard Hill hayatını kaybetti Titanik ve Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki rolleriyle tanınan aktör Bernard Hill, 79 yaşında hayatını kaybetti.
6.05.2024 Cadde
‘Anlaşma yakın’
‘Anlaşma yakın’ Gazze’de ateşkes için yeniden başlayan görüşmelerde kritik saatler yaşanırken, anlaşmanın yakın olduğu ifade ediliyor. Anlaşmazlık yaşanan bazı noktalarda uzlaşı sağlandığı öne sürülüyor.
5.05.2024 Dünya
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman?
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2024 sınavı için nefesler tutuldu! Ortaöğretim kurumlarında eğitim hayatını sürdürecek öğrenciler LGS sınav giriş belgesi için bekleyişe geçti. MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, konular neler? İşte, LGS konuları...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Ryan Gosling rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıkladı!
Ryan Gosling rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıkladı! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, son röportajında rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıklayarak; bütün kararlarını hayat arkadaşı ile birlikte aldığını söyledi.
4.05.2024 Cadde
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Teknoloji
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir Dünya futbolunun patronu FIFA sürpriz bir kural değişikliğine gidiyor. Yeni karar Süper Lig maçlarını da etkileyebilir.
3.05.2024 Futbol
Düğün fotoğraflarına beklenmedik tepki! İddialı gelinliği olay oldu
Düğün fotoğraflarına beklenmedik tepki! İddialı gelinliği olay oldu 'The Bachelor' adlı reality şov ile üne kavuşan Nick Viall, kızının annesi cerrahi teknoloji uzmanı Natalie Joy ile dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Joy'a, iddialı gelinliği nedeniyle eleştiri yağdı.
4.05.2024 Cadde
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular Takvimler I. Dünya Savaşı yıllarını gösteriyordu. Osmanlı askerleri tarafından yakalanıp Yozgat'taki esir kampına getirilen iki asker, yaptıkları planla herkesi kandırabileceğini düşünürken 'deli' damgası yedi. Tüm çabaları boşa çıkan ikilinin çektikleri tüm çile ise aslında boşunaydı.
3.05.2024 Yaşam
İranlı ekibe Cannes yasağı
İranlı ekibe Cannes yasağı Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışacak “The Seed of the Sacred Fig” filminin ekibine, İran’dan çıkış yasağı getirildi.
3.05.2024 Kültür Sanat
Kuaförüm okul! Ünlüler de gidiyor... Fön 150 TL, boya 600 TL
Kuaförüm okul! Ünlüler de gidiyor... Fön 150 TL, boya 600 TL Astronomik seviyelere yükselen kuaför ücretleri nedeniyle meslek lisesi kuaförlerine ilgi artıyor. İstanbul’un en lüks kuaförlerinin bulunduğu Nişantaşı’ndaki Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde piyasada 4.000 TL’ye kadar çıkan saç kesimi 250 TL’ye yapılıyor.
3.05.2024 Eğitim
İşçi filmleri ücretsiz seyredilecek
İşçi filmleri ücretsiz seyredilecek Uluslararası İşçi Filmleri Festivali (İFF) bugün İstanbul’da ve Ankara’da başlıyor.
2.05.2024 Kültür Sanat
Manchester United'dan Erik ten Hag kararı!
Manchester United'dan Erik ten Hag kararı! Manchester United'ın başarısız sonuçlara rağmen Erik ten Hag ile devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Benzer Haber Etiketleri

The ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.