The Witcher

The Witcher

Son dakika the witcher haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan the witcher gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan the witcher haber sayfamızda...

The Witcher

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 133 the witcher haberi bulunmuştur.
'Süpermen' baba oluyor! 'Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız'
'Süpermen' baba oluyor! 'Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız' Canlandırdığı 'Süpermen' karakteri ile tüm dünyada tanınan İngiliz oyuncu Henry Cavill, üç yıldır aşk yaşadığı Natalie Viscuso ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. Yeni filminin galasında müjdeli haberi veren Cavill, çok heyecanlı olduklarını söyledi.
16.04.2024 Cadde
'Polat Alemdar'a gözdağı! 'Ona biraz ders vereyim'
'Polat Alemdar'a gözdağı! 'Ona biraz ders vereyim' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Cadde
'Süpermen' Antalya'da! İşte filmden ilk kareler
'Süpermen' Antalya'da! İşte filmden ilk kareler Çizgi roman dünyasının en popüler karakterlerinden 'Süperman'ı canlandıran İngiliz yıldız Henry Cavill'in başrolünde yer alacağı, Guy Ritchie tarafından yönetilecek olan 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda 'Süpermen' rolü için 'The Witcher' dizisinden ayrılan Cavill ile ünlü yönetmen Ritchie, Antalya'daki çekimleri devam eden filmden ilk kareleri paylaştı.
18.03.2023 Cadde
Cavill ile Superman’in yolları ayrıldı
Cavill ile Superman’in yolları ayrıldı Son dönemde Marvel karşısında kan kaybeden DC’nin sinema seyircisini yeniden kazanması için Warner Bros.’ta köklü değişimler yaşanmıştı.
16.12.2022 Kültür Sanat
Henry Cavill'in 'Süpermen' macerası sona erdi! 'Artık yas tutabiliriz'
Henry Cavill'in 'Süpermen' macerası sona erdi! 'Artık yas tutabiliriz' Dünyaca ünlü oyuncu Henry Cavill, kendisiyle özdeşleşen 'Süpermen' projesinden çıkarıldığını duyurdu. "Artık biraz yas tutabiliriz" diyen 39 yaşındaki İngiliz aktörün yer aldığı son iki 'Süpermen' filmi toplam 1.5 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. 'Süpermen' için 'The Witcher' dizi serisini bırakan oyuncunun ardından yapım şirketinden de açıklama geldi.
16.12.2022 Cadde
Düşük Sistem Gereksinimli Bilgisayar Oyunları Hangileridir?
Düşük Sistem Gereksinimli Bilgisayar Oyunları Hangileridir? Eski bilgisayarlara sahip kişiler yeni oyunlarda kötü deneyimler yaşamaktadır. Yeni oyunlar özellikle grafik kalitesi yüzünden üst düzeye sahip oldukları için eski sistemler ile uyum sağlamamaktadır. Bu nedenle düşük sistem gereksinimi olan oyunlar sıklıkla merak edilmektedir. Peki düşük sistem gereksinimi olan bilgisayar oyunları hangileridir? Sizlere düşük sistem gereksinimlerine sahip oyunları detaylıca derledik.
4.11.2021 Oyun
Dünyaca ünlü yapımların yıldızları TUDUM etkinliğiyle bir araya geliyor
Dünyaca ünlü yapımların yıldızları TUDUM etkinliğiyle bir araya geliyor Netflix'in 70'ten fazla dizi, film ve stand-up'ı temsil eden en büyük yıldızlar ve yaratıcılar, özel içerikler ve daha önce hiç yayınlanmamış videolarla dolu heyecan verici bir etkinlik izleyicileri bekliyor. 25 Eylül'de sanal sahnedeki yerlerini alacak. İlk kez gerçekleşecek bu etkinlikte dünyanın dört bir yanından hayranlar en sevdikleri isimleri hiç olmadığı kadar yakınlarında hissedecek.
25.08.2021 Kültür Sanat
Kadroya taze kan
Kadroya taze kan ‘The Witcher: Blood Origin’in oyuncu kadrosuna yeni isimler ve yönetmenler katıldı.
19.08.2021 Cadde
23 Ağustos’ta vizyonda
23 Ağustos’ta vizyonda ‘Witcher’ın anime filmi ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’, 23 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.
17.07.2021 Cadde
Vizyon aralıkta!
Vizyon aralıkta! ‘The Witcher’ın ikinci sezonunun vizyon tarihi belli oldu.
15.07.2021 Cadde
Kadroya taze kan
Kadroya taze kan ‘The Witcher’ın öncesini anlatacak ‘The Witcher: Blood Origin’in oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.
10.07.2021 Cadde
GAMEPLUS’tan oyunseverlere iki yeni müjde
GAMEPLUS’tan oyunseverlere iki yeni müjde Turkcell’in oyun platformu GAMEPLUS’ın Premium kampanyasıyla en yeni oyunlar daha da uygun fiyatlı hale geliyor. Dünyanın en popüler bulut oyun servislerinden NVIDIA GeForce NOW’a Türkiye’deki sunucularından yüksek performanslı erişim sağlayan GAMEPLUS’ın yeni kampanyasıyla oyunseverler, 1 aylık 74.9 TL olan Premium paketini 15 Haziran’dan itibaren aylık sadece 59.9 TL’ye gelecek şekilde, 3 aylık paketle 179.9 TL’ye satın alabilecek. İlk sunucusu Ankara’da olan GAMEPLUS, mükemmel oyun deneyimini artırmak için Türkiye’deki ikinci sunucusunu ise Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul’da devreye alacak.
15.06.2021 Vitrin
Henry Cavill: Sözleriniz yakınlarıma zarar veriyor!
Henry Cavill: Sözleriniz yakınlarıma zarar veriyor! 'The Witcher' dizisinin yıldızı Henry Cavill, sevgilisi Natalie Viscuso ile olduğu fotoğraflarına gelen kötü yorumlardan rahatsız olduğunu söyledi. İngiliz oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine seslendi.
19.05.2021 Cadde
Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus için önemli iş birliği
Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus için önemli iş birliği Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "NVIDIA ile iş birliğine giderek yeni bulut tabanlı oyun platformumuz NVIDIA GeForce Now powered by Gameplus ile güncel oyunlara büyük masraflar yapmadan herkesin erişebilmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı
19.01.2021 Teknoloji
Henry Cavill sette sakatlandı
Henry Cavill sette sakatlandı ‘The Witcher’ dizisinin yıldızı Henry Cavill, Londra'da gerçekleşen ikinci sezonu çekimleri sırasında sakatlık geçirdi.
15.12.2020 Cadde
‘The Witcher’ın çekimleri durdu
‘The Witcher’ın çekimleri durdu İngiliz oyuncu Henry Cavill’ın önceki günlerde “The Witcher”’ın Londra’daki Arborfield Stüdyosu’ndaki çekimleri sırasında ayağını incitmesinin ardından dizinin 2’inci sezon çekimleri durduruldu.
15.12.2020 Kültür Sanat
The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri
The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri Dünyanın en sevilen RPG oyunlarından biri olan The Witcher 3 Wild Hunt oynamak için ne kadar güçlü bir bilgisayar gerekiyor? İşte The Witcher 3 Wild Hunt sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
‘Cyberpunk 2077’ Işın İzleme Özellikleri ve NVIDIA DLSS 2.0 Desteği Geliyor!
‘Cyberpunk 2077’ Işın İzleme Özellikleri ve NVIDIA DLSS 2.0 Desteği Geliyor! İlgi çekici hikayesi, sunduğu uçsuz bucaksız dünya ve şaşırtıcı grafikleri ile Cyberpunk 2077, bir oyun için büyük ses getirecek tüm özelliklere sahip. Bugün, Cyberpunk 2077’nin oyunların performansını artıran NVIDIA DLSS 2.0’ı destekleyeceğine ve oyunun ışın izleme özelliğini nasıl kullanacağına dair en son detaylar, yeni bir fragmanla duyuruldu.
26.06.2020 Oyun
The Witcher 2. sezon çekimleri ne zaman başlayacak?
The Witcher 2. sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Dünyanın en sevilen kitap ve oyun serilerinden biri olan The Witcher'ın dizisi geçtiğimiz sene yayınlanmıştı. Geralt'ın maceralarının devamı ne zaman yayınlanacak buna dair resmi bir açıklama yok, fakat yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı!
23.06.2020 Oyun Dunyasi
GOG 27 oyunu ücretsiz hale getirdi!
GOG 27 oyunu ücretsiz hale getirdi! Tüm dünyaya yayılan Corona virüs salgını sonrasında çevrimiçi oyun platformları da insanların sokağa çıkıp enfekte olmalarını önlemek için ücretsiz oyun dağıtmaya başladı.
19.03.2020 Oyun
'The Witcher' dizisinin çekimleri durduruldu, şimdi ne olacak?
'The Witcher' dizisinin çekimleri durduruldu, şimdi ne olacak? Tüm dünyada hızlıca yayılmaya devam eden ve yaşamı oldukça olumsuz etkileyen Corona virüs, çekimleri devam eden birçok yapımın ertelenmesine sebep oldu. İkinci sezonunu beklediğimiz 'The Witcher' da bu yapımlardan sadece biri. Peki 'The Witcher' ne zaman devam edecek?
16.03.2020 Sanat
Corona virüs nedeniyle Witcher 2. sezonu ertelendi
Corona virüs nedeniyle Witcher 2. sezonu ertelendi Kitaplarının oyuna dönüştüğü, oyunların ardından da televizyon dünyasına adım atan ve dizi olan The Witcher serisinin 2. sezonundan üzücü haber geldi. The Witcher dizisinin 2. sezonu Corona virüs nedeniyle ertelendi.
16.03.2020 Oyun Dunyasi
Yeni Witcher oyununun ne zaman geliştirileceği CD Projekt Red tarafından açıklandı!
Yeni Witcher oyununun ne zaman geliştirileceği CD Projekt Red tarafından açıklandı! 2015 yılında piyasaya sürüldükten sonra neredeyse tüm ödülleri kazanan The Witcher 3: Wild Hunt'ın devam oyunuyla ilgili ilk açıklama CD Projekt Red başkanından geldi. Yeni oyuna Cyberpunk 2077'den sonra başlayacaklarını açıkladı.
12.03.2020 Oyun
The Witcher dizisinin albümü Spotify'daki yerini aldı!
The Witcher dizisinin albümü Spotify'daki yerini aldı! Çok geniş bir kitleye yayılan oyunun ardından daha da büyük bir kitleye ulaşan The Witcher dizisinin, albümü Spotify'daki yerini aldı.
27.01.2020 Sosyalmedya
The Witcher yeni sezon ne zaman? Tarih verildi mi?
The Witcher yeni sezon ne zaman? Tarih verildi mi? Netflix'te yayımlanan fantezi drama türündeki The Witcher'ın ilk sezonu birkaç gün önce yayınlandı. Diziyi deyim yerindeyse bir çırpıda bitiren izleyiciler şimdi 2. sezonu bekliyor. Peki, 2. sezon ne zaman yayınlanacak?
24.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

The Witcher ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.