Türkiye

Türkiye

Son dakika türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkiye haber sayfamızda...

Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 743.803 türkiye haberi bulunmuştur.
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin okuma provası; Salih Bademci, Ertan Saban, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık gibi oyuncuların katılımı ile gerçekleşti.
19.03.2024 Cadde
Gökhan Gönül'e sürpriz görev! Sahalara döndü
Gökhan Gönül'e sürpriz görev! Sahalara döndü Bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve A Milli Takım'da da forma giyen 39 yaşındaki futbol adamı sahalara döndü.
19.03.2024 Milli Takım
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu! Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ligden çekilme hakkında yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.
19.03.2024 Galatasaray
Bakan Şimşek, iftar etkinliğine katıldı
Bakan Şimşek, iftar etkinliğine katıldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli ziyaretinde Büyükşehir’in Sevindik’teki iftar etkinliğine katıldı. İftar yemeği yiyen vatandaşlara konuşma yapan Şimşek, Başkan Osman Zolan’ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek, “Denizli önümüzdeki dönemde ülkenin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
23 NİSAN TATİL Mİ, hangi güne denk geliyor? 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü, okul var mı, 23 Nisan resmi tatil mi?
23 NİSAN TATİL Mİ, hangi güne denk geliyor? 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü, okul var mı, 23 Nisan resmi tatil mi? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl 23 Nisan günü kutlanıyor. İlk olarak 1921 yılından itibaren milli bayram olarka kutlanan 23 Nisan, 1981 yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramı olan 23 Nisan resmi tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü, okullar tatil mi? 23 Nisan'da işyerleri tatil mi?
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Rıza ve Umut'un hikayesi! Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi
Rıza ve Umut'un hikayesi! Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi Her çarşamba akşamı ekrana gelen Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bülent Seyran (Rıza) ve Ekin Koç (Umut), dizide birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bir baba ve oğula hayat veriyor.
19.03.2024 Televizyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Gündem
Net UYP açık verdi
Net UYP açık verdi Net Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP), 2023 yıl sonunda eksi 284,7 milyar dolar iken 2024 Ocak sonunda eksi 300 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.
19.03.2024 Uzmanpara
Rıza ve Umut'un hikayesi! Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi
Rıza ve Umut'un hikayesi! Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi Her çarşamba akşamı ekrana gelen Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bülent Seyran (Rıza) ve Ekin Koç (Umut), dizide birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bir baba ve oğula hayat veriyor.
19.03.2024 Cadde
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek'
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek' Beyaz Saray Hamas'ın üç numarası Mervan İsa'nın öldürüldüğünü doğruladı, İsrail ekonomi gazetesi Globes ise Türkiye'nin Orta Doğu'da dengeleri değiştirecek planını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Avrupa basketbolunun kalbi Misli’de atıyor! EuroLeague ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde canlı yayınlar, Şampiyon Oranlar ve çok daha fazlası…
Avrupa basketbolunun kalbi Misli’de atıyor! EuroLeague ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde canlı yayınlar, Şampiyon Oranlar ve çok daha fazlası… Hafta içi basketbol severleri adeta basketbol şöleni bekliyor. EuroLeague’de çift maç haftası sebebiyle 4 gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak.
19.03.2024 Basketbol
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek'
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek' Ankara artık çifte fırsatın farkına varıyor' diyen ekonomi gazetesi Globes, Türkiye ve güney komşusunun ABD'nin Suudi Arabistan ve İsrail üzerinden planladığı koridordaki gecikmelerden yararlandığını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Japonların uzun yaşam sırrı bu meyvede saklı! Türkiye'de de var, kimse bilmiyor
Japonların uzun yaşam sırrı bu meyvede saklı! Türkiye'de de var, kimse bilmiyor Bazı tropikal meyvelerden pek haberimiz olmasa da birçoğu aslında Türkiye'de de yetişiyor. Onlardan biri de Japonların uzun yaşam sırrı olan yılan meyvesi. İşte yılan meyvesinin faydaları.
19.03.2024 Genel Sağlık
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
Türkiye'ye en fazla yabancı yatırım Hollanda'dan
Türkiye'ye en fazla yabancı yatırım Hollanda'dan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.
19.03.2024 Uzmanpara
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre; yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.
19.03.2024 Ekonomi
Cenk Tosun'dan yönetime misilleme: Görüşmelere başlıyor
Cenk Tosun'dan yönetime misilleme: Görüşmelere başlıyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli golcü Cenk Tosun'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
19.03.2024 Beşiktaş
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün açılıyor
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün açılıyor İstanbul ulaşımını rahatlatacak yeni bir metro hattı daha açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün hizmete giriyor.
19.03.2024 Ekonomi
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist   Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente gelmeyi sürdürürken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu dile getirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Kritik 3 başlık! Irak'tan PKK ile ilgili ne bekleniyor?
Kritik 3 başlık! Irak'tan PKK ile ilgili ne bekleniyor? Pençe-Kilit sınır hattında yapılan askeri toplantı ve o toplantıda nelerin görüşüldüğü gündemde...
19.03.2024 Haberler
Kritik 3 başlık! Irak'tan PKK ile ilgili ne bekleniyor?
Kritik 3 başlık! Irak'tan PKK ile ilgili ne bekleniyor? Pençe-Kilit sınır hattında yapılan askeri toplantı ve o toplantıda nelerin görüşüldüğü gündemde...
19.03.2024 Gündem
47 ilaç geri ödeme listesine alındı
47 ilaç geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 47 ilacın geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
19.03.2024 Ekonomi
"Kadın istihdamını yüzde 25,3’ten yüzde 31,4’e çıkardık”
"Kadın istihdamını yüzde 25,3’ten yüzde 31,4’e çıkardık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi. Şehit yakınları ve gazilerle iftar yapan Bakan Göktaş, daha sonra Bursa’daki kadın kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi.
19.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.