Türkler

Türkler

Son dakika türkler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkler haber sayfamızda...

Türkler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.878 türkler haberi bulunmuştur.
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği'
Kurşun izleri hala kapıda! 500 Türk'ün katledildiği 'ölüm çiftliği' Adana'da Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Gündem
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier deprem bölgesini ziyaret etti
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier deprem bölgesini ziyaret etti Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, Türkiye ziyaretleri kapsamında Gaziantep’te depremin etkilediği Nurdağı ilçesine geldi. Cumhurbaşkanı Steinmeier, ziyaretlerinin ardından kentten ayrıldı.
23.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu"
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den Türkiye açıklaması. Steinmeier "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" dedi.
22.04.2024 Gündem
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Bakan Fidan,  İsmail Haniye ile görüştü
Bakan Fidan, İsmail Haniye ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'da Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye ile temaslarda bulundu.
17.04.2024 Dünya
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Yabancı öğrenci sınavı 52 ülkede yapılacak
Yabancı öğrenci sınavı 52 ülkede yapılacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Türkiye Maarif Vakfı (TMV) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle üç kurum ulusal ve uluslararası alandaki tecrübe ve yetkinliklerini paylaşarak eğitim-öğretim, araştırma geliştirme ve üniversite fuar organizasyonları alanlarında iş birliği yapacak.
7.04.2024 Eğitim
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya'nın başkenti Bükreş'e gerçekleştirdi. Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katılan Özel, ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
6.04.2024 Gündem
Aysu Türkoğlu'nu Bodrum'da ailesi karşıladı!
Aysu Türkoğlu'nu Bodrum'da ailesi karşıladı! Türk yüzme tarihinde önemli başarılara imza atan Aysu Türkoğlu, Cook Boğazı'nda kırdığı rekorun ardından Bodrum'a geri döndü.
5.04.2024 Su Sporları
Milyarderler
Milyarderler Forbes’e göre, dünya genelinde milyarder sayısı 2.781’e yükselerek rekor kırdı; milyarderlerin üçte ikisinin 2023 yılına göre daha zengin olduğu bildirildi.
4.04.2024 Dünya
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek Ukrayna İHA ve insansız deniz araçları tarafından defalarca vurulan Kerç Köprüsü'nü yok edecekleri tarihi duyurdu. Haziran ayını işaret eden yetkililer Rusya ve Kırım arasındaki tek bağlantı noktasını çökertmek istiyor.
3.04.2024 Dünya
S-400'e karşı Brahmos hamlesi! Yunan medyası yazdı: Türkiye'ye karşı yeni Ege ve Akdeniz planı
S-400'e karşı Brahmos hamlesi! Yunan medyası yazdı: Türkiye'ye karşı yeni Ege ve Akdeniz planı Yunan ve Hint basını Atina'nın Hindistan'dan Türkiye'ye karşı 'Brahmos' füzelerini satın alacağını açıkladı. Söz konusu füzeyi iki ülkenin basını da S-400 Hava Savunma Sistemi ile kıyasladı.
3.04.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler Rusya'ya bağlı Tataristan'da Moskova yönetimi bir süredir İran tarafından sağlanan Shaded-135 kamikaze drone'larını üretiyordu. Sabah saatlerinde ise bir uçak söz konusu fabrikaya intihar saldırısında bulundu.
2.04.2024 Dünya
Turizmde Türklerle atağa kalkıyor
Turizmde Türklerle atağa kalkıyor Turizmde atağa kalkan Özbekistan, Türk yöneticilerin deneyiminden yararlanıyor. Önemli oteller ve Air Samarkand, Türk yöneticilerle hızlı büyüyor.
31.03.2024 Ekonomi
Portekiz'den Rafa Silva için Galatasaray iddiası! Okan Buruk yeşil ışık yakmıştı
Portekiz'den Rafa Silva için Galatasaray iddiası! Okan Buruk yeşil ışık yakmıştı Süper Lig'de ve Süper Kupa'da şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan Rafa Silva için Portekiz'den flaş bir iddia ortaya atıldı.
29.03.2024 Galatasaray
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yaptığı açıklamada "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı. Bakan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu Son dakika haberine göre; Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu. SGK'dan yapılan açıklamada protokolün imzalandığı bankalar belirtildi.
28.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Gündem
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama Almanya'nın Solingen eyaletinde kundaklama sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden Türklerle ilgili diplomatik kaynaklar açıklamada bulundu.
28.03.2024 Dünya
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.