Turksporu

Turksporu

Son dakika TURKSPORU haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TURKSPORU gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TURKSPORU haber sayfamızda...

Turksporu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 turksporu haberi bulunmuştur.
TURKSPORU’ndan 2021’de Madalya Rekoru
TURKSPORU’ndan 2021’de Madalya Rekoru TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğundaki atletizm, yüzme ve bedensel engelli sporlar, 2021 yılını önemli başarılarla tamamladı. 3 branşta ay-yıldızlı sporcular; 190’ı altın, 152’si gümüş, 144’ü bronz olmak üzere toplam 486 madalyaya ulaştı. Yılın son günlerinde ise yüzmede Emre Sakçı, kısa kulvar 50 metre kurbağalamada 25 saniyenin altına inen tarihteki ilk sporcu olarak dünya rekoruna imza attı. Ampute Milli Futbol Takımı’nın üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olduğu 2021’de atletizmde Eda Tuğsuz da Olimpiyat 4.’sü olarak tarihe geçti.
30.12.2021 Diğer
Ampute Milli Takımı ülkeye döndü: "Avrupa Fatihi olduk"
Ampute Milli Takımı ülkeye döndü: "Avrupa Fatihi olduk" Üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul'da coşkuyla karşılandı.
20.09.2021 Milli Takım
Turkcell GranFondo İzmir’de pedallar eğitim için döndü
Turkcell GranFondo İzmir’de pedallar eğitim için döndü TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell’in, bisiklet yarışlarına yeni bir coşku katan Turkcell GranFondo Serisi’nin son heyecanı İzmir’de yaşandı. Etkinlikte yerli ve yabancı 1500 bisikletsever pedal çevirdi. İzmir Valiliği’nin desteğiyle düzenlenen yarışın engelliler kategorisine de rekor sayıda katılım oldu. Ayrıca Turkcell GranFondo İzmir’de ilk kez görme engelli bisikletçiler, önde yön göstericinin olduğu tandem bisikletleriyle heyecana ortak oldu. Yarış kapsamında gerçekleşen sosyal sorumluluk etkinliklerinde elde edilen gelirler ise KAHEV ve TÜBİSAD iş birlikleriyle orman yangınlarında ve sel felaketlerinde zarar gören ailelerin çocuklarının eğitimleri için bursa dönüştü.
5.09.2021 Diğer
Turkcell GranFondo İzmir’de start 5 Eylül’de verilecek
Turkcell GranFondo İzmir’de start 5 Eylül’de verilecek TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell, ülkemizdeki bisiklet yarışlarına yeni bir soluk getiren Turkcell GranFondo Serisi’ni İzmir’e taşıyor. Turkcell GranFondo İzmir yol bisiklet yarışı, İzmir Valiliği’nin desteğiyle 5 Eylül Pazar günü düzenlenecek. 20’den fazla ülkeden yaklaşık 1.500 amatör ve profesyonel bisikletçi bu kez pedallarını, KAHEV iş birliğiyle orman yangınlarında ve sel felaketlerinde zarar gören ailelerin çocuklarının eğitimine destek için çevirecek. Yarıştan elde edilen gelirle afet bölgelerinde zarar gören okulların tadilatı da yapılacak. Turkcell GranFondo İzmir’de rekor sayıda engelli katılımcı kendi kategorilerinde yarış heyecanına ortak olacak. Bununla birlikte yarışta ilk kez görme engelli bisikletçiler de önde yön göstericinin olduğu tandem bisikletleriyle ayrı bir kategoride yarışacak.
3.09.2021 Diğer
Milli sporcularımız Tokyo Paralimpik Oyunları’nda sahne alıyor
Milli sporcularımız Tokyo Paralimpik Oyunları’nda sahne alıyor Turkcell’in ana sponsorluğundaki Türkiye Bedensel Engelli Spor Federasyonu çatısı altındaki paralimpik milli sporcularımız, Tokyo’da gerçekleştirilecek 16. Yaz Paralimpik Oyunları’nda madalya mücadelesi verecek. Dünyanın en önemli paralimpik spor organizasyonunda, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı 10 farklı branşta 26 kadın, 31 erkek toplam 57 paralimpik sporcu ülkemizi temsil edilecek. 24 Ağustos’ta başlayacak Oyunlar, 5 Eylül’de sona erecek
21.08.2021 Diğer
İzmir’de Turkcell GranFondo’ya rekor katılım bekleniyor
İzmir’de Turkcell GranFondo’ya rekor katılım bekleniyor TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell, ülkemizdeki bisiklet yarışlarına yeni bir soluk getiren Turkcell GranFondo Serisi’nin ikinci ayağında bu kez bisikletseverleri İzmir’de buluşturuyor. Turkcell GranFondo İzmir yol bisiklet yarışı, İzmir Valiliği’nin desteğiyle 5 Eylül Pazar günü düzenlenecek. Sosyal mesafe kurallarına uygun, sağlık önlemleri artırılmış olarak gerçekleşecek yarışta 20’den fazla ülkeden binlerce amatör ve profesyonel bisikletçi rekor katılımla pedal çevirecek. Turkcell GranFondo İzmir’de ayrıca KAHEV iş birliğiyle maddi kayba uğrayan ailelerin okul çağındaki çocuklarının eğitimi için burs toplanacak ve yangın bölgelerinde bulunan okulların tadilatı için harekete geçilecek.
16.08.2021 Diğer
19 yılda 1 milyar TL’lik yatırım
19 yılda 1 milyar TL’lik yatırım Turkcell, 2002 yılından bu yana yaptığı 1 milyar TL’lik yatırım ile Türksporu’nun daha ileriye gitmesi için büyük çaba gösterdi
19.06.2021 Diğer
Turkcell’den ‘TURKSPORU’na 1 milyar TL’lik yatırım
Turkcell’den ‘TURKSPORU’na 1 milyar TL’lik yatırım TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell, 2002 yılından beri yaptığı spor yatırımları sayesinde TURKSPORU’nun gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Turkcell, pandemiye rağmen Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türkiye Bedensel Engelli Spor Federasyonu ile olan ana sponsorluklarını geliştirerek 19 yılda TURKSPORU’na yaptığı toplam yatırımı 1 milyar TL’ye çıkardı.
18.06.2021 Süper Lig
Eğitim için pedalladılar!
Eğitim için pedalladılar! Turkcell GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışı dün yapıldı. Organizasyona bin amatör sporcu katılırken, salgın döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik yapılan kampanya da büyük alkış aldı
14.06.2021 Diğer
Turkcell GranFondo İstanbul’da Bisiklet Şöleni
Turkcell GranFondo İstanbul’da Bisiklet Şöleni Türksporu’nun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul’da ilk kez düzenlenen Turkcell GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışının startı Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan tarafından verildi. 15 ülkeden 1000 amatör bisikletçi, Boğaziçi’nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yarışma şansına sahip oldu. Uzun ve kısa parkur üzerinden yapılan yarış, sosyal mesafe kurallarına uygun ve sağlık önemleri artırılmış olarak gerçekleştirildi.
13.06.2021 Diğer
Turkcell GranFondo İstanbul’da pedallar eğitim için dönecek
Turkcell GranFondo İstanbul’da pedallar eğitim için dönecek TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek Turkcell GranFondo Serisi’nin ilk yarışı İstanbul’dan başlayacak. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan katıldığı toplantıyla tanıtımı yapılan organizasyonda yerli ve yabancı 1500 amatör bisikletçi yarışacak. 13 Haziran’da Beykoz’da düzenlenecek yarış 40 ve 82 km olmak üzere iki ayrı parkurda koşulacak. Yarışma için kayıtlar 9 Haziran’a kadar sürecek.
3.06.2021 Diğer
Türkiye eFutbol Milli Takımı'na yeni sponsor
Türkiye eFutbol Milli Takımı'na yeni sponsor TURKSPORU"nun en büyük destekçisi Turkcell, A Milli Futbol Takımı’yla yıllardır sürdürdüğü birlikteliğin yanına e-Milli Takımlar ana sponsorluğunu da ekledi. Turkcell ayrıca eMilli Takım seçmelerine de ismini verdi. Hem FIFA hem de PES oyunları için oluşturulacak milli takımlar, Mart ayında gerçekleştirilecek eEuro 2021 elemeleri ve eNations Cup Elemeleri’nde mücadele edecek
22.01.2021 E-Spor
Dünya şampiyonu yazılarına devam ediyor
Dünya şampiyonu yazılarına devam ediyor TURKSPORU dergisinin sekizinci sayısı yayında. Dergilik uygulamasının özgün içeriklerinden biri olan yayının ilk yedi sayısı, 1 milyon 600 bini aşkın okuyucuya ulaşmıştı. Türkiye’ye Avrupa Oyunları tarihinin ilk karate kadınlar altın madalyasını getiren Serap Özçelik ve dünya şampiyonu paralimpik yüzücü Beytullah Eroğlu’nun röportajlarının yer aldığı TURKSPORU dergisinin sekizinci sayısında ayrıca 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları için hazırlanan çok özel Olimpiyat Dosyası da yer alıyor.
7.09.2020 Süper Lig
Bursa’da uluslararası bisiklet yarışı!
Bursa’da uluslararası bisiklet yarışı! Türkiye’nin sosyal mesafeli ilk uluslararası bisiklet yarışı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bursa’da gerçekleşti.
31.08.2020 Diğer
Gaziantep Futbol Kulübü’ne dijital destek
Gaziantep Futbol Kulübü’ne dijital destek Turkcell ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında yapılan dijital iş birliğiyle kırmızı-siyahlılar dijitalleşme adımlarını atmaya başladı. TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell, Gaziantep Futbol Kulübü taraftarları için kulüplerine destek olabilecekleri iki özel dijital paketi satışa sundu. ‘Kırmızı Siyah’ ve ‘Tam Destek’ isimli özel dijital paketlerle taraftarlar bir yandan takımlarına destek olurken diğer yandan ayrıcalıklı olarak Turkcell’in dijital servislerinden faydalanabilecek.
22.03.2021 Gaziantep FK
Tuğba Güvenç: "Koşmayı çok özledim"
Tuğba Güvenç: "Koşmayı çok özledim" Tuğba Güvenç, bir sene sonraya alınan olimpiyatlara katılmak için her şeyi yapacağını söyledi
1.07.2020 Diğer
Başakşehir - Kopenhag: 1-0
Başakşehir - Kopenhag: 1-0 UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir, sahasında güçlü Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk etti. Müsabakayı Başakşehir 1-0 kazandı ve çeyrek final yolunda önemli bir avantaj elde etti.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Turkcell’li yüzücüler Kısa Kulvar Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda sahne alıyor
Turkcell’li yüzücüler Kısa Kulvar Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda sahne alıyor Turkcell ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğinde önemli bir gelişim sağlayan Türk yüzmesinin yıldızları, Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda mücadele edecek. 4 Aralık’ta (yarın) İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenecek organizasyonda 23 ay-yıldızlı sporcu yer alacak. Bugüne kadar 4 sporcu ile 5 disiplinde 2020 Olimpiyat Oyunları vizesi alan Türkiye, bu sayıyı Glasgow’da artırmaya çalışacak.
1.07.2020 Diğer
‘TURKSPORU’nun yanındayız’
‘TURKSPORU’nun yanındayız’ Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, TURKSPORU’na her zaman desteklerinin süreceğinin altını çizdi.
1.07.2020 Diğer
5G altyapısı ilk kez Trabzonspor stadında
5G altyapısı ilk kez Trabzonspor stadında   Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu Turkcell teknolojisiyle 5G altyapısına kavuştu. 5G ile donatılan statta artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) uygulamaları üzerinden çok daha kişiselleştirilmiş ve zengin bir maç izleme deneyimi yaşanabilecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Turkcell, Katar’da millilere destek ziyareti
Turkcell, Katar’da millilere destek ziyareti Türk atletizminin yıldızları, Doha’da Dünya Atletizm Şampiyonası’nda mücadele ederken, TURKSPORU’nun en büyük destekçisi Turkcell Katar’da millilere destek ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve sporcuları ziyaret eden Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü İsmail Özbayraktar her zaman desteklerinin süreceğini dile getirdi.
1.07.2020 Diğer
Neden olmasın
Neden olmasın 2020 Tokyo Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdüren Alican Kaynar, bu kez kürsünün uzak olmadığının altını çizdi. Milli sporcu, “Olimpiyatlar için tecrübem çok arttı. Rakiplerimin çoğunu son yılda geçtim. Bu yüzden kürsü gelebilir” dedi.
1.07.2020 Diğer
Proje meyvelerini vermeye başladı
Proje meyvelerini vermeye başladı Turkcell’in resmi sponsorluğunda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi meyvelerini vermeye başladı.
1.07.2020 Futbol
Türk sporu zirveye çıktı
Türk sporu zirveye çıktı Kurulduğu ilk günden beri Turkcell'in bir çok branşta desteklediği TURKSPORU, 2018 yılında Dünya ve Avrupa şampiyonalarına damga vurdu.
1.07.2020 Futbol
TURKSPORU dergisinin ikinci sayısı yayında
TURKSPORU dergisinin ikinci sayısı yayında Turkcell’in yeni yüzü TURKSPORU Dergisi’nin ikinci sayısı yayında.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Turksporu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.