Tütün

Tütün

Son dakika tütün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tütün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tütün haber sayfamızda...

Tütün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.684 tütün haberi bulunmuştur.
Osmanlı’da 1 Mayıs
Osmanlı’da 1 Mayıs Osmanlı’da batılılaşma hareketi işçi ve emekçi sınıflara da yansıdı. İlk 1 Mayıs kutlaması 1905 yılında İzmir’de yapıldı. 1912 yılında da İstanbul işçi yürüyüşüne sahne oldu. 1 Mayıs, Cumhuriyet döneminde de sıkıntılı bir süreçle kutlandı.
4.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Egeli ihracatçılardan 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Egeli ihracatçılardan 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. EİB’nin 2024 yılının Ocak-Nisan döneminde ihracatı 6 milyar 18 milyon dolar olurken, son 1 yıllık dönemdeki ihracatı 18 milyar 230 milyon dolara ilerledi.
4.05.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti. Özel ve Yavaş, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.
4.05.2024 Gündem
Aylık enflasyon yüzde 3.18
Aylık enflasyon yüzde 3.18 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyonunu açıkladı. Tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim nisanda bir önceki aya göre yüzde 3.18, aralık ayına göre yüzde 18.72, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 69.80 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 59.64 oldu.
4.05.2024 Ekonomi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Ekonomi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon nisanda aylık bazda yüzde 3,18, yıllık bazda yüzde 69,80 oldu.
3.05.2024 Haberler
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %69,80, aylık %3,18 arttı.
3.05.2024 Uzmanpara
Son dakika: Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Son dakika: Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon nisanda aylık bazda yüzde 3,18, yıllık bazda yüzde 69,80 oldu.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti iktidarının istikrarlı yönetimleri sayesinde Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yıla 100 yıllık işler sığdırdıklarını belirterek, “Trabzon’un ulaşım ve iletişim altyapısına 147 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Trabzon’a gelen yabancı turist sayısındaki artışta ulaşım ağının gelişmesi ve havayolu ulaşımındaki gelişimin de payı büyük.” dedi.
2.05.2024 Ekonomi
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım!
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 25 yaşındaki yıldızı Derya Arhan, TamSaha Dergisi'ne konuştu.
1.05.2024 Futbol
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Haberler
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Gündem
Kruse'den küfürbaz taraftara Dilara tepkisi: Bana bir video gösterdi
Kruse'den küfürbaz taraftara Dilara tepkisi: Bana bir video gösterdi Almanya'da amatör bir takım Dersimspor ile sahalara dönen ve kiloları şaşkınlığa neden olan eski Fenerbahçeli yıldız, maçın ardından eşine yönelik küfürlü tezahürata büyük tepki gösterdi.
1.05.2024 Almanya Bundesliga
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den ilk açıklama Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi kısa süre önce sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü popçu, çok konuşulan iddia hakkında ilk kez konuştu.
1.05.2024 Cadde
Tütün ve içki üreticisinin teminatları belirlendi
Tütün ve içki üreticisinin teminatları belirlendi Tütün ve alkol ürünleri üreticilerinden alınacak teminat tutarları belirlendi.
1.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Aylık bazda enflasyon oranımız giderek düşecek. Yıllık bazda ise yılın ikinci yarısında hızlı düşüşü göreceğiz. Enflasyon bizim temel önceliğimiz. Vatandaşın sorunu ne ise bizim de sorunumuz odur." dedi.
28.04.2024 Ekonomi
Organik çilekle tarıma doping!
Organik çilekle tarıma doping! Ünü Türkiye’yi aşan Hüyük çileği ile Sason çileğinde ilk ürünler geri sayımda. Anadolu’dan çıkan bu iki organik tat, küçük ve engebeli arazileri üretime katarken; aynı zamanda şehirden köye göçü sağlayarak kırsal kalkınmanın iyi birer örneği oluyor.
26.04.2024 Ekonomi
Ankara'da 2 milyon 130 bin makaron ele geçirildi
Ankara'da 2 milyon 130 bin makaron ele geçirildi Ankara'da sigara kaçakçılarına yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun'
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun' Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yakın arkadaşlarının söz yüzüklerini kesti. Sevilen isim o anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
24.04.2024 Cadde
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Çelik masa depremde hayat kurtaracak
Çelik masa depremde hayat kurtaracak İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa damga vurdu. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Haberler
Şampuanınızı yüzünüzden uzak tutun! En etkili cilt temizliği ne zaman yapılır?
Şampuanınızı yüzünüzden uzak tutun! En etkili cilt temizliği ne zaman yapılır? Yüzünüzü duşta yıkamak mantıklı gelebilir ancak aşırı sıcak su cildinizi kurutabilir ve sivilcelere neden olabilir. Yapılan araştırmalara göre duştan önce yüzünüzü yıkamak da iyi bir fikir olmayabilir. Duş almayı bitirdikten sonra yüzünüzü temizlemek daha iyidir ve bunun birçok nedeni vardır.
18.04.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Tütün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.