Uçak Kaçırma

Uçak Kaçırma

Son dakika uçak kaçırma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uçak kaçırma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uçak kaçırma haber sayfamızda...

Uçak Kaçırma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 246 uçak kaçırma haberi bulunmuştur.
Arka kapıyı açtı, 200 bin dolarla uçaktan atladı! FBI da devreye girdi ama nafile
Arka kapıyı açtı, 200 bin dolarla uçaktan atladı! FBI da devreye girdi ama nafile Her şey şık giyimli, güneş gözlüğü takan bir adamın uçakta kabin görevlisini yanına çağırmasıyla başladı. Adamın kendisine uzattığı kağıda yazılı notu alan görevli burada yazanların şaka olmasını umdu ama olmadı. Kısa bir süre sonra tam 200 bin dolarla uçaktan atladı, olayın akıbeti ise çözülemiyor.
7.02.2024 Yaşam
İsrail Arafat anıtını yıktı! Al Jazeera görüntüyü doğruladı, yer Tulkerim
İsrail Arafat anıtını yıktı! Al Jazeera görüntüyü doğruladı, yer Tulkerim TulKerim Mülteci kampına yönelik saldırılarını 15 saat boyunca devam ettiren İsrail ordusu, dozerlerle Yaser Arafat'ın anıtını yıktı.
15.11.2023 Dünya
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sivil havacılık sektörünün dünyadaki en önemli etkinliği olan ve bu yıl İstanbul'a gerçekleşen '28. Routes World'de binlerce üst düzey yöneticiyi ağırladı. İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Selahattin Bilgen, "3 gün gibi kısa bir sürede bu kadar çok yeni bağlantı kurulduğunu görmek ve sektörümüzün geleceğini planlarken ortaya konulan üretkenliğe, ileri görüşlülüğe tanık olmak çok kıymetliydi" dedi.
18.10.2023 Ekonomi
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı İki gün sonraki doğum gününü kutlayacağı için heyecanlıydı ancak daha önce gerçekleştirmesi gereken uzun bir uçuş vardı. Uçak tam Pakistan’ın Karaçi şehrinden hareket edecekken içeri 4 terörist girdi. Herkes korkudan titriyordu. Kaçırma kodunu kokpitteki pilotlara ileten hostes artık rehine krizinin ortasında yolcularla baş başaydı. Ancak yaptığı tek bir hamle yüzlerce insanı kurtarmaya yetti.
18.09.2023 Yaşam
İstanbul Havalimanı'nda nefes kesen tatbikat! Eylemciler böyle yakalandı
İstanbul Havalimanı'nda nefes kesen tatbikat! Eylemciler böyle yakalandı Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Havalimanı’nda nefes kesen rehine kurtarma tatbikatı yaptı. Senaryo gereği uçak etrafından önlem alan ekipler, daha sonrada uçağın içine girerek rehineleri kurtardı.
14.09.2023 Gündem
Eski mahkumları cepheye gönderiyor
Eski mahkumları cepheye gönderiyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik kanununun kapsamını genişletmeye yönelik imzaladığı kararnameyle eski mahkumların Ukrayna’da savaşmaya gönderilmesine karar verdi.
8.11.2022 Dünya
Casus alarmı! Rusya roket peşinde, İsrail balıkları kullanıyor...
Casus alarmı! Rusya roket peşinde, İsrail balıkları kullanıyor... İstihbarat savaşları sürürken bu rekabet ortamında zaman zaman ilginç olaylar da gündeme gelebiliyor. Geçtiğimiz hafta İsrail'in katil yunusları kullandığı iddiası konuşulurken, bu hafta da Almanya'da Rusya için casusluk yapan bir şüphelinin yakalanması ile ilgili gelişmeler öne çıktı.
1.02.2022 Dünya
AK Parti'den son dakika açıklaması: Böyle skandal cümle duyulmamıştır
AK Parti'den son dakika açıklaması: Böyle skandal cümle duyulmamıştır Gelen son dakika haberine göre; AK Parti MYK sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Kılıçdaroğlu'na "PKK terör örgütüne söylenecek laf, Türkiye'nin devlet başkanına söylenirse bu, şehitlere sahip çıkmak olur mu? Türkiye'nin terörle mücadelesine doğrudan saldıran bir provokasyondur. Böyle skandal cümle duyulmamıştır" sözleri ile tepki gösterdi. Gara'da gerçekleşen operasyonda tüm yolların denendiğini aktaran Çelik, "Evlatlarımızın canını kurtarmak için diplomasi ve operasyon alanına giren her seçenek değerlendirilmiştir" dedi.
18.02.2021 Siyaset
Türkiye’nin kanını donduran cinayetlerin son zanlısı da yakalandı
Türkiye’nin kanını donduran cinayetlerin son zanlısı da yakalandı Kuşadası’nda 12 yıl önce meydana gelen sadece Kuşadası ve Ege Bölgesi değil, tüm Türkiye’nin kanını donduran cinayetleri işleyen ve liderliğini eski hava korsanının yaptığı vahşet çetenin aranan son üyesi de Kuşadası’nda yakalandı.
23.12.2020 Gündem
Tarihe ışık tutan 70 yıllık anılar
Tarihe ışık tutan 70 yıllık anılar Gazetecilik mesleğinin duayen isimlerinden Altan Öymen’in meslekte geçirdiği 70. yılı bir kitapla taçlandırıldı. “Altan Abi, Yaşamıyla ve Türk Siyasi Hayatında Altan Öymen” adlı kitap Türkiye’nin yakın tarihine de ışık tutan anılardan oluşuyor...
13.12.2020 Gündem
Uçağı kaçırma derdi bitiyor
Uçağı kaçırma derdi bitiyor Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin ‘Uçuş Rehberim’ uygulamasını tanıtan Bakan Karaismailoğlu anlık bildirimlerle uçağı kaçırma derdinin son bulacağını duyurdu.
16.10.2020 Ekonomi
Bakan açıkladı! Herkese günlük 2 GB internet bedava verilecek
Bakan açıkladı! Herkese günlük 2 GB internet bedava verilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce geliştirilen "Uçuş Rehberim" uygulamasıyla isteyen herkesin, havalimanlarında günlük 2 GB kadar ücretsiz internetten faydalanabileceğini belirtti.
15.10.2020 Ekonomi
Uçuş emniyetiyle ilgili  bilinmesi gerekenler
Uçuş emniyetiyle ilgili bilinmesi gerekenler Geçtiğimiz çarşamba günü İzmir-İstanbul seferini yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının pistten çıkmasıyla yaşanan kaza ülkenin gündemine oturdu. 180 yaralının olduğu olayda üç kişi de hayatını kaybetti. Pek çok konuda tartışma yaratan bu olay, uçuş emniyetinin önemini de gözler önüne serdi. Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Başkan Yardımcısı Muharrem Gündoğan’la uçuş emniyetini ve riskleri konuştuk. Eğitmen Alev Akbulak’tan da uçak içinde dikkat edilmesi gerekenleri dinledik.
9.02.2020 Pazar
Son dakika | Schiphol havalimanında alarm! İşin aslı bakın ne çıktı?
Son dakika | Schiphol havalimanında alarm! İşin aslı bakın ne çıktı? Hollanda'nın Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda paniğe sebep olan bir uçaktaki şüpheli durumla ilgili yanlış alarm verildiği bildirildi.
6.11.2019 Dünya
Yunanistan'da 1985’te uçak kaçıran terörist yakalandı
Yunanistan'da 1985’te uçak kaçıran terörist yakalandı Yunan medyası 1985 yılında uçak kaçırmış olan Hizbullah üyesi bir teröristin yakalandığını yazdı.
21.09.2019 Dünya
Rusya'da uçak kaçırma girişimi
Rusya'da uçak kaçırma girişimi Moskova'ya giden uçağı kaçırmak istediği ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı. Görüntüler uçağın içindeki bir yolcu tarafından kaydedildi. Rusya?ya bağlı Hantı-Mansi Özerk Bölgesi?ndeki Surgut kentinden Moskova?ya gitmek üzere havalanan Rus havayolları Aeroflot?a ait SU1515 sefer sayılı uçak, sarhoş olduğu iddia edilen yolcunun ikna edilmesinin ardından kalkış yaptığı limana indiği belirtildi. Uçak, Surgut kentinden 1455'te Moskova Şeremetyovo Havalimanı'na gitmek üzere havalanmıştı. REN TV, Boeing 737 tipi uçakta 69 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğunu duyurdu. Şüpheli, havalimanında polis tarafından uçak içinde gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Lise öğrencileri uçak kaçırdı!
Lise öğrencileri uçak kaçırdı! 14 ve 15 yaşlarındaki iki öğrenci, özel pistten havalandıkları uçakla 100 kilometreden fazla seyahat etti.
25.11.2018 Dünya
Lise öğrencileri uçak kaçırdı!
Lise öğrencileri uçak kaçırdı! 14 ve 15 yaşlarındaki iki öğrenci, özel pistten havalandıkları uçakla 100 kilometreden fazla seyahat etti.
25.11.2018 Dünya
Atatürk Havalimanı'nda nefes kesen anlar! Özel harekatçılar böyle girdi
Atatürk Havalimanı'nda nefes kesen anlar! Özel harekatçılar böyle girdi Vatan savunmasında önemli rol üstlenen Özel Harekat polisleri, Atatürk Havalimanı apronunda nefes kesen bir rehine kurtarma operasyonuna imza attı. Özel harekatçıların olası bir uçak kaçırma vakasına karşı gerçekleştirdiği tatbikat gerçeğini aratmadı.
4.10.2018 Gündem
Özel harekatçılardan nefes kesen tatbikat
Özel harekatçılardan nefes kesen tatbikat Vatan savunmasında önemli rol üstlenen Özel Harekat polisleri, Atatürk Havalimanı apronunda nefes kesen bir rehine kurtarma operasyonuna imza attı. Özel harekatçıların olası bir uçak kaçırma vakasına karşı gerçekleştirdiği tatbikat gerçeğini aratmadı.Atatürk Havalimanı Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcu uçağında rehine kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi. Aylar süren zorlu eğitimlerin ardından her biri alanında uzmanlaşarak emniyet gücünün önemli bir parçası haline gelen Özel Harekat polisleri, bu kez Atatürk Havalimanı'nda nefes kesen bir rehine operasyonuna imza attı. Havalimanı apronununda Türk Hava Yolları tarafından tahsis edilen Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında gerçekleştirilen tatbikatta, olası bir rehine kurtarma operasyonunda hava korsanlarına yönelik uygulanacak adımlar test edildi. Tatbikatın yapıldığı o anlar ise başka bir uçağın içerisinde bulunan bir yolcu tarafından kaydedildi.Tatbikatın kaydedildiği görüntülerde Özel Harekat polislerinin uçağın ön kapısında ve kanat üstlerindeki acil çıkış noktalarında hazır beklediği görülüyor. Operasyona başlama talimatının verildiği anda ise eş zamanlı olarak saniyeler içerisinde uçağın kapıları açılıp kabine girilerek, tehdit unsurları etkisiz hale getiriliyor. Böylece olası durumlara karşı uygulanacak adımlar test ediliyor.
11.09.2019 Yaşam
Nükleer enerji ve nükleer enerji santralleri faydalı mı zararlı mı?
Nükleer enerji ve nükleer enerji santralleri faydalı mı zararlı mı? 3 Nisan 2018'de Mersin Akkuyu'da nükleer enerji santralini temelleri atıldı. 2023 yılında ülkemizde faaliyete başlayacak olan ilk nükleer enerji santrali ile beraber nükleer enerjinin yararları, zararları ve tehlikeleri konuşuluyor. O halde nükleer enerji ve nükleer enerji santrali nedir, ne değildir, faydaları ve zararları nedir, patlarsa ne olur konularına biraz göz atalım.
4.04.2018 Teknoloji
İHA'ların zararlarına karşı sigorta zorunluluğu
İHA'ların zararlarına karşı sigorta zorunluluğu Türk hava sahasında uçuş gerçekleştiren, sicile kayıtlı hava araçlarıyla yabancı sivil hava araçlarını işletenlerin ardından insansız hava araçlarının (İHA) üçüncü şahıslara verebilecekleri zararlara karşı da yaptırılması gereken sigortanın usul ve esasları belirlendi.
27.07.2017 Ekonomi
Dünyayı ayağa kaldırdı
Dünyayı ayağa kaldırdı Mısır vatandaşı Şerif El Din Mustafa, Mısır Havayolları’na ait bir iç hatlar uçağını, üstünde bomba olduğu iddiasıyla eski eşinin yaşadığı Güney Kıbrıs’a inmeye zorladı
29.03.2016 Dünya
Kaçırılan uçağın kokpit camından böyle kaçtılar
Kaçırılan uçağın kokpit camından böyle kaçtılar Kaçırılarak Larnaka Havalimanı’na indirilen Mısır Havayollarına ait yolcu uçağında bulunan 4 kişi, uçağın kokpit camından kaçmayı başardı. Mısır Havayollarının İskenderiye-Kahire seferini gerçekleştirdiği sırada yolcu uçağını Kıbrıs’ta bulunan Larnaka Havalimanı’na kaçıran hava korsanı ile müzakereler devam ediyor. Eski eşi ile görüşmek için uçağı kaçırdığı belirtilen Seif Eldin Mustafa’nın rehin aldığı 4 kişi uçaktan kaçmayı başardı. Uçakta bulunan 3 kişi uçağın kapısından, 1 kişi ise uçağın kokpit camından kaçmayı başardı. Güvenlik güçleri, kaçmayı başaran 4 kişiyi güvenli bir bölgeye aldı. Uçakta 3 kişinin kaldığı belirtiliyor.
11.09.2019 Televizyon
Milliyet Tv Haber Bülteni - 29.03.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 29.03.2016 Dünya bu uçak kaçırma olayını konuşuyor…   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklanması ile ilgili konuştu. Aksaray'da esnafla kavga eden ve attığı yumruklarla tanınan İrlandalı turist, o esnafla bu kez mahkeme salonunda karşılaştı.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, SGK ile eczaneler arasında yaşanan ilaç protokolüne ilişkin konuştu.   Şanlıurfa'da eyleme katılıp yol kapatmaya çalışan torununu fark eden dedenin meydan dayağı kameralara yansıdı.   Mardin’in Derik ilçesinde Suriyeli mültecilerin kaldığı çadır kentte çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kocaeli'de bir baba, kanser olan oğlunu daha fazla acı çekmesin diye silahla vurarak öldürdü.   Antalya'nın Akseki İlçesi'nde yol kenarına terk edilen köpekler açlıktan ve soğuktan ölüyor…   Kapıyı tanımadığınız kişilere açarken dikkatli olun!   Suriye ordusu askerleri ile yaşadıkları çatışmaları kaydeden IŞİD militanı, kendi ölümünü görüntüledi.   Rusya ile yaşanan krizin ardından, son günlerde artan terör olayları turizmi de derinden sarstı!   Hazırlayan ve Sunan: Beste Erkan Editör: Erkan Tanık
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Kaçırma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.