Unvan

Unvan

Son dakika unvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan unvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan unvan haber sayfamızda...

Unvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.239 unvan haberi bulunmuştur.
Kral’dan Prenses Kate’e yeni ünvan
Kral’dan Prenses Kate’e yeni ünvan Bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi görüyor.
26.04.2024 Dünya
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ve Hazreti Muhammed'e ilişkin soru sorulduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Sürdürülebilir mavi palet
Sürdürülebilir mavi palet Yerli tedarikçiler tarafından yerli hammadde kullanılarak üretilen CHEP’in mavi paletleri, paylaşılması ve yeniden kullanılmasıyla kaynak tasarrufu sağlıyor.
16.04.2024 Kobi
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
'Tanrı parçacığını' keşfeden bilim adamı Peter Higgs 94 yaşında öldü
'Tanrı parçacığını' keşfeden bilim adamı Peter Higgs 94 yaşında öldü Geride bıraktığı devasa mirasa rağmen 'nadir alçakgönüllü bir adam' olarak kalan Nobel ödülü sahibi Higgs'e, övgüler dizildi.
10.04.2024 Dünya
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
9.04.2024 Futbol
Jose Sulaiman anısına İstanbul'da 5 bin kişilik iftar verildi
Jose Sulaiman anısına İstanbul'da 5 bin kişilik iftar verildi Türkiye Profesyonel Boks Komisyonu ve WBC Türkiye, Dünya Boks Konseyi'nin (WBC) onursal başkanı Jose Sulaiman anısına İstanbul'da 5 bin kişilik iftar verdi.
5.04.2024 Diğer
Cep tarifesine zam
Cep tarifesine zam Cep telefonlarında yurtiçi ve yurtdışı aramaya yüzde 27 zam geldi. Yurt içi aramanın dakikası 3.12 TL, yurt dışı aramanın dakikası 31.35 TL oldu.
4.04.2024 Ekonomi
Adalet Bakanlığı, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sonuçlarını açıkladı
Adalet Bakanlığı, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sonuçlarını açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, merkez ve taşra teşkilatı için yapılan 'Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı' sonuçlarının adalet teşkilatlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.
1.04.2024 Gündem
Christopher Nolan'a büyük onur! Şövalyelik ünvanı verilecek
Christopher Nolan'a büyük onur! Şövalyelik ünvanı verilecek Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Christopher Nolan, 'Oppenheimer' ile kazandığı Oscar ödülünün ardından film endüstrisine katkılardan dolayı İngiltere tarafından 'şövalye' ünvanıyla ödüllendirilecek.
31.03.2024 Cadde
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız Sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu adaylar tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Özgür ve güçlü kadınlara armağan olsun’
‘Özgür ve güçlü kadınlara armağan olsun’ İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek projelere devam ediyor.
17.02.2024 Ege
Tunç Soyer'den 'Yıkılmadım, yıkamadılar' açıklaması
Tunç Soyer'den 'Yıkılmadım, yıkamadılar' açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin yönetim kadrolarıyla bir araya geldi.
16.02.2024 Gündem
e-Devlet kullanıcısı 65 milyon kişiyi aştı
e-Devlet kullanıcısı 65 milyon kişiyi aştı e-Devlet Kapısı’nın kullanıcı sayısı 12 Şubat itibarıyla 65 milyon 13 bin 982 kişiye yükseldi.
15.02.2024 Ekonomi
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Unvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.