Üyelik

Üyelik

Son dakika üyelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üyelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üyelik haber sayfamızda...

Üyelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.198 üyelik haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. Ön ödemeye de yüzde 10 sınırı gelecek.
2.05.2024 Ekonomi
Youtube üzerinden akılalmaz tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
Youtube üzerinden akılalmaz tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
‘İşçilerle birlikte yürüyeceğiz’
‘İşçilerle birlikte yürüyeceğiz’ CHP lideri Özel, grup konuşmasında Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs kutlamalarına açılması için son kez yetkililere seslendi, “İşçiler Taksim’e yürüyorlarsa CHP olarak onlarla birlikte olacağız” dedi.
1.05.2024 Gündem
Havuz fiyatları serinletmiyor! En pahalısı 10 bin, en ucuzu 400 TL
Havuz fiyatları serinletmiyor! En pahalısı 10 bin, en ucuzu 400 TL İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Gündem
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
‘Cephede durum kötü’
‘Cephede durum kötü’ Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, cephede zor bir dönem geçiren Ukrayna ordusunun doğu bölgelerde yaşadığı sıkıntı dikkat çekiyor. Bu durum, Ukrayna Genelkurmay Başkanı Oleksandr Syrskyi tarafından da itiraf edildi.
30.04.2024 Dünya
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’ AYM Başkanı Kadir Özkaya, yüksek mahkemeler arasındaki gerilimle ilgili, “Anayasa’ya göre yasama, yürütme ve yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı gibi yüksek yargı organları arasında da böyle bir ilişki yoktur” dedi.
26.04.2024 Gündem
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Haberler
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Almanya’dan 6 beklenti!
Almanya’dan 6 beklenti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier arasındaki görüşmenin gündeminde Avrupa Birliği dosyaları öne çıkıyor.
24.04.2024 Gündem
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti ABD, Cezayir tarafından Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısını veto etti.
19.04.2024 Dünya
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Sinefillere özel dev hizmet
Sinefillere özel dev hizmet İstanbul Modern, sinemaseverlere özel yeni bir üyelik programı başlatıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Kiev’in NATO hayali başka zirveye
Kiev’in NATO hayali başka zirveye Rusya ile savaşan Ukrayna’nın, NATO’ya katılım için Batı’ya baskı yapmasına rağmen, İttifak’ın Temmuz ayında ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek zirvesinde üyelik daveti almayacağı iddia edildi.
6.04.2024 Dünya
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
Iğdır'da seçim sonuçları! Kazanan isim belli oldu
Iğdır'da seçim sonuçları! Kazanan isim belli oldu Iğdır'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, DEM Partili Mehmet Nuri Güneş, Belediye Başkanı oldu. AK Parti 2, MHP ise 1 ilçede belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üyelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.