Xbox One S

Xbox One S

Son dakika xbox one s haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan xbox one s gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan xbox one s haber sayfamızda...

Xbox One S

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72 xbox one s haberi bulunmuştur.
Teknik özellikleri açıklanan Xbox Series X'ten ne beklemeliyiz?
Teknik özellikleri açıklanan Xbox Series X'ten ne beklemeliyiz? 2020'nin sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Xbox Series X'in teknik özellikleri resmi olarak açıklandı! Açıklanan özellikler beklentileri karşılayacak mı? Yeni konsollardan beklentilerimiz ne olmalı? Xbox Series X fiyatı ne kadar olacak? Xbox Series X Türkiye fiyatı!
25.02.2020 Oyun
Samsung 75 inç Q9FN 4K QLED TV inceleme: Piyasadaki en etkileyici televizyon
Samsung 75 inç Q9FN 4K QLED TV inceleme: Piyasadaki en etkileyici televizyon Samsung’un sevdiğiniz dizi ya da filmleri, doğru ve canlı renklerle izlemenize olanak tanıyan 75 inç 4K çözünürlükteki QLED TV modeli Q9FN’i sizler için inceledik.
10.12.2018 Teknoloji
Xbox One için Nisan güncellemesi FreeSync ve 1440p desteğiyle geldi
Xbox One için Nisan güncellemesi FreeSync ve 1440p desteğiyle geldi Microsoft, daha iyi ses ve görsel destek sağlayan Xbox One güncellemesini sundu. En büyük eklenti Xbox One S ve One X için 1440p desteği, oyuncuların bir monitör kullanabilmelerini ve QHD (2560 x 1440) ekranlardan en iyi şekilde yararlanabilmelerini sağlıyor.
26.04.2018 Oyun
Xbox One X ve Xbox One S yakında AMD FreeSync ile desteklenecek
Xbox One X ve Xbox One S yakında AMD FreeSync ile desteklenecek Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S için AMD'nin FreeSync ekranları için sunduğu desteği konsollarına getirecek. Yaklaşan Xbox güncellemesi zaten Xbox One S ve Xbox One X monitörler için 1440p desteği içeriyor. Ancak FreeSync eklenmesi, uyumlu ekranların Microsoft'un konsollarıyla yenileme hızlarını senkronize etmesine izin verecek.
12.03.2018 Teknoloji
Xbox One X detaylı inceleme: Şu an satın alabileceğiniz en iyi oyun konsolu
Xbox One X detaylı inceleme: Şu an satın alabileceğiniz en iyi oyun konsolu Xbox One X, şu anda satın alabileceğiniz en güçlü oyun konsolu. Xbox One S‘ten sonra önemli bir performans artışı yaşatan cihaz, oyunlarını konsolda mümkün olan en iyi seviyede görmek isteyen oyunculara yönelik. Biz de Xbox One X’i sizler için inceledik.
10.03.2018 Teknoloji
Xbox One X ve S'e sonunda 1440p desteği geliyor
Xbox One X ve S'e sonunda 1440p desteği geliyor Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S'e 1440p (2K)çözünürlük desteği geleceğini belirtti. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman geleceği net olarak belli değil.
20.02.2018 Oyun
Xbox One X, dizüstü bilgisayara dönüştürüldü
Xbox One X, dizüstü bilgisayara dönüştürüldü Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X, Edward Zarick tarafından Xbook One X adlı dizüstü bilgisayar haline dönüştürüldü. Cihaza sahip olmak için yüksek bir fiyatı da gözden çıkarmak zorundasınız.
3.01.2018 Teknoloji
Microsoft, Kinect desteğini bu sefer gerçekten bitirdi
Microsoft, Kinect desteğini bu sefer gerçekten bitirdi Microsoft Kinect bu sefer gerçekten tarih oldu. Ekim 2017’de resmi olarak üretimi durdurulan Kinect için bundan sonra Xbox One adaptörü de üretilmeyecek.
3.01.2018 Oyun
Western Digital My Cloud Home inceleme
Western Digital My Cloud Home inceleme Western Digital My Cloud Home, tüm dosyalarınız için kişisel bir bulut sunucusu olarak kullanılabilen harici bir sabit sürücü. Doğrudan ev Wi-Fi ağınıza takıp sürücüye dünyanın her yerinden erişebilirsiniz. Biz de Western Digital’in tüm dijital içeriğinizi bir yere kaydedip bunlara kolayca erişmenize olanak sağlayan My Cloud Home depolama cihazını sizler için inceledik.
3.01.2018 Teknoloji
Xbox yerine evsizlere battaniye alan çocuğa Microsoft'tan büyük hediye
Xbox yerine evsizlere battaniye alan çocuğa Microsoft'tan büyük hediye Microsoft, Xbox One X almak yerine tüm parasını evsizlere battaniye almak için harcayan 9 yaşındaki çocuğa Xbox One S hediye etti.
19.12.2017 Teknoloji
Microsoft'tan seçili Xbox konsollarında Black Friday'e özel indirimler
Microsoft'tan seçili Xbox konsollarında Black Friday'e özel indirimler Microsoft, seçili Xbox konsollarında Black Friday'e özel indirimler yapacak. Xbox konsollarına 1050 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek.
22.11.2017 Teknoloji
Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı
Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi resmen açıklandı. Xbox One X'in fiyatı daha önce açıklanan rakamdan daha düşük.
18.10.2017 Oyun
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı Xbox One X bugüne kadarki en güçlü oyun konsolu olacak. Microsoft ise Xbox One X geliştirmelerini içeren tam bir oyun listesi yayınladı.
21.08.2017 Teknoloji
Xbox One X'in Türkiye satış fiyatı açıklandı
Xbox One X'in Türkiye satış fiyatı açıklandı E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu. İşte Xbox One X Project Scorpio Edition'ın Türkiye satış fiyatı!
21.08.2017 Oyun
Dolby Atmos desteği Netflix'e geliyor
Dolby Atmos desteği Netflix'e geliyor Dolby Atmos desteği, geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'nde duyurusu yapılan ve eleştirmenlerden olumlu not alan Boon Jong Ho'nun yönettiği Okja ile tüm dünyada Netflix ile hayat buluyor.
29.06.2017 Teknoloji
Xbox One X, bu tarihte Türkiye'ye geliyor
Xbox One X, bu tarihte Türkiye'ye geliyor E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X'in Türkiye çıkış tarihiyle ilgili ilk resmi bilgi verildi.
15.06.2017 Oyun
Xbox One X, Xbox One S ve Xbox One karşılaştırması
Xbox One X, Xbox One S ve Xbox One karşılaştırması Microsoft'un yeni oyun konsolu Project Scorpio, aradan geçen bir senelik sürecin ardından resmi olarak, Xbox One X adı ile karşımıza çıktı. Biz de Microsoft'un en yeni ve en güçlü oyun konsolu Xbox One X'i daha önceki modeller Xbox One S ve Xbox One ile karşılaştırdık.
13.06.2017 Oyun
Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de
Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan Minecraft’a özel Xbox One S paketi Türkiye pazarına sunuldu.
11.01.2017 Teknoloji
50 milyondan fazla PlayStation 4 satıldı
50 milyondan fazla PlayStation 4 satıldı Sony Playstation 4 satışlarının dünya çapında 50 milyonu aştığını açıkladı.
7.12.2016 Teknoloji
Sony PS 4 Pro ve PS 4 Slim Tanıtıldı
Sony PS 4 Pro ve PS 4 Slim Tanıtıldı Sony dün akşam New York’ta düzenlediği etkinliği ile uzun zamandır beklenildiği gibi iki yeni PlayStation 4 modelini tanıttı.
9.09.2016 Teknoloji
Sony İki Yeni PlayStation Tanıtabilir
Sony İki Yeni PlayStation Tanıtabilir Sony şu an piyasada bulunana PlayStation 4 modelinin daha ucuz ve daha küçük bir versiyonunu önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanıyor.
23.08.2016 Teknoloji
Yeni PlayStation 4 Sızdırıldı
Yeni PlayStation 4 Sızdırıldı Microsoft Xbox One S piyasaya çıkalı henüz bir ay olmuşken diğer büyük konsol üreticisi Sony’de yeni PlayStation 4 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.
23.08.2016 Teknoloji
XBOX ONE S incelemesi
XBOX ONE S incelemesi Microsoft'un yeni oyun konsolu XBOX ONE S Limited Edition'ı inceledik
9.02.2017 Teknoloji
XBOX ONE S inceleme
XBOX ONE S inceleme Microsoft'un Xbox One S Limited Edition 2 TB oyun konsolunu inceledik. Xbox One konsoldan daha ince ve küçük olan Xbox One S, sınırlı üretim versiyonunda 2 TB depolama alanı sunuyor. Kumandası da yenilenen Xbox One S, güç kaynağı da kasa içerisine eklendiği için TV rafında çok fazla yer kaplamayacak bir konsola dönüşmüş. İşte Microsoft Xbox One S Limited Edition izlenimlerimiz...
11.09.2019 Teknoloji
Xbox One S, Laptop Oldu
Xbox One S, Laptop Oldu Uzun zamandır beklenen Xbox One S sonunda çıktı ve çıkar çıkmaz çok konuşulmayı başardı, stokları tüketti, olumlu yorumlar aldı.
15.08.2016 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Xbox One S ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.