Xerox

Xerox

Son dakika xerox haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan xerox gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan xerox haber sayfamızda...

Xerox

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 150 xerox haberi bulunmuştur.
Xerox ve Penta Teknoloji arasında yeni anlaşma
Xerox ve Penta Teknoloji arasında yeni anlaşma Penta Teknoloji, dijital baskı sektörü şirketlerinden Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü olduğunu duyurdu.
24.11.2023 Teknoloji
Elon Musk kuşu X için uçurdu
Elon Musk kuşu X için uçurdu Bay Röntgen’den Elon Musk’a X’in teknolojiden müziğe, medyadan modaya uzanan yolculuğu sürüyor. Farklı sektörlerde pek çok markada rastladığımız X’in tarihine baktık.
29.07.2023 Pazar
Bumerang CEO'lar
Bumerang CEO'lar Bir şirketten ayrıldıktan sonra tekrar geri dönen CEO'lara "Bumerang CEO" deniliyor. Yararları da var, zararları da...
14.07.2023 Milliyet Executive
Steve Jobs kimdir? Steve Jobs kaç yaşında, neden öldü? İşte, Steve Jobs'ın hayatı...
Steve Jobs kimdir? Steve Jobs kaç yaşında, neden öldü? İşte, Steve Jobs'ın hayatı... Apple kurucularından olan Steve Jobs'ın hayatı merak konusu. Teknolojide çığır açan buluşları ile adından söz ettiren Steve Jobs, Suriye asıllı bir bilim adamının oğlu olarak doğdu ve 5 Ekim 2011 tarihinde ise hayatını kaybetti. Next Computer ve Pixar Animasyon Stüdyoları'nı da kuran Steve Jobs neden öldü?
23.02.2021 Gündem
Ethernet nedir?
Ethernet nedir? Günümüzde hala daha çok büyük bir öneme sahip olan Ethernet'in ne anlama geldiği sık sık araştırılan bir konu. Peki günden güne daha da gelişen teknolojide Ethernet nedir? Ethernet ne anlama gelmektedir? Gelin Molatik olalım...
22.09.2020 Teknoloji
Küresel rekabet "mega" şirketleri birleşmeye zorluyor
Küresel rekabet "mega" şirketleri birleşmeye zorluyor Küresel ticarette yaşanan belirsizlik ve zorlaşan rekabet şartlarında müşteri portföyünü genişletmek ve karlarını artırmak amacıyla şirketler birleşme yolunu seçiyor.
27.11.2019 Ekonomi
HP'ye Xerox Holdings Corp'tan flaş teklif!
HP'ye Xerox Holdings Corp'tan flaş teklif! Xerox Holdings Corp., bilgisayar üreticisi HP'yi satın almak için 27 milyar dolarlık teklifte bulunacak.
6.11.2019 Ekonomi
Dünyayı sarsan iddia! Trump bunu beklemiyordu...
Dünyayı sarsan iddia! Trump bunu beklemiyordu... Avrupa Birliği (AB), ABD Başkanı Donald Trump'ın AB'den otomobil ithalatına vergi koyması durumunda, misilleme yapmaya hazırlanıyor.
22.02.2019 Ekonomi
Aziz Yıldırım'dan olay sözler! 'Şampiyonlar Ligi...'
Aziz Yıldırım'dan olay sözler! 'Şampiyonlar Ligi...' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün dergisine açıklamalar yaptı. Euroleague'deki Avrupa şampiyonluğuyla Fenerbahçe'nin çıtayı yükseğe taşıdığını ifade eden Yıldırım, "Türk spor tarihinde artık elde edilen bu başarıyı geçebilecek tek başarı kıstası, bir Türk kulübünün futbolda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanması olacaktır. Eminim bir gün Fenerbahçe, taraftarının da gücü ile onu da başaracaktır." sözleriyle ezeli rakiplere de gönderme yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
KOBİ’ler İçin Dijitalleşmenin Önemi
KOBİ’ler İçin Dijitalleşmenin Önemi Xerox’un bağımsız araştırma şirketi Coleman Parks’a yaptırdığı KOBİ araştırması, KOBİ’lerin dijitalleşme ihtiyaçlarını ve teknolojiye bakışlarını ortaya koyuyor.Araştırma sonuçları, KOBİ’lerin ilk önceliğinin büyüme olduğunu gösteriyor. İkinci öncelik ise iş süreçlerini ve doküman iş akışını iyileştirerek verimliliği artırmak. Bu önceliklerin akabinde, başta ofis cihazları giderleri olmak üzere ofis masraflarını azaltma ihtiyacı takip ediyor.
28.03.2017 Kobi
Robotlaşacak iş kolları
Robotlaşacak iş kolları Xerox uzmanları robotlar ve botların bugün çok daha yetenekli olduğunu ve birçok iş kolunu dönüştürmeye hazırlandığını söylüyor.
9.09.2016 Kariyer
Sakarya Üniversitesi’ne Avrupa Mükemmellik Ödülü
Sakarya Üniversitesi’ne Avrupa Mükemmellik Ödülü Sakarya Üniversitesi, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) tarafından yürütülen 2015 EFQM Avrupa Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu.
24.10.2015 Gündem
Ban Ki-moon Sabancı’nın üyeliğini 3 yıl uzattı
Ban Ki-moon Sabancı’nın üyeliğini 3 yıl uzattı Birleşmiş Milletler’in en üst düzey danışma kurulu The Global Compact’ın (Küresel İlkeler Sözleşmesi) Yönetim Kurulu üyesi olan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’nın üyeliği, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon tarafından 3 yıl süreyle uzatıldı.
17.06.2015 Ekonomi
Çalışma ortamınız karakterinizi ele veriyor
Çalışma ortamınız karakterinizi ele veriyor Xerox iş analistlerinin yaptığı araştırmalara göre çalışan masalarının ve ofis ortamlarının görüntüleri çalışanların kişiliğini ortaya koyuyor.
3.02.2015 Dekorasyon
Cristiano Ronaldo'nun heykeli dikildi Ronaldo'nun kariyeri nasıl gelişti
Cristiano Ronaldo'nun heykeli dikildi Ronaldo'nun kariyeri nasıl gelişti Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo'nun doğduğu yer Madeira Adaları'na heykeli dikildi. Cristiano Ronaldo bu heykelin dikilmesinde nasıl rol oynadı. İşte Cristiano Ronaldo'nun detaylı kariyer bilgisi
1.07.2020 Futbol
En Baştan Bugüne Mouse’ların Değişimi!
En Baştan Bugüne Mouse’ların Değişimi! Bilgisayarlarımızın vazgeçilmez eşlikçisi mouse cihazları nereden nereye geldi, en baştan beri tasarımı nasıl değişti biliyor musunuz?
10.12.2014 Teknoloji
ABD, Türkiye'ye ticaret heyeti gönderiyor
ABD, Türkiye'ye ticaret heyeti gönderiyor ABD, ticari ilişkileri güçlendirmek amacıyla Türkiye'ye heyet gönderiyor. ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker'ın başkanlığındaki heyette, ABD'nin en büyük şirketlerinin CEO'ları da yer alacak.
23.09.2014 Dünya
Fuji Xerox’dan Robot Yazıcı !
Fuji Xerox’dan Robot Yazıcı ! Fuji Xerox çıktılarınızı masanıza kadar getiren robot yazıcı geliştirdi!
1.09.2014 Teknoloji
Giyilebilir teknolojiler geliyor
Giyilebilir teknolojiler geliyor Farklı maddeler ve esnek formlar üzerine basılabilen elektronik devreler yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor
22.08.2014 Teknoloji
3D yazıcılar hayatımızı değiştirecek!
3D yazıcılar hayatımızı değiştirecek! Sağlıktan eğitime, üretimden tüketici elektroniğine her alanda devrimsel gelişmelere neden olması beklenen 3D yazıcılar ve "printed electronics" (basılı elektronik devreler) yeni bir dünyanın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.
19.03.2014 Teknoloji Haberleri
Görevimiz Tehlike gerçek oluyor
Görevimiz Tehlike gerçek oluyor ABD ordusu, televizyon tarihinin klasiklerinden Görevimiz Tehlike dizisinin sloganı haline gelen “Bu mesaj 5 saniye içinde kendi kendini yok edecek” sözlerinin gerçek olacağı bir elektronik cihaz üretiyor.
11.02.2014 Dünya
Ses ver, elektrik al!
Ses ver, elektrik al! Yeni enerji elde etme yöntemleri arasına ‘ses’ de katıldı. Silikon Vadisi firması Nirvana Energy Systems, ses dalgalarından elektrik üreten bir sistem geliştirdi. Bu sistem, evlerde faturaları da azaltacak
11.12.2013 Ekonomi
Karbon ayak izini azaltan 12 öneri
Karbon ayak izini azaltan 12 öneri Xerox, karbon ayak izini azaltmayı isteyen kişi ve kuruluşlara enerji kullanımından, atık yönetimine, tedarikçi seçiminden mekan düzenlemesine 12 önemli noktada öneriler sunuyor.
28.11.2013 Populer Bilim
İşte BU 2013 Öğrenci Proje Yarışması
İşte BU 2013 Öğrenci Proje Yarışması Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, ‘İşte BU 2013 Öğrenci Proje Yarışması’ başvuruları başladı.
21.06.2013 Eğitim
FİKİRTEPE SİL BAŞTAN
FİKİRTEPE SİL BAŞTAN Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 4.14 emsal verilen ve 2.5 yıldır gündemde olan Fikirtepe’deki projelere ‘dur’ dedi. Bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etmeye hazırlanan Bakanlık, yapılan tüm imar, ruhsat ve proje çalışmalarını durdurdu
21.05.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Xerox ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.