Yelken

Yelken

Son dakika yelken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yelken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yelken haber sayfamızda...

Yelken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.564 yelken haberi bulunmuştur.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından konuştu.
11.05.2024 Beşiktaş
Ayrılık kısa sürdü! Gökhan Fırat ve İrem Derici'den aşk pozu
Ayrılık kısa sürdü! Gökhan Fırat ve İrem Derici'den aşk pozu İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın, yedi aylık ilişkilerini noktalamıştı. Ünlü popçu, birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmış ve yönetmeni takipten çıkmıştı. Gündem olan ayrılık haberinden kısa süre sonra Gökhan Fırat’tan romantik bir paylaşım geldi.
11.05.2024 Cadde
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten konuştu
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten konuştu Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. 'En İyi Talk Show 'ödülünü alan oyuncu, Kaygılaroğlu'nun gündem olan pozları hakkında ilk kez açıklama yaptı.
11.05.2024 Cadde
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.
10.05.2024 Diğer
Yurt içinde Göcek yurt dışında Kos! Mavi tur için özel tekne günlük 1000 euro
Yurt içinde Göcek yurt dışında Kos! Mavi tur için özel tekne günlük 1000 euro Yaz turizm sezonu için kiralık tekne talebi yüksek. Günlük kiralamalar 800-1000 euro’dan başlıyor. Guletler en popüler araç olurken; yurt içinde Göcek, yurt dışında Kos rota olarak öne çıkıyor.
10.05.2024 Ekonomi
Ali Can Ayyıldız ile ayrıldı mı? Zeynep Bastık'tan açıklama geldi
Ali Can Ayyıldız ile ayrıldı mı? Zeynep Bastık'tan açıklama geldi Müzik dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Zeynep Bastık, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Şarkıcı, bittiği konuşulan Ali Can Ayyıldız ile yaklaşık bir yıllık ilişkisine dair söyledikleriyle adından söz ettirdi.
9.05.2024 Cadde
Can Uzun imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu
Can Uzun imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen Can Uzun'un yeni takımı belli oluyor. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 18 yaşındaki golcünün imzayı atması bekleniyor.
8.05.2024 Almanya Bundesliga
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin!
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu
8.05.2024 Galatasaray
İrem Derici tek kalemde silmişti! Gökhan Fırat'a 'ayrılık' sorusu
İrem Derici tek kalemde silmişti! Gökhan Fırat'a 'ayrılık' sorusu Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici ile yönetmen Gökhan Fırat'ın, yaklaşık yedi aylık ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı. Ünlü popçunun birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırdığı ve takipten çıktığı Fırat, ayrılık haberlerinin ardından ilk kez görüntülendi.
8.05.2024 Cadde
Olimpiyat meşalesi Yunanistan'dan Fransa'ya yelken açtı
Olimpiyat meşalesi Yunanistan'dan Fransa'ya yelken açtı Fransa'daki 68 günlük meşale turu Temmuz'daki açılış töreni sırasında olimpiyat ateşinin yakılmasıyla Paris'te sona erecek.
7.05.2024 Dünya
O sözler ayrılık getirdi! İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti
O sözler ayrılık getirdi! İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına katılarak “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” diyen Derici ile Fırat'ın büyük aşkının bittiği ortaya çıktı.
7.05.2024 Cadde
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi!
TYF Başkanı Akdurak: Her şey değişti, hedefimiz değişmedi! Paris Olimpiyatları’na gidecek Yelken Milli Takımı’nın tanıtıldığı etkinlikte konuşan TYF Başkanı Özlem Akdurak, “Tokyo’dan sonra sınıflar, ekipmanlar her şey değişti. Sporcularımız yeni bir sayfa açtı, yılmadan çalışarak, 6 disiplinde 8 kota aldı. Gerçekten bu başarı için onları kutlamamız gerekiyor” dedi.
5.05.2024 Diğer
Hayaller rotası Urla
Hayaller rotası Urla 18 üniversiteden toplam 139 öğrenci ve 27 takımın katıldığı Jimmy Key Universail 2024 Yelken Yarışları 27-28 Nisan tarihlerinde 13. kez Urla’da gerçekleşti.
4.05.2024 Pazar
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle sol bek arfayışlarına başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi!
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! 'Masumlar Apartmanı', 'Bihter' ve 'Bergen' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaptığı imaj değişikliğine gitti. Ünlü isim, yeni tarzını sosyal medya sayfasından paylaştı.
3.05.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk en çok sana yakışıyor!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk en çok sana yakışıyor! Trendyol 1. Lig’de bitime 2 maç kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyerek taraftarına büyük coşku yaşatan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılı renklere olan sevdasıyla, kulübün kurumsal geleceğini derinden etkileyen projeyi hayata geçiren Mehmet Sepil ile Rasmus Ankersen’in İzmir ve de Göztepe’ye katkılarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varlar. Şimdi, yeni zaferlere yelken açma zamanı’’ dedi.
2.05.2024 1.Lig
Galatasaray'dan dev operasyon! Manchester United'dan 40 milyon euroluk transfer
Galatasaray'dan dev operasyon! Manchester United'dan 40 milyon euroluk transfer Trendyol Süper Lig'de son 4 haftaya 4 puan farkla lider giren Galatasaray'da transfer harekatı şimdiden başladı. Bekleneni veremeyen yıldızlarla yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Manchester United'ın 2021'de bonservisine 40 milyon euro ödediği yıldız futbolcunun peşine düştü.
2.05.2024 Galatasaray
Ünlü modelin 'potansiyel sevgili' listesine girmişti! 'Gurur duydu ama ilgilenmiyor'
Ünlü modelin 'potansiyel sevgili' listesine girmişti! 'Gurur duydu ama ilgilenmiyor' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, yeni bir sevgili aradığı iddia edilmişti. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu söylemişti. Tom Cruise cephesinden Shayk'in 'potansiyel sevgili' listesine girmesine yanıt geldi.
1.05.2024 Cadde
'İhanet' sorusu! Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması
'İhanet' sorusu! Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması Mert Yazıcıoğlu, dört yıl aşk yaşadığı mslektaşı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış, kısa süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Deniz'le ilişkisi de biten ünlü oyuncuya, katıldığı ödül töreninde, "Afra Saraçoğlu'na ihanet ettiği" iddiası soruldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Yelken Takımı'ndan 2 sporcu daha olimpiyat vizesi aldı
Fenerbahçe Yelken Takımı'ndan 2 sporcu daha olimpiyat vizesi aldı Fransa’da düzenlenen Last Chance Regatta yarışlarında 470 sınıfında Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi'nin sporcuları Lara Nalbantoğlu ile Deniz Çınar ikilisi 2024 Paris Olimpiyatları'na kota kazandı.
26.04.2024 Diğer
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var'
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, NFL yıldızı Tom Brady ile ilişkisinde umduğunu bulamamasının ardından kendine yeni bir sevgili aradığı iddia edildi. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu da söyledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi!
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Cadde
Yasemin Allen, eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya'dan yeniden atış eğitimi aldı!
Yasemin Allen, eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya'dan yeniden atış eğitimi aldı! Eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya'dan yeniden atış eğitimi aldı. Ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
Yasemin Allen, eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya'dan yeniden atış eğitimi aldı!
Yasemin Allen, eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya'dan yeniden atış eğitimi aldı! Eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, eski FBI çalışanı sevgilisi Erdal Kaya'dan yeniden atış eğitimi aldı. Ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yelken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.