Yeni Yıl Kutlaması

Yeni Yıl Kutlaması

Son dakika yeni yıl kutlaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni yıl kutlaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni yıl kutlaması haber sayfamızda...

Yeni Yıl Kutlaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 558 yeni yıl kutlaması haberi bulunmuştur.
Yılbaşı gecesi laf atma cinayeti! Katilin ifadesi ortaya çıktı
Yılbaşı gecesi laf atma cinayeti! Katilin ifadesi ortaya çıktı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki grup arasında 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada yabancı uyruklu kişiyi bıçaklayarak öldüren şahısın ifadesi ortaya çıktı.
2.01.2024 Gündem
Böyle yeni yıl kutlaması görülmedi! Trafikte kapısı açık otomobille tehlike saçtı
Böyle yeni yıl kutlaması görülmedi! Trafikte kapısı açık otomobille tehlike saçtı Beylikdüzü'nde trafikte bu araçları görenler gözlerine inanamadı. Ana cadde üzerinde kapıları açık ve son ses müzikle ilerleyen otomobil tehlike saçtı. İşte o kareler...
24.12.2023 Gündem
Yunan adalarında bahar havası!
Yunan adalarında bahar havası! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in Atina’daki buluşmasından ‘kapıda vize’ kararı çıkması hem Yunanistan’da hem de ülkemizdeki turizmcileri heyecanlandırdı.
16.12.2023 Ege
3 saatlik özel uçuş! Bakan Akar havadan ihbar kontrol uçağıyla denetleme yaptı
3 saatlik özel uçuş! Bakan Akar havadan ihbar kontrol uçağıyla denetleme yaptı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları yılın son gününü yoğun mesai ile geçirdi.
1.01.2023 Gündem
2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Bakan Koca ziyaret etti
2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Bakan Koca ziyaret etti 2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan Yavuz Selim bebek ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e yeni yıl kutlaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e yeni yıl kutlaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefon görüşmesinde sınır hattında görevli komandolara seslendi. Erdoğan, “İnanıyorum ki 2023 ülkemiz, milletimiz için çok daha hayırlı bir geleceğin müjdecisi olacak” dedi.
31.12.2022 Gündem
Hoş geldin 2023... Türkiye'den yılbaşı manzaraları
Hoş geldin 2023... Türkiye'den yılbaşı manzaraları Galata Kulesi’nde yeni yıl için video mapping gösterisi yapıldı. Ardahan'da yeni yıla deve oyunu ile bahşiş toplayarak girdiler. Yılbaşı kutlamalarının gözde noktalarından olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde büyük yoğunluk yaşandı. Antalya'da yaz- kış denize girenler grubu, yeni yılı denizde karşıladı.
31.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Servet değerinde konser Beyonce, dört yıl sonra ilk konserini vermeye hazırlanıyor...
26.12.2022 Cadde
Galatasaray'ın yıldızı Omar Elabdellaoui korkunç kazayı anlattı, Fatih Terim itirafı! 'Yüzüm eriyordu, gözlerim barut içindeydi'
Galatasaray'ın yıldızı Omar Elabdellaoui korkunç kazayı anlattı, Fatih Terim itirafı! 'Yüzüm eriyordu, gözlerim barut içindeydi' Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, 31 Aralık 2020 gecesi yaşadığı korkunç kazayı anlattı. Tecrübeli sağ bek, havai fişek patlaması sonrası gözünü kaybetme korkusu yaşamış uzun süre sonra yeniden Galatasaray formasıyla maça çıkmıştı. Omar Elabdellaoui o anları anlatırken, "Yüzüm eriyordu. Karımın çığlıkları yükseliyordu" açıklamasını yaptı.
22.07.2022 Galatasaray
Hitit kabartmalı vazo sanatından günümüze yansımalar
Hitit kabartmalı vazo sanatından günümüze yansımalar Hitit kabartmalı vazo sanatı, Hititlerin kutlamalarına ve günlük yaşamlarına ait bazı kesitleri gösterirken bugün Anadolu’da var olan geleneklerin, kıyafetlerin, törenlerin binlerce yıl önceki yansımalarını da ortaya çıkarır.
21.03.2022 Arkeoloji
Çin’in yeni yılı New York’ta kutlandı
Çin’in yeni yılı New York’ta kutlandı ABD’nin Nasdaq uluslararası finans şirketi ve Çin New York Başkonsolosluğu sanal bir yeni yıl töreni düzenleyerek, Çin’in yeni yılını kutladı.
1.02.2022 Haberler
Çin’in yeni yılı New York’ta kutlandı
Çin’in yeni yılı New York’ta kutlandı ABD’nin Nasdaq uluslararası finans şirketi ve Çin New York Başkonsolosluğu sanal bir yeni yıl töreni düzenleyerek, Çin’in yeni yılını kutladı.
1.02.2022 Dünya
Bensu Soral tarzıyla tam not aldı
Bensu Soral tarzıyla tam not aldı Evliliklerinde bir süredir sorunlar yaşayan ve boşanmayı tartışan Bensu Soral ile Hakan Baş çifti aralarındaki buzları Paris'te eritti. Soral, yılbaşı için tercih ettiği elbisesiyle sosyal medyaya damga vurdu.
2.01.2022 Cadde
Dünya Türkiye'den bu fotoğrafları gördü
Dünya Türkiye'den bu fotoğrafları gördü 2021'i koronavirüsün yeni varyantıyla uğurlayan dünyada birçok ülkede toplu yılbaşı kutlamaları iptal edilse de kalabalıklar meydanlarda buluştu. Kuzey Kore yeni yıl kutlamalarına damgasını vurdu.
1.01.2022 Dünya
Pandemiye rağmen yeni yıl coşkusu
Pandemiye rağmen yeni yıl coşkusu Türkiye ve dünya Kovid-19 salgını, sokağa çıkma yasakları ve doğal afetlerle geçen 2021’e veda ederek 2022’ye coşkuyla “Merhaba” dedi. Türkiye’de yeni yıl, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle karşılandı. Yılbaşı tedbirleri kapsamında 81 ilde 340 bin 351 güvenlik personeli görev yaptı. Cadde, meydan ve mekanları dolduran vatandaşlar, 2022’ye büyük bir coşkuyla girdi.
1.01.2022 Gündem
Türkiye'de yeni yıl heyecanı! Böyle kutlandı
Türkiye'de yeni yıl heyecanı! Böyle kutlandı Tüm Türkiye'de yeni yıl heyecanı yaşanıyor. Vatandaşlar yeni yılı kutlamak için Taksim Meydanı'na akın etti. Kutlamalar için üst seviyede güvenlik tedbirleri alınırken polis ekipleri maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı.
31.12.2021 Gündem
Son dakika... Dünya 2022'ye 'merhaba' diyor!
Son dakika... Dünya 2022'ye 'merhaba' diyor! Birçok ülkede Omicron paniği nedeniyle toplu yeni yıl kutlamaları iptal, uluslararası haber ajansları Avustralya Sydney'den ilk yılbaşı fotoğraflarını geçti.
31.12.2021 Dünya
Koronavirüs salgını yeni yıl kutlamalarını engelliyor
Koronavirüs salgını yeni yıl kutlamalarını engelliyor Birçok ülke özellikle etkili olmaya başlayan Omicron varyantı nedeniyle, yeni yıl kutlamalarına yönelik toplu etkinlikleri iptal etti. Kuzey Kore'de ise başkent Pyongyang'daki dev hazırlıklar uydu görüntülerine yansıdı.
31.12.2021 Dünya
Yeni yıl kutlaması
Yeni yıl kutlaması Mimari danışmanlık ofisi ve dekorasyon mağazası Emila Casa, düzenlediği yılbaşı davetinde dostlarıyla bir araya geldi.
20.12.2021 Cadde
Destek için ışıldadı
Destek için ışıldadı Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, Yapı Kredi Crystal ile Kansersiz Yaşam Derneği yararına Zorlu Center flagship mağazasında yeni yıl kutlaması gerçekleştirdi.
20.12.2021 Cadde
Ataşehir’de yılbaşı telaşı
Ataşehir’de yılbaşı telaşı Yeni yılın gelmesine sayılı günler kala Ataşehir Golf Kulübü’nde, tatlı bir heyecan yaşandı.
14.12.2021 Cadde
Dostlar bir arada
Dostlar bir arada Ressam Tülin Kanun, sanat atölyesinde yeni yıl kutlaması yaptı.
7.12.2021 Cadde
Yeni yıl kutlaması
Yeni yıl kutlaması Six Senses Kocataş Mansions, yeni yılın gelişini görkemli bir davetle kutladı.
6.12.2021 Cadde
Kısıtlamaya uymadılar, orman evinde yılbaşı kutladılar
Kısıtlamaya uymadılar, orman evinde yılbaşı kutladılar Rize'nin Fındıklı ilçesinde, belediyenin orman evinde toplanıp, yeni yılı kutlayan 16 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlalden toplam 50 bin 400 TL idari ceza uygulandı. Grupta yer alan Fındıklı Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu'na ise kısıtlamadan muaf olduğu için ceza yazılmadı
2.01.2021 Haberler
Yasağı hiçe saydılar, orman evinde yılbaşı kutladılar
Yasağı hiçe saydılar, orman evinde yılbaşı kutladılar Rize'nin Fındıklı ilçesinde, belediyenin orman evinde toplanıp, yeni yılı kutlayan 16 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlalden toplam 50 bin 400 TL idari ceza uygulandı. Grupta yer alan Fındıklı Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu'na ise kısıtlamadan muaf olduğu için ceza yazılmadı
2.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Yıl Kutlaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.