2020 Tokyo Paralimpik Oyunları

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları

Son dakika 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları haber sayfamızda...

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 378 2020 tokyo paralimpik oyunları haberi bulunmuştur.
Bakan Kasapoğlu: Ay-yıldızlı formamızı gururla taşıyan milli sporcularımızı onurlandıracağız
Bakan Kasapoğlu: Ay-yıldızlı formamızı gururla taşıyan milli sporcularımızı onurlandıracağız Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) ev sahipliğinde, Türkiye'de ilk kez engelli sporculara yönelik ödül töreni düzenlenecek.
19.04.2023 Diğer
Dünya Şampiyonası'nda zafer Golbol Kadın Milli Takımı'nın!
Dünya Şampiyonası'nda zafer Golbol Kadın Milli Takımı'nın! Türkiye ile Golbol Kadın Milli Takımı, Portekiz'in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota puanı veren IBSA Golbol Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore'yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Böylece Golbol Kadın Milli Takımı ilk kez dünya şampiyonu olarak altın madalya alma başarısını elde etti.
16.12.2022 Diğer
Şampiyon sporculardan öğretmenlerine vefa ziyareti
Şampiyon sporculardan öğretmenlerine vefa ziyareti 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda tarihi başarılara imza atan Abdullah Öztürk, Nesim Turan ve Ali Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla kadın öğretmenleriyle bir araya geldi.
8.03.2022 Diğer
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Yıldızların Gecesi Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu yapıldı
Yıldızların Gecesi Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu yapıldı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" İstanbul'da yapıldı.
18.01.2022 Diğer
Pamukkale’ye sesli kütüphane
Pamukkale’ye sesli kütüphane Pamukkale Belediyesi, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nda farkındalık etkinliği düzenledi.
14.01.2022 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda madalya kazanan sporcuları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda madalya kazanan sporcuları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Özellikle bu kadar çeşitli branşta elde edilen başarılar tesadüf değildir. Sporda başarı için doğru, gerçekçi ve etkili bir strateji ortaya koymalı ve temelleri sağlam tutmalısınız. Özellikle modern yatırımlarla çağın teknolojisini alt yapı yansıtmalısınız. Biz son 19 yılda diğer alanlarda olduğu gibi bunu yaptık ve başardık” dedi.
2.12.2021 Haberler
Kadın Milli Golbol Takımı, Avrupa ikincisi oldu
Kadın Milli Golbol Takımı, Avrupa ikincisi oldu Türkiye Kadın Milli Takımı, Golbol Avrupa Şampiyonası finalinde Rusya'ya 5-4 yenilerek gümüş madalya kazandı.
12.11.2021 Diğer
Beytullah Eroğlu, Paris 2024'te İstiklal Marşı'nı dünyaya dinletmeyi hedefliyor
Beytullah Eroğlu, Paris 2024'te İstiklal Marşı'nı dünyaya dinletmeyi hedefliyor Dünya şampiyonu paralimpik yüzücü Beytullah Eroğlu, Türkiye'nin paralimpik yüzmede önemli bir seviyeye ulaştığını, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda İstiklal Marşı'nı dünyaya dinletmenin en büyük hedefi olduğunu belirtti.
12.10.2021 Diğer
‘Çıtayı yukarıya taşıyacağız’
‘Çıtayı yukarıya taşıyacağız’ Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu’na katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Sporcularımızın bu süreçteki heyecanını, adanmışlığını ve gayretini hep birlikte gördük. Bizleri en güzel şekilde temsil ettiler” dedi.
5.10.2021 Diğer
Kasapoğlu: "Tokyo 2020'yi hep güzel yönleriyle hatırlayacağız"
Kasapoğlu: "Tokyo 2020'yi hep güzel yönleriyle hatırlayacağız" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu"nda yaptığı açıklamada, "Tokyo 2020'yi hep güzel yönleriyle hatırlayacağımız gibi Türkiye olarak bu başarıları, sporcularımızla ve spor ailemizle daha yukarılara taşıyacağız" dedi.
4.10.2021 Diğer
Bakan Kasapoğlu'ndan Paralimpik Oyunları'na katılan Denizlili 2 sporcuya teşekkür mektubu
Bakan Kasapoğlu'ndan Paralimpik Oyunları'na katılan Denizlili 2 sporcuya teşekkür mektubu 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'na katılan Denizlili sporculara, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gönderilen teşekkür mektupları takdim edildi.
21.09.2021 Diğer
“Kardeşimle birlikte hayal kuruyoruz”
“Kardeşimle birlikte hayal kuruyoruz” Tokyo’daki Paralimpik Oyunları’nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı’ndan Sevda Altunoluk’la karanlıktan zirveye yolculuğunu konuştuk
19.09.2021 Pazar
Olimpiyat şampiyonundan Başkan Zolan’a ziyaret
Olimpiyat şampiyonundan Başkan Zolan’a ziyaret Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda altın madalya alarak ülkemizi gururlandıran Goalball Kadın Milli Takımı sporcusu Denizlili Şeydanur Kaplan’ı kabul etti.
17.09.2021 Ege
Golbolun kraliçesi Sevda Altunoluk!
Golbolun kraliçesi Sevda Altunoluk! Golbol Milli Takımımız, 2020 Paralimpik Oyunları’nda da arkasında bir hikaye bıraktı. Organizasyona damga vuran ve atılan 57 golün 46’sını rakip ağlara yollayan Sevda Altunoluk, tekrar gol kralı unvanını alırken ‘görme engelinin, spora engel olmadığı’ mesajını verdi
12.09.2021 Diğer
Beşiktaş - Yeni Malatyaspor: 3-0
Beşiktaş - Yeni Malatyaspor: 3-0 Milli aranın ardından Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.
11.09.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi: Abdullah Öztürk'ten Trabzonspor'a ziyaret
Son dakika haberi: Abdullah Öztürk'ten Trabzonspor'a ziyaret 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ve beraberindeki sporcular, Trabzonsporlu futbolcularla bir araya geldi.
10.09.2021 Trabzonspor
Şeyda Nur’a coşkulu karşılama
Şeyda Nur’a coşkulu karşılama 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda altın madalya kazanan Türkiye Golbol Kadın Milli Takımı’nın oyuncularından 21 yaşındaki Şeyda Nur Kaplan, önce Ankara’ya ardından da Denizli’ye geldi. Şampiyon sporcu, memleketinde coşkulu kalabalık tarafından çiçeklerle karşılandı.
7.09.2021 Ege
Abdullah ve kardeşi Ali Öztürk, Trabzon'da ziyaretlerde bulundu
Abdullah ve kardeşi Ali Öztürk, Trabzon'da ziyaretlerde bulundu 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah ile bronz madalya elde eden kardeşi Ali Öztürk, Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
7.09.2021 Yaz Olimpiyatları
Olimpiyat şampiyonu Golbol Kadın Milli Takım sporcularından Şeyda Nur çiçeklerle karşılandı
Olimpiyat şampiyonu Golbol Kadın Milli Takım sporcularından Şeyda Nur çiçeklerle karşılandı 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı oyuncularından Şeyda Nur Kaplan Denizli'de çiçeklerle karşılandı.
6.09.2021 Yaz Olimpiyatları
Olimpiyat madalyalı Abdullah Öztürk ve Ali Öztürk'ten Trabzon ziyaretleri!
Olimpiyat madalyalı Abdullah Öztürk ve Ali Öztürk'ten Trabzon ziyaretleri! 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ve bronz madalya elde eden kardeşi Ali Öztürk, memleketleri Trabzon'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
6.09.2021 Diğer Sporlar
Olimpiyat madalyalı Abdullah Öztürk ve Ali Öztürk'ten Trabzon ziyaretleri!
Olimpiyat madalyalı Abdullah Öztürk ve Ali Öztürk'ten Trabzon ziyaretleri! 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk ve bronz madalya elde eden kardeşi Ali Öztürk, memleketleri Trabzon'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
6.09.2021 Yaz Olimpiyatları
Olimpiyat şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı için Ankara'da karşılama töreni düzenlendi
Olimpiyat şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı için Ankara'da karşılama töreni düzenlendi 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda şampiyon olan Golbol Kadın Milli Takımı ile madalya alan sporcular yurda döndü.
6.09.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika haberi: Paralimpik Oyunları'nda Tokyo'da tarihi performans
Son dakika haberi: Paralimpik Oyunları'nda Tokyo'da tarihi performans 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları sona ererken Türkiye toplamda 15 madalya ile tarihinin en iyi organizasyonunu geride bıraktı
6.09.2021 Yaz Olimpiyatları
Sporda İtalyanlar bu yaza damgasını vurdu
Sporda İtalyanlar bu yaza damgasını vurdu İtalya, sporda bu yaz milli takımlarının farklı branşlarda elde ettiği üst düzey zaferlerle adından söz ettiriyor.
5.09.2021 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.