Sarımsağı bütün bütün hap gibi yutan var! Meğer yanlış biliyormuşuz, ezmek gerekiyor
Doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak, trend videolara göre bütün tüketildiğinde daha faydalı olduğu söyleniyor. Bu sayede hem kokusu yayılmıyor hem de vücudu içeriden iyileştirmeye başlıyor. Ancak sarımsağın içerisindeki bazı bileşenler çiğnemediğinizde açığa çıkmıyor. İşte detaylar.
Makarna suyuna sarımsağı bütün atın! Bakın nelere iyi geliyormuş
Yemek pişirirken lezzeti artırmak için pek çok baharat veya karışım kullanılır. Ancak sarımsağı bütün attığınızda hem lezzeti artıyor hem de sağlığı güçlendiriyor. İşte yemeklerin suyuna sarımsak atmanın etkileri.
Sarımsak tüketmek için 8 neden
Yemeklerde, salatalarda, mezelerde ve soslarda verdiği o harika lezzet ile sarımsağa bayılırız. Sarımsağın kendine has kokusundan ve tadından allisin adlı madde sorumludur…