Editörün Seçtikleri Hanrytom’dan kışı sıcak geçirtecek kampanya

Hanrytom’dan kışı sıcak geçirtecek kampanya

19.10.2016 - 18:26 | Son Güncellenme:

Dünyanın ve Türkiye'nin en çok tercih edilen giyim ve ayakkabı markası olma yolunda ilerleyen Hanrytom, bu kışa yüzde 50’ye varan büyük indirim kampanyasıyla başladı.

Hanrytom’dan kışı sıcak geçirtecek kampanya

Giyim ve ayakkabı sektöründe yeniliklerin öncüsü haline gelen Hanrytom, müşterilerine bu kışı sıcak geçirtecek cazip bir kampanya fırsatı sunuyor. Kampanya dahilindeki 5’li sette unisex özel tasarım Hanrytom Şişme Mont, Hanrytom Bot, Atkı, Bere ve Eldiven bulunuyor. 4 farklı renk seçeneği bulunan Hanrytom Botları koku oluşumuna engel olan ve nefes alan özel hava deliklerine sahip olmasıyla fark yaratıyor. Son teknoloji özelliği ile dışarıdan hava alırken yağmur ve suyun girmesine de engel olan botlar, kışın en çok şikayet edilen kayma problemini de tırtıklı tabanları sayesinde ortadan kaldırıyor.

Haberin Devamı

Camel, füme, siyah ve taba gibi farklı renk çeşitliliği olan botlar hem spor hem de klasik giyim ile kombin edilebilme imkânı sağlıyor. 4 farklı renk seçeneği olan su geçirmez botları, 2 farklı renk seçeneği bulunan özel tasarım şişme montlarıyla ve atkı, bere eldiven ile Hanrytom her mevsim için her tarza uygun ürün çeşitliliği sunuyor.

Koku oluşumuna engel hava delikleri delikleri

Üstelik bot, çizme gibi kalın ve büyük ayakkabı çeşitlerinde bu koku oranı oldukça yükselmektedir. Hanrytom botların özel hava delikleri ile ayaklar nefes alır ve koku oluşumu minimuma düşer.

Karlı, buzlu kış aylarının en çok şikayet edilen konusu olan kayma problemi bu bot ile ortadan kalkıyor. Özel tırtıklı tabanları kaygan zemini tutar ve vücut dengesini en üst seviyede tutarak kaymayı tamamen önler. Kalın tabanı ile zemin soğukluğundan uzak kalır, yünlü iç yüzeyi ile ayaklarınız hep sıcak kalır.

Yazarlar