Editörün Seçtikleri Head&Shoulders ile saçlara besleyici lavanta bakımı

Head&Shoulders ile saçlara besleyici lavanta bakımı

22.12.2017 - 11:20 | Son Güncellenme:

Dünyanın 1 numaralı şampuanı(*) Head&Shoulders Besleyici Bakım Şampuanı ile kadınlar, lavantanın eşsiz kokusuyla büyüleyici bir yıla merhaba diyecek.

Head&Shoulders ile saçlara besleyici lavanta bakımı

Dünyanın 1 numaralı şampuanı(*) Head&Shoulders Besleyici Bakım Şampuanı ile kadınlar, lavantanın eşsiz kokusuyla büyüleyici bir yıla merhaba diyecek. Head&Shoulders Besleyici Bakım Şampuanı kadınların yeni yılda aradığı yumuşaklığı saçlarına getirirken, 3 etkili formülüyle ise kepeğe karşı etkin koruma sağlıyor. Saç derisini ve saçları kökten uca besleyen Besleyici Bakım Şampuanı ile kadınlar yeni yılda, parlak ve canlı saçlara kavuşacak.

Haberin Devamı

Head&Shoulders, yeni Besleyici Bakım Şampuanı ile kadınlar kepeksiz, yumuşak ve eşsiz lavanta kokan saçlarıyla yeni yılın parlayan yıldızı olacak. Head&Shoulders Besleyici Bakım Şampuanı, üç etkili formülüyle kepeğe karşı yüzde 100’e kadar koruma sağlarken saçların ihtiyacı olan bakımı da üstleniyor. Saçları kökten uca besleyen Head&Shoulders Besleyici Bakım Şampuanı; saç derisini ve saçı arındırıyor, koruyor ve nemlendiriyor. Saçların kolay şekil almasını ve taranmasını sağlıyor. Böylece kadınları, hiç beklemedikleri kadar yumuşak ve güzel saçlara kavuşturuyor.

Yeni yılda saçları ile fark yaratmak isteyen kadınlar, şampuandan çok daha fazlasını sunan Head&Shoulders Besleyici Bakım’ı tercih ediyor.

Haberin Devamı

? Temmuz 2015- Haziran 2016 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

Yazarlar