İkizler Burcu Özellikleri - Sizin İkizler Burcunuz Hangi Evde?

22 Mayıs itibariyle Güneş, ikizler burcuna giriş yaptı. Yani gökyüzünde yepyeni bir ikizler sayfası açıldı! Bu vesileyle tüm ikizler burçlarının doğum gününü kutluyor ve yeni yılda başımıza daha az bela olmalarını diliyorum :) Evet, ikizler gerçek bir beladır bence. Kendim de ikizler olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim! Objektiflikse buyurun size objektifliğin dikalası...

Şimdi arkanıza yaslandınız, gerine gerine diyorsunuz ki, "Şükürler olsun Yarabbi, iyi ki ikizler değilim, oh canıma değsin!" Halbuki öyle bir şey yok arkadaşlar. Doğum haritanızda illa ki ikizlerin temsil ettiği bir bölge vardır. Yani siz de hayatınızın bir alanında (para, iş, aşk, flört vs) ikizler temalı davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. "Nayır nolamaz!" çığlıklarını bir kenara bırakıp hangi alanda ikizler olduğunuzu aşağıdan bulup okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Haberin Devamı

Ama öncesinde ikizler burcunu bir tanıyalım. Bir insanın ikizler burcu olduğunu nasıl anlarız, onlarla nasıl baş ederiz; öğrenmeye çalışalım.

İkizler burcu genel özellikleri
22 Mayıs-21 Haziran arasında Güneş, ikizlere geçmiş oluyor ve haliyle bu aralıkta doğanlara ikizler burcu diyoruz. Kendileri epey tuhaf, egzantirik ve geveze tipler olabiliyorlar. O kadar hızlı düşünüyor ve o kadar hızlı hareket ediyorlar ki, çevrelerindeki insanların yorulmaları çok normal. Bu 'hız' kabiliyeti yüzünden aynı anda birkaç işi birden halledebiliyorlar. Mesela bir yandan kitap okuyup bir yandan televizyondaki diziyi takip eden; bir yandan ders çalışıp öte yandan dedikodu yapan birçok ikizlere rastlamak mümkün. Saniyesinde konsantre olamayacakları hiçbir iş yoktur hayatta! Bu yüzden onlara 'deli/dahi' diyoruz ya zaten! Bir insanın ikizler olup olmadığını, onunla 15-20 dakika geçirince bile anlayabilirsiniz. Aşırı hareketli oldukları için genellikle kilo problemi yaşamazlar. Vücutları güzeldir. Kolları, elleri, bacakları upuzun olur. Işıl ışıl bakarlar karşısındakine. Ve konuşurlar! Ölesiye, öldüresiye konuşurlar... Çevrenizdeki gevezelerin çoğu ikizler burcudur. Hiç olmadı yükseleni İkizler'dir, Ay'ı ikizlerdir; illa ki bir şeyleri ikizlerdir!

Haberin Devamı

Gelelim negatif taraflarına... Bir ikizler burcu, sabah neşeli ve mutlu uyanıp öğlen asabiyet ve sinir nöbetleri yaşarken, akşamüstü duygusal ağlama krizlerine girebilir. Bu iniş çıkışlı ruh hallerine alışkın olmanız ve onları rahat bırakmanız gerekir. Zaten bu yüzden çevredekiler onu hep yanlış anlar. Onu kahkaha atarken görürsünüz, "Hayırdır yüzünde güller açıyor?" dersiniz, "Yoo aslında hiç de mutlu değilim sana öyle gelmiş, asabım çok bozuk!" diyebilir. "Aaa deli herhalde bu!" der kaçmak istersiniz yanından. Ama aslında hakikaten öyle hissediyordur. Üç saniye önce kahkaha atıyordu ama şu an asabı bozuk! Olabilir, normal... İkizlerden bahsediyoruz sonuçta!

İkizler burçları herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, genellikle 'aşırı bilgili' gibi davranırlar. Şurada burada rast geldiği bilgileri, kulaktan dolma duyduklarını öyle mükemmel bir üslupla anlatırlar ki, sanırsınız adam 50 yıl bu işin eğitimi almış, yetmedi Avrupalarda master'ını yapmış, ömrünü o konuya vakfetmiş, profesörlerin profesörü olmuş! Çakma uzmanlıkta sınır tanımayan ikizler, genel olarak her şeyi bilir!.. Bilmese de bilir yani; öyle diyeyim ben size... O konu hakkında bildiği 3 cümleyi 33 cümlede öyle bir anlatır ki, dinleyenler işin uzmanı sanırlar.

Haberin Devamı

İkizler burcu astrolojide iletişim ve zeka ile bağdaştırılır. Konuşmadıkları zaman zarfında mutlaka düşünüyordurlar. Hayatta mükemmel yaptıkları iki iş budur işte: Konuşmak ve düşünmek! Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Düşünüyorum'dur. Peki ne düşünüyor bu insan? Ne düşünecek; tabii ki bir acayiplik düşünüyor! Yeni arayışlar, yeni kapılar, yeni fikirler, yeni bilgiler düşünüyor; "Kimi arasam?", "Kime sorsam?", "Kimden/nereden öğrensem?" diye düşünüyor. Düşünüyor ve çat diye yapıyor düşündüğünü Bu yüzden bir ikizleri, uzun soluklu çalışmalar yaparken göremezsiniz. Hemen canı sıkılır. Hemen değişiklik ister, uzun aralar verir, bir işi büyütmekte ve devamını getirmekte zorlanır.

30+ ikizler burçları, hayat yolunda kendilerini geliştirebilmişler ise, son derece hoş ve zarif davranışları ile yaşamınızı renklendirir. Daha küçük olanlar ise yaşamı o kadar çekilmez hale getirebilirler.

İkizler Ünlüleri: Nehir Erdoğan, Sibel Kekili, Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Johnny Depp, Naomi Campbell

Uyumlu olduğu burçlar: Terazi ve Kova

Uyumsuz olduğu burçlar: Yay, Başak, Balık

1. Ev İkizler: Bir başka deyişle, yükselen ikizler burçları son derece hareketli, canlı, yerinde durmayan bir yapıda oldukları için genellikle zayıftırlar. Aklına gelen şeyi hemen çevresine danışır, sorar, öğrenir, araştırma yapar, tatmin olacağı cevabı alana kadar kaynakları didik didik eder. Merak duygusu hayatının her alanına sirayet etmiştir. Öğrenmek için büyük bir arzu duyar. Seyahate çıkmak, dünyanın bambaşka noktalarına gitmek, yeni insanlarla tanışmak, onlar hakkındaki her şeyi öğrenmek ister. Mesela yükselen ikizler bir kadın düğüne gittiğinde, bütün davetlilerin kim olduğunu, gelinle/damatla nasıl bir ilişkisi olduğunu, ne giydiklerini vs. resmen aklına kazır; eve dönüşte bütün dedikodular ondadır! Bırakın sabaha kadar anlatsın...

2. Ev İkizler: Hayatı boyunca birçok farklı yerden para gelir onlara. Çabuk ve kolay kazanmalarına rağmen aynı hızda da harcama yapabilirler. Kazandığı parayı nereye harcar peki? Seyahate, eğitime, kitaplara, bilgi alabileceği yerlere, kurslara... Para kazanma yeteneği üst düzeyde olduğundan, ikinci evde olumlu bir gezegeni ve uyumlu açıları varsa kısa yoldan köşe dönebilir.

3. Ev İkizler: Bu insanlar genellikle inanılmaz yaratıcı olur. "X bir yerde tanıdığın var mı?" sorusuna cevabı hep olumludur! Herkesle tanışır, görüşür, öğrendiklerini unutmaz ve tabii ki çevresiyle de paylaşır.

4. Ev İkizler: Bu insanların annesi, babası ya da büyük büyük anneleri/babaları entelektüel, bilgi birikimi üst düzeyde olan kişiler olabilir. Veyahut kök ailesinde iletişim sektöründe çalışan birileri olabilir. Bilgi alışverişinin fazla olduğu, kalabalık ailelerde doğup büyürler. Ailelerinde inanılmaz bir hareketlilik, bir sirkülasyon vardır. Sohbet muhabbet gırladır! Yine çocukluk dönemlerinde farklı farklı evlerde büyümüş, hatta belki farklı şehirlerde yaşamış olabilirler. Evleri rengarenk, dağınık ama her zaman eğlencelidir.

5. Ev İkizler: Flört denince akla bu insanlar gelir... Çapkınlıklarıyla nam salmışlardır. Nerede akşam orada sabah tarzı eğlenceleri dillere destan olur. Yanı sıra zeka oyunları, bulmacalar, satranç gibi kafa çalıştıran oyunları sever. Çocuklara bayılır. Bu yüzden birden fazla çocuğu olabilir.

6. Ev İkizler: Hayatı boyunca farklı farklı konularda çalışmalar yapabilir. Özellikle el becerisi gerektiren konularda ustalaşmıştır. Buna ev temizliği olarak da bakabilirsiniz, takı tasarımı olarak da...

7. Ev İkizler: Evleneceği insanı 'eğlenceli, hoşsohbet, zeki' olarak tanımlar. İletişim kuramadığı insanla sırf aşk veya mantık için hayatta evlenmez. Çok canlı, üretken evlilikler yaparlar. Bu görünüm bazı durumlarda birden fazla evlilik verebilir.

8. Ev İkizler: Spiritüel konular ondan sorulur! Ölümden sonra hayat var mı, reenkarnasyon gerçek mi gibi konular hakkında araştırmalar yapmayı sever. Ama hiçbir şeye körü körüne inanmaz; kafasına oturtana kadar okur, araştırır, öğrenmeye çalışır.

9. Ev İkizler: Genellikle yurt dışında yaşarlar ve akademik kariyer yaparlar. Gazeteci olabilirler. Yabancı dil, farklı kültür ve inanışlar, felsefe, uzak medeniyetler ilgisini çeker. "Neden varım? Neden yaşıyorum? Hayatın anlamı ne?" gibi sorulara cevap ararlar.

10. Ev İkizler: Tipik bir medya çalışanı görünümüdür. Entelektüel birikimini ortaya koyabileceği alanlarda kariyer yapar. İnsanlara bilgi vermekten hoşlanır.

11. Ev İkizler: Her telden arkadaşı vardır. Sosyal grupların aranan kişisidir. Organizasyonlar yapar, insanları toplar, etkileşim yaratır.

12. Ev İkizler: Burada işler biraz değişiyor. 12. ev ikizler genellikle bildiklerini söylemekten kaçınır, kendisine iletişim konusunda pek güvenmez. Yanlış anlaşılmaktan, yanlış konuşmaktan korkar. Fikir mücadelesine girmez. Ama dedikodular da hep ona gelir! Her şeyi bilir ve çok güzel saklar...

Danışmanlık için bana yazabilir veya web sitemi ziyaret edebilirsiniz:

instagram.com/gulumdagli