Gündem İl içi yer değiştirme başvuruları devam ediyor! Atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

İl içi yer değiştirme başvuruları devam ediyor! Atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

15.05.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 15 Mayıs itibariyle başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevde yükselme, unvan değişikliği ve yer değiştirme suretiyle atanması için yapılan İl içi yer değiştirme başvuruları için son gün 18 Mayıs. İşte il içi yer değiştirme başvurusu için gerekli belgeler...

İl içi yer değiştirme başvuruları devam ediyor Atama sonuçları ne zaman açıklanacak

Bakanlığımız eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında yer alan zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği Ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunan personelin, Başvuru Kılavuzunda belirtilen açıklamalar doğrultusunda ilan edilen münhal kadrolara İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği atama başvuruları 15-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru işlemini tamamlamak için Başvuru Formu eksiksiz doldurulup imzalanarak, Hizmet Belgesi ile birlikte görev yaptığınız il/ilçe/okul/kurum müdürlüğüne teslim edilecektir.

Başvurusu süresinden sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı

Tercihler bölümünde en fazla 10 kuruma atanmak üzere tercihte bulunulabilecektir. Atamalar hizmet süresi üstünlüğü ve tercih önceliği kriterlerine göre yapılacaktır. Hizmet süresinin eşit olması hâlinde halen bulunduğu kadrodaki hizmet süresi fazla olana öncelik verilecek, eşitliğin bozulmaması durumunda ise kura yoluna başvurulacaktır.

BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER

*Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İli Taşra Teşkilatı Personeli İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu ( Başvuran personel tarafından imzalanmış, Kurum Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanmış olacaktır. )

*Hizmet Belgesi (Başvuru sahibi tarafından “Okudum, Hizmet Belgemdeki tüm bilgilerin doğruluğunu onaylıyorum.” yazılıp imzalanmış ve şube müdürü tarafından onaylı, mühürlü, güncel olmalıdır.)

Haberin Devamı

İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu - 12 Mayıs 2017
Münhal Bulunan Kurumların / Kadroların İlanı - 12 Mayıs 2017
Başvuruların Yapılması - 15 – 18 Mayıs 2017
Başvuru Evraklarının Teslim Edilmesi - 22 Mayıs 2017
Atama Sonuçlarının İlanı - 31 Mayıs 2017
İlişik Kesme / Göreve Başlama İşlemlerinin Sonuçlandırılması - 09 Haziran 2017

İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU KILAVUZU VE FORMU