Kariyer Fransız futbolcu sahte CV kullanarak transfer oldu

Fransız futbolcu sahte CV kullanarak transfer oldu

06.02.2018 - 16:02 | Son Güncellenme:

Fransız forvet futbolcusu Barkley Miguel Panzo, transfer döneminde Litvanya'nın 1. Ligi ekiplerinden FK Panevezys'e transfer oldu. Kulüp yönetiminin imza töreni düzenlediği ve büyük umutlar beslediği 25 yaşındaki oyuncunun CV'si, yani oynadığı takımlar ve attığı gol sayıları göz dolduruyordu.

Fransız futbolcu sahte CV kullanarak transfer oldu

Panzo'nun CV'sinde yazana göre oyuncu, 2 yıl boyunca İngiliz QPR takımında oynamış ve 36 maçta 45 gol atmıştı. Kulüp yetkililerinin Panzo'dan büyük beklentiler içerisinde olmasının sebebi de tam olarak buydu. Oyuncunun Wikipedia sayfasındaki ve Instagram hesabındaki bilgilerin tamamen düzmece olduğunun anlaşılmasınsan sonra kulüp büyük bir şoka uğradı.

Haberin Devamı

Transfer işlemleri için profesyonel bir ekip kullanmak yerine sosyal medya ve internet üzerinden araştırma yapan FK Panevezys yetkilileri böylecek skandal bir transfere imza atmış oldu.

Forvet Barkley Miguel Panzo ise kendi Youtube hesabı olan SuperBMP hesabından paylaştığı iki adet gol videosuna sahip. Panzo, Fransa'da amatör bir kulüpte oynamış, oradan da İsveç'e gitmişti. İsveç'te de Oskarshamn ve Syrianska takımlarında forma giymesine karşın ilk 11'de şans bulmakta oldukça zorlanmıştı.

FK Panevezys ise Litvanya 1. Ligi'nde 28 maçta topladığı 37 puanla 10. sırada bulunuyor ve yeni forvetlerinin sözleşmesiyle ilgili bir fesih durumu henüz bulunmuyor.