Güzellik Kışa body’le girin

Kışa body’le girin

30.01.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yılan baskıları, leopar desenleri yünlü ve lycra’lı çeşitleri, mat ve parlak renk seçenekleriyle Zeki Triko’nun body’leri gece ve gündüz her saat giyilebiliyor

Kışa body’le girin

Esra AKIN

Zeki’nin, lycra’nın konforunu ve feminen görüntüsünü, çağdaş, zarif kadınların beğenisine sunduğu body koleksiyonu 5 ana temadan oluşuyor: Pastel, 70’ler, 80’ler, Jet Set ve Naturel.
Pastel sade ve net modellerin yer aldığı temada kalından, inceye geometrik desenden, çiçek desenine geniş bir yelpaze oluşturulan elegan ve çarpıcı jakarlı kumaşlar kullanılıyor. 70’lerin modellerinde baskılı viskon lycralar ve lycralı filelerde geometrik ve şal desenleri vurgulanıyor.
80’ler temasında ise 80’li yılların abartılı çizgileri, naturel ve suni renkteki hayvan baskıları ile birleşip bu yılın ana temalarından birini oluşturuyor.
Yünlü lycralar, viskon jarseler, lycralı krepler, janjanlı parlak lycralar kırmızı, bej, yeşil, gri ve taba renkleriyle buluşuyor. Jet Set, gece hayatının ışıklarını giyimine yansıtmayı seven kadınlara sesleniyor.
Siyah, bordo, bakır, pembe, mavi ve gri renklerin hakim olduğu payetli kumaşlar, pırıltı aksesuvarlar, dökümlü viskon lycralar, lycra fileler ve pırıltılı trikolarla hazırlanan body’ler gece yaşamını sevenler için ideal.
Doğal, kalın ve yumuşak trikolarla hazırlanan Natural teması soğuk kış günlerinde sıcak bir dokunuş sunuyor. Zeki Triko’da fiyatlar 19 milyon 500 bin lirayla 54 milyon lira arasında değişiyor.

Yazarlar