Cildinizin tazeliğini ve doğallığını saf “Hyaluronic Serum’la” koruyun!

Cildinizin tazeliğini ve doğallığını saf “Hyaluronic Serum’la” koruyun!

Yine bir yaz mevsimini geride bıraktık ve yazdan bize geri kalan, nemsiz, kuru bir cilt yapısıyla karşı karşıyayız. Özellikle 30 yaş ve otuz yaş sonrası olanlar, cilt kuruluğunu daha fazla yaşar. Çünkü 30’lu yaşlardan itibaren, vücudunda Hyaluronic Acid, üretimi yavaşlaması sebebiyle cilt kuruluğu başlar. Bunun beraberinde, cildin ton rengi değişir ve kırışıklıklar belirginleşir. İlerleyen yaşlarda ise, hyaluronic acid üretimi iyice yavaşlar ve cilt kuruluğu daha fazlalaşır. Kırışıklıklar daha da derinleşerek, cilt yüzeyinde net bir şekilde görülür.

Haberin Devamı

Yaz aylarında, güneşin zararlı ışınları ciltte hyaluronic acid miktarının azalmasına yol açabiliyor. Bu nedenle, yaz sonrası kuru, mat ve kırışıklıkların belirginleştiği bir ciltle karşılaşıyoruz. O halde, yaz sorası kuruyan cildimize saf “Hyaluronic Serum” la derinlemesine nem vererek, tazeliğini sağlar ve doğallığını da korumuş oluruz.

Hyaluronic Acid nedir

Hyaluronic acid, cildin yapısında bulunan ve kolajen ile elastin arasında yer alan, cilde dolgunluk veren bir dokudur. Vücudun doğal olarak ürettiği, yüksek kapasite’de su tutma özelliğine sahiptir. Cildin en büyük nem deposu ve nem kaynağı hyaluron acid’dir. Bebek gibi cilt diye bir tabir vardır. Evet bebek-lerde hyaluronic acid mevcudu, yüzde yüzdür. İlerleyen yaşlarda, yani 25 yaşlardan sonra bu özellik azalır ve 30’lu yaşlarda hyaluronic acid üretimi yavaşlar. İlk kırışıklıklar belirginleşmeye başlar ve sonraki yaşlarda ise, hyaluronic acid üretimi iyice yavaşlar. Önce kırışıklıklar derinleşir, yüz ovalinde aşağa doğru düşmeler başlar.

Hyaluronic Acid’in cildimize sağladığı faydaları

- Hyaluronic acid, yüksek oranda su tutma yeteneğiyle cildin esnek, pürüzsüz, parlak, canlı ve doğal görünmesini sağlar.

- Cilt olduğundan daha genç ve kırışıksız bir görünüm kazanır.

- Cildin nem ihtiyacını dışardan da destekleyabiliriz. Bu desteklemeyi saf “Hyaluronic Serum” ile sağlayabiliriz.

Haberin Devamı

- Hyaluronic Serum, desteği, cildin daha uzun seneler canlılığını, tazeliğini ve doğallığını koru-maya yardımcı olur.

- Hyaluronic Serum, cilt için önemli bir etken maddedir.

Hyaluronic Serum kullanımı

- Hyaluronic Serum, mevsim dönemlerinde yani bahar aylarında, yılda iki kez kür şeklinde cilde uygulanır.

- Saf Hyaluronic Serum, 25 yaş üstü her cilt tipine uygundur.

- Cilde yoğun ve derinlemesine nem verir. Kırışıklıkları, çizgileri açıcı ve yapılandırıcı özelliği ile etkilidir.

- Cildin renk tonunu açıcı ve canlandırıcı şekilde etkilidir.

- Temiz cilde, sabah ve akşam olmak üzere tüm yüz, boyun, dekolte ye kadar parmak uçlarınızla masaj şeklinde uygulayarak yedirin, ardından cilt ve yaşınıza uyum sağlıyan nemledirici sürün.

- Hatta ellerinize de uygulayabilirsiniz. Özellikle akşamları ellerinize hyaluronic serum sürün. Ertesi gün pamuk gibi pürüzsüz el cildine sahip olursunuz.

- Hyaluronic serumun, daha derin bir şekilde etkisini görmek isterseniz. Profesyonel uzman tarafından “ Meso – Myo – Poratatıon ” yöntemiyle cildin alt katmanlarına inmesi iğnesiz olarak sağlanıyor. Etkisini de seans sonrası hemen görebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Sağlıklı ve Güzellik dolu günler dileği ile,

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin SÜRER

Cilt veya Vücut Probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbiocosmetic.com