Oynatma Listesi
HABERLER

Aşk bitti, dövme silindi: Gitmeyecek dediğim insan gitti

Adana'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan vatandaşlar dövme sildirme telaşına kapıldı.

Çiftler bugün birbirlerine sevgilerini ilan ederken bazı kişiler kuaförlerde dövme sildiriyor. Bu gençlerden birisi de 20 yaşındaki Hasan Tektaş. Kız arkadaşı Melek’in ismini koluna ‘Meleğim’ diyerek yazdıran ve 1 ay önce ayrılan genç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dövmesini sildiriyor. 

“HİÇ UMUT KALMAYINCA SİLDİRME KARARI ALDIM” İ

hlas Haber Ajansı’na konuşan Hasan Tektaş, “Kız arkadaşımdan ayrıldım. Gitmeyecek dediğim insan gitti. 1 aydır ayrıyız hiç umut kalmayınca sildirme kararı aldım. Üzülüyorum, gitti. Gitmeyecek dedim oda gitti. Sildirirken çok acıyor ama onun gidişi daha çok acıttı” dedi.

“BİZLERDE SİLERKEN ÜZÜLÜYORUZ”

Dövme silme işlemini gerçekleştiren kuaför Ercan Ocaklı ise dövme silerken üzüldüklerini söyledi. Ocaklı, “Bugün insanların sevinmesi gerekirken bazı kişiler üzgün. Sevdikleri kızların isimlerini dövme yaptıran kişiler bugün gelip o dövmeleri sildiriyor. Bizlerde silerken üzülüyoruz. Sildirmenin yanındaki acı sevdiğin insanın gitmesinin yanında hiç can acıtmıyor. İnsanlara hayat sevdikçe güzel mesajını vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER