Oynatma Listesi
HABERLER

Enkazdan 162'nci saat sonra sağ çıkan depremzede, onu kurtaran kahramanlarıyla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibinin Kahramanmaraş’ta depremin 162'nci saatinde enkazdan sağ olarak çıkardığı 45 yaşındaki Cengiz Polat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve itfaiye ekipleriyle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri depremin 7’nci gününde Kahramanmaraş’ta enkaz altından kurtarılmıştı. Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi Olgan Apartmanı’nda ses alan Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 5 saatlik bir çalışmanın sonunda depremin 162'nci saatinde 45 yaşındaki Cengiz Polat’ı sağ olarak çıkartmayı başarmıştı. Enkaz altında Cengiz Polat’ın bilincini açık tutmak için sürekli konuşan itfaiye ekipleri, Cengiz Polat ile iyileştikten sonra Antalya’da buluşma sözü verdi.
Onu kurtaran ekiple bir araya geldi
Cengiz Polat, tedavi süreci tamamlandıktan sonra soluğu Antalya’da alarak, kendini yeniden hayatta tutan Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibiyle buluştu. Enkazdan sağ çıkan Cengiz Polat, kardeşi İsmail Polat ve Kahramanmaraş’ta görev alan itfaiye ekipleriyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, enkazdan sağ çıkartılan Cengiz Polat’ı misafir ederek, bir süre sohbet etti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Cengiz Polat, Antalya Büyükşehir İtfaiyesi’ne teşekkürlerine iletti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER