Oynatma Listesi
HABERLER

Erdoğan, 'En önemli görevlerimiz arasında' diyerek İsrail'e tepki gösterdi

İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazzeli kardeşlerimize yönelik barbarlıkların kayıt altına alınması, duyurulması, İsrail'in dezenformasyon çabalarının engellemesi en önemli görevlerimiz arasındadır" dedi.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin enformasyon bakanları, İsrail'in gazetecilere ve medya kuruluşlarına yönelik saldırıları ve dezenformasyon faaliyetlerine yönelik olarak İstanbul'da bir araya geldi.

İTT Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı bugün Beşiktaş'taki bir otelde 'İşgal Altındaki Filistin Topraklarında İşgalci İsrail Yönetiminin Dezenformasyon Faaliyetleri ve Gazetecilere ve Medya Kuruluşlarına Yönelik Saldırıları' temasıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, İsrail'in katlettiği medya mensubu sayısının 100'ün üzerinde olduğunu hatırlattı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER