Oynatma Listesi
MAGAZİN

Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'ı aldattı mı? İddialara yanıt verdi

Can adında bir oğulları olan oyuncu çift Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz aylarda 27 yıllık evliliklerini sürpriz şekilde sonlandırmıştı. Aldatma iddialarıyla gündeme gelen Aslantuğ, konuya açıklık getirirken, boşanmayı kimin istediğini de itiraf etti.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilirken, 27 yıllık evliliklerine nokta koymuştu. 22 yaşında Can adında bir oğulları olan ünlü oyucuların beklenmedik ayrılığına dair 'ihanet' iddiaları ortaya atılmıştı.

Eski eşler ortaya atılan aldatma iddialarına da sessiz kalmayı tercih ediyordu. Ancak Mehmet Aslantuğ sürece dair uzun açıklamalarda bulunduğu bir videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"YAPTIĞIM EN ZOR AÇIKLAMA"

Mehmet Aslantuğ boşanma sonrası yaptığı paylaşımına, "Bu sayfanın bizzat kayda alarak yaptığım en zor açıklamasıdır. Epeyce hassas olduğum duygunun dile gelmiş ilk ve son sözleri… Epeyce borçlu olduğumu düşündüğüm bir duygudan. Ve bundan sonra yaşayacağım, hakkım olduğunu düşündüğüm özgürlüğü kimseye açıklamak zorunda olmadığımı beyan ederek!… Bilene, anlayana şükranla, bilmek, anlamak istemeyene selametle..." notunu düştü.

Mehmet Aslantuğ, 'ihanet' haberlerini yalanladı ve boşanma sürecini anlattı. Buna göre; ayrılığı dile getiren kişi bir yıl önce Onan olurken, boşanmayı da Aslantuğ istedi.

 

'ALDATMA' İDDİALARINA YANIT!

Mehmet Aslantuğ açıklamasında, "Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım, boşanmayı da ben istemedim. Daha doğrusu ayrılmayı ben istemedim" dedi.

 

"ARZUM YORULDUĞUNU SÖYLEDİ"

"Bu aşkın sorumluluğu gereği kurduğum cümlelere ithafen kimseyi yanıltmadım" diyen Aslantuğ şöyle devam etti:

Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER