Oynatma Listesi
MAGAZİN

Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor

2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.

13 Haziran 2019'da emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı.

"VİNA'NIN KARDEŞİ OLSUN İSTİYORUM"

"Siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" yanıtını vermişti.

Mutlu birliktelikleri süren Müge Boz ile Caner Erdeniz'den müjdeli haber geldi.

"SİZE BİR HABERİMİZ VAR"

Müge Boz, ikinci kez anne olacağın; "Size bir haberimiz var" notuyla duyurdu. 39 yaşındaki oyuncu, hamile olduğunu eşi Caner Erdeniz'e zoom görüşmesinde söylerken çektiği videoyu da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

ULTRASON GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIMLADI

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Müge Boz, kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntülerini de yayımladı.
Müge Boz, bebeğinin cinsiyetini ise henüz açıklamadı. Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Boz'a; Özge Özpirinçci, Anıl Altan, Onur Büyüktopçu, Berfu Yenenler, Çağla Şıkel ve Elvin Levinler gibi birçok ünlü isim tebrik mesajı attı.

Caner Erdeniz de ultrason görüntülerini "2. sezon" notuyla kendi sosyal medya sayfasından paylaştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER