Oynatma Listesi
HABERLER

Sinsice gelip bir anda saldırdı! İnternet çalkalanıyor...

Evinin bahçesinde sakince oturup çalışan bir adam yaşadığı dehşet verici olayla sarsıldı. İnternete yüklenen görüntüleri izleyenler hayatlarının şokunu yaşadı.

Şoke edici görüntüler, pek çok zehirli ve tehlikeli hayvan türünün yaşadığı Avustralya'da çekildi. Evinin bahşesinde masaya koyduğu dizüstü bilgisayarıyla çalışan bir adamı korkunç bir sürpriz bekliyordu. Adamın arkasındaki çimenli araziden bir yılanın çıktığını ve sandalyesine sinsice yaklaştığını gösteren görüntüler ortaya çıktı. Adam derin bir konsantrasyon içindeyken, sinsi yaratık ona doğru ilerledi. Ağır ağır adama doğru yakaşan sürüngen, adamın sandalyesinin ardında kısa bir süre durakladı. Ardından az önceki ağır hareketlerinin tam aksine, adamın sağ ayağına doğru çevik bir hamle yaptı.

 

Bacağına bir şeyin saldırdığını hisseden adam, hızla bacaklarını yukarı çekti ve sandalyesini güvenli olduğunu umduğu şekilde geri çekti. Reddit'te Riawarra adını kullanan adam, sürüngen ona saldırmadan önce yaklaşık 45 dakika boyunca bahçede oturduğunu doğruladı.

Götünrülerin altına çok sayıda yorum yapıldı. İnternet kullanıcıları yılanın türü hakkında tahminlerde bulundu. Çoğu kırmızı karınlı kara yılan olduğu konusunda hemfikir oldu. Ancak saldırıya uğrayan adam, iki hafta önce evde karşılaşmış olduğu sürüngenin kaplan yılanı olduğunu doğruladı.

"Ön bahçede bir yuvası olmalı, sanırım bahçede çalıştığımı duydu. Kesinlikle bana saldırmak için geldi, hatta görüntülere dikkatli baktığınızda iki kez atak yaptığını görebilirsiniz. Sonra da daha önce hiç görmediğim bir şey oldu ve yılan zıpladı. Daha sonra terliklerimin üzerinden geçerek gitti.

 

"Oz'da sıradan bir gün" başlığıyla yayınlanan görüntülere binlerce yorum geldi. Kullanıcılar, uzun gri saçları ve sakalı nedeniyle adama 'Noel Baba' adını verdi.

Kaplan yılanları, Melbourne'deki bazı yüksek nüfuslu metropol alanlar da dahil olmak üzere doğu kıyısındaki bölgelerde yaşadıkları için Avustralya'daki en yüksek ikinci ısırık sayısından sorumlu tutuluyor. Dünyanın en zehirli yılanlarından biri olan bu türün, 1893'ten bu yana kaydedilen 31 ölümden sorumlu olduğu biliniyor. Son ölüm 2020'de, Tazmanya'da kayıtlara geçti. Çiftliğinde beş kez ısırılan 78 yaşındaki bir adam, yılan saldırısı nedeniyle hayatını kaybetti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER