Oynatma Listesi
MAGAZİN

Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!

İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de Dilber'in elbisesine benzer bir kıyafetle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı ‘İnci Taneleri’, bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan da yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

DİLBER DANSI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İnci Taneleri' dizisinin fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, gündemden düşmüyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına konu olmaya başladı.

SEMA AYDEMİR AKIMA UYDU

Survivor'a üç kez katılarak adından söz ettiren ve zaman zaman da polemiklere konu olan Sem Aydemir de trende uydu. İnci Taneleri dizisinde yer alan Dilber'in dansı onu da ele geçirdi.

"HEPİMİZİ ELE GEÇİRDİ"

Dilber dansını yapan Aydemir, elbisesini giyip iddialı dansını paylaştı. Aydemir; "Dilber hepimizi ele geçirdi, Dilberlere tercih edilince acil oynuyoruz (bu arada pavyonlara özendiriyorsunuz falan diyenlere; ya arkadaş iki geyik yaptık, hiç mi pavyon bilmiyordu insanlar. İçinde olan gidiyor olmayanın zaten ne işi var, ben mi yani saçmalamayın lütfen, bu zamana kadar spora özenmediniz de pavyon mu ilginizi çekti?)" notuyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Sema Aydemir'in dansına yorum yağdı:

"Harikasın", "Çok güzel oynamış valla", "Çok estetik, "Çok zarif", "linç etmeye yer arıyorlar"

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER