Editörün Seçtikleri Neslihan Atagül Doğulu Pantene Akıllı Pro-V formülünü anlattı

Neslihan Atagül Doğulu Pantene Akıllı Pro-V formülünü anlattı

19.01.2017 - 13:45 | Son Güncellenme:

Pantene’in marka elçisi Neslihan Atagül Doğulu, Frankie Nişantaşı’nda gerçekleşen lansmanda yepyeni Pantene Akıllı Pro-V formülü ile hayalindeki saça kavuşmasının sırlarını anlattı.

Neslihan Atagül Doğulu Pantene Akıllı Pro-V formülünü anlattı

Pantene, kadınları hayalindeki saça, sağlıklı görünen güçlü #PanteneSaçına bir adım daha yaklaştırıyor! Pantene’in “Akıllı” ürünlere yönelik teknolojileri dünyada bir ilki gerçekleştirerek saç bakım ürünlerine taşıdığı “Pantene Akıllı Pro-V Formülü” ile kadınlar son santimine kadar sağlıklı görünen güçlü saçlara kavuşuyor, böylece saçlarını diledikleri kadar uzatabilme özgürlüğüne sahip oluyor. Yepyeni serinin lansmanında basının karşısına çıkan Pantene Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu, Pantene Akıllı Pro-V formülü sayesinde hayalindeki saça nasıl kavuştuğunu anlattı.

Haberin Devamı

“Saçlarının beğenilmesinin onu çok mutlu ettiğini söyleyen Neslihan; “Bugüne dek saç bakım ürünleri, saçımın neye ihtiyacı olduğunu anlayamıyor, her tutamına aynı şekilde cevap veriyordu. Yepyeni “Yepyeni Akıllı Pro-V formülü ile geliştirdiği saç bakım şampuanı ve kremini kullanmaya başlamamla birlikte sağlıklı görünen güçlü saçlara kavuştum. İlk defa bir bakım kremi saçımı anlıyor, saçıma adapte oluyor, her tutamının tam da ihtiyacı olduğu yere bakım yaparak hasarlarını ihtiyacına göre onarıyor. Böylece saçlarım son santiminde bile güçlü oluyor. En önemlisi ise bu sayede artık saçlarımı dilediğim kadar uzatabiliyorum. Saçlarım, benim kendimi güzel hissetmemi sağlayan en önemli parçam… Dizi çekimlerinde, günlük hayatımda, kırmızı halıda, hiçbir yerde beni yalnız bırakmıyor. Pantene Akıllı Pro-V formülü ürünlerini kullandığımdan beri anlattıkları her şeyin saçımdaki etkisini gördükçe bir kez daha etkilendim. Çok kısa bir süre içerisinde hayalimdeki saça kavuştum” dedi.

Haberin Devamı

Lansman günü saçlarını Pantene Saç Stilisti Önder Tiryaki’ye emanet eden Neslihan, güç ve sağlıkla parlayan saçları ile göz kamaştırdı.

Yazarlar