Stil Niyazi Erdoğan'la moda üzerine

Niyazi Erdoğan'la moda üzerine

14.04.2015 - 18:15 | Son Güncellenme:

Niyazi Erdoğan, moda sektörünü ve kariyerini MAG Nisan okurları için anlattı.

Niyazi Erdoğanla moda üzerine

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2015 kapsamında gerçekleştirdiği defile ile adından söz ettiren Niyazi Erdoğan, moda sektörünü ve kariyerini MAG Nisan okurları için anlattı.

Haberin Devamı

“ Bir erkeğin gardırobundaki en garanti parça siyah ceket, beyaz gömlek, beyaz t-shirt, az taşlanmış jean pantolon ve mokasen ayakkabılar”

“Alanın da devrim yapmış önemli lider erkeklerden ilham alıyorum”

“Türk erkeklerinin tarzında cesaret eksik”

Mimari bir moda tasarımcı olan Niyazi Erdoğan, moda serüvenini MAG okurları için paylaştı. 2003 senesinde Genç Moda Tasarımcıları yarışması ile profesyonel anlamda moda dünyasına giriş yaptığını belirten yaratıcı tasarımcı, doğduğu toprakların ilham vermesi konusunda şanslı olduğunu belirtiyor. Genellikle tasarımlarında lider erkeklerden ilham aldığını vurgulayan Erdoğan, yeni projelerinden de özel röportajında bahsediyor. Erkeklerin gardırobunda olmazsa olmaz parçalar hakkında püf noktaları belirten ünlü tasarımcı, bu özel parçalarla çok şık olunsa da stil sahibi olunamayacağının altını çiziyor. İstanbul’u bir moda şehri yapan organizasyonları desteklediğini belirten Erdoğan, senede iki hafta değil 365 güne yayılan organizasyonların yapılması gerektiğini söyledi.

Yazarlar