Editörün Seçtikleri Absolue Precious Cells Silky Cream

Absolue Precious Cells Silky Cream

07.01.2016 - 16:02 | Son Güncellenme:

Lancôme‘un marka kurucusu olan Armand Petitjean’ın 1965 yılında büyük bir tutkuyla yaratmış olduğu Absolue serisi cilt bakımında güzelliği en özgür ve en doğal yoldan yakalamayı hedefler.

Absolue Precious Cells Silky Cream

Lancôme‘un marka kurucusu olan Armand Petitjean’ın 1965 yılında büyük bir tutkuyla yaratmış olduğu Absolue serisi cilt bakımında güzelliği en özgür ve en doğal yoldan yakalamayı hedefler. Oluşturmak istediği bu mükemmel bileşimi de Fransız kadının güzelliğinden ilham alarak bir sanat haline dönüştürür. Kendini cildin yenilenmesine adamış olan bu mucizevi seri sayesinde, kozmetik dünyasında bilim ve lüksün bir araya geldiği prestijli bir gelenek sürdürülmeye başlanmış oldu. Bundan yıllar sonra da Absolue, lüksün güzellikle muhteşem bir şekilde sunulduğu bir seri olarak harika teknolojisiyle mutluluğu tüm kadınlara armağan etmeye devam edecek.

Haberin Devamı

Lancôme laboratuvarları muhteşem Lancôme gülünün biyolojik özünü ortaya çıkararak, bakım kreminde çok daha ipeksi ve canlandırıcı bir bileşimle cildin yenilenmesine ışık tutuyor. Lancôme yarattığı bu krem ile cilde tarifi mümkün olmayan tazeliğin, canlılığın ve ipeksi dokunun yumuşaklığını sunuyor. Aynı zamanda, kozmetik biliminin en önemli misyonu, her kadının memnuniyetini sağlamak, bu krem ile tam anlamıyla yerine getiriliyor.

Cilt yenilenmesi için ortaya çıkarılan canlandırıcı etki..

Geçmişten günümüze cilt yenilenmesi söz konusu olduğunda Absolue mutlak mükemmellik duygusuyla hareket ederek bu konuda aşılması gereken tüm sınırları üstlendi. Bu sayede kadınlara bilimsel araştırmaların en güçlü yönlerini sunarak bir bakım kreminde olması gerekenleri yeniden yarattı. Lancôme tüm bu araştırmaların ışığında, en önemli amacı cilt onarımını yüksek oranda sağlamak olan ve kadınlara üçlü bir strateji sunan Absolue Revitalizing Care Silky Cream’i yarattı.

Haberin Devamı

Benzeri görülmemiş ‘ üçlü strateji ’ ile cildin yeniden dirilişi

Lancôme yaşlanmaya neden olan tüm bu faktörleri düşünerek hücrelere cesaretlerini yeniden kazandırıcı, doku onarımını yeniden başlatan bir cilt bakımını hedefleyerek, üç güçlü strateji belirledi:

• Kronik inflamasyon: inflamasyona neden olan habercilerin üretimini azaltmak için • Oksidasyon: cilde zararlı etkileri olan serbest radikalleri azaltmak için • Onarım: doku iyileşmesini en üst düzeyde aktive etmek için.

Yaşlanmaya son veren bu stratejiler Lancôme‘a da ilham kaynağı olan canlandırıcı etkiye sahip çok güçlü dondurulmuş bir gül özü sayesinde mümkün hale gelmiştir.

Absolue Silky Ailesi..

Absolue Precious Cells Silky Cream

Absolue Precious Cells Lip Balm 15ML – 180TL*

Absolue Precious Cells Silky Cream

Absolue Precious Cells Besleyici El Kremi SPF15 100ML – 240TL*

Absolue Precious Cells Silky Cream

Absolue Precious Cells Revitalising Care Silky Cream 50ML – 650TL*

*Tüm fiyatlar tavisye niteliğindedir, Loreal’in hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

İkonik bir sembol haline gelen Lancome gülü,Absolue ile yeniden anlam kazandı...

Kadınlığın özünü ve güzelliğin sahip olduğu en kuvvetli hazinesini yansıtmakta çok başarılı olan Lancôme gülü, markanın tek ve ebedi sembolü haline geldi. Armand Petitjean birçok üründe, özellikle parfümlerde olmak üzere amblemleri gül olarak belirledi ve bu gül geçmişten günümüze en modern haliyle ulaştı.

Haberin Devamı

Armand Petitjean tabiki sadece bir gül hayranı değildi, aynı zamanda bir koleksiyoncu olarak, Vallières gül bahçesi içinde bulunan yaklaşık 20,000 gül arasından, doğal güzelliği en iyi temsil edebilecek Lancôme gülü’nü yarattı. Bundan yıllar sonra, Lancôme laboratuvarları bu efsanevi gülün özünü yüksek teknolojiyle yeniden elde ederek Absolue efsanesine katkı sağlayan ‘Rosa Damascena’ adlı aktif maddeyi yarattılar. Absolue Precious Cells için de bilim ve botanikle oluşturulan bu harika birleşme günümüzde de hala devam ederek cilt bakımında şaşırtan sonuçlar doğurmaya devam ediyor.

Güzelliğin yaratıcılıkla birleştiği noktada

' Rosa Damascena‘

Rosa damascena, Haçlı seferlerinin yapıldığı dönemde 3000 gül çeşidinin arasında kozmetik dünyasının en değerlisi olmasıyla bilinirdi. O zamandan bugüne ciltte yarattığı yatıştırıcı etkisi ve antioksidan özellikleri sayesinde bilimi adeta bir mucize haline getiren bir madde olmuştur. Günümüzde Lancôme bu gülü çok güzel bir şekilde işleyerek sahip olduğu gücü tam anlamıyla ortaya çıkarıyor. Kullanılan yöntem Lancôme laboratuvarlarında yapılan oldukça hassas bir şekilde gerçekleştirilen destilasyon işlemleridir. Destilasyon işlemleri öncesindeki aşamalarda Mayıs ve Haziran aylarında güzelliğin ruhunu daha iyi gösterebilmek adına şafak

Haberin Devamı

vaktinde mucizevi özelliklere sahip olan çiçekler elle toplanır. Laboratuvarlarda gerçekleştirilen işlemler de en az elle toplama işlemi kadar özen ve hassasiyetle yapılır. Bu değerli maddenin 1 damlasını elde edebilmek için yaklaşık 3-5 ton gül yaprağının işlenmesi gerekir. 140’a yakın bileşene sahip altın değerinde olan bu değerli maddenin canlandırıcı gücünün nedeni Lancôme’un güzelliği herkese en kolay şekilde ulaştırma hedefinden geliyor.

Çift etkili formülün yarattığı alışılmamış bir dokunuş..

Haberin Devamı

Absolue Revitalizing Care Silky Cream gücü, Lancôme’un kadınlara sunduğu oldukça zengin bir duyusallığa sahip hazineden geliyor. Lancôme dünyanın her yerine, tüm iklim tiplerine uygun bir krem yaratarak cildin beslenme ve tazelenme özelliklerini arttırarak kadınlara sonsuz bir mutluluk getiriyor.

Tüm duyularla hissedilen bir hazine...

Lancôme laboratuvarları tarafından geliştirilen bu başarılı krem, cilde sürüldüğünde havadan hafif yapısıyla ciltte kremsi bir doku oluşturuyor. Şaşırtıcı bir etkiye sahip bu formül, parmaklarınızla beraber unutulmaz bir deneyime dönüşecek. Kreme ilk temas halinde, hissedilen tazelik yerini kremin ciltte kadifemsi his oluşturarak erimesine bırakacak. Tüm bu hislere ek olarak Lancôme, kreme duygusal bir imza atmayı da unutmuyor. Duygusal ve hassas bir dokuya sahip odunsu ve misk çiçeğinden elde edilmiş kokuları mutlulukla yumuşatarak yasemin ve frezya çiçeklerinin eşsiz esanslarını da vurgulamayı ihmal etmiyor. Ortaya çıkan bu koku oldukça zarif ve Lancôme kadınının kadınsı kokusu… Yaratılan bu cilt ürünüyle kadınların kozmetikte biraz daha huzurlu hissetmesi sağlanarak, kadınlara cildin adeta küllerinden yeniden doğması için açık bir davetiye uzatılıyor.

Absolue Precious Cells Silky Cream -Cildi yeni baştan yaratan nihai formül...

Lancôme laboratuvarlarında yapılan araştırmalar sonucunda Absolue Precious Cells Silky Cream ile ilk saatlerde içinde cildin nem oranında kayda değer bir artış gözlenmiştir. Cildin nem oranını geri kazanmasına ek olarak, ciltte daha taze, ferah, ve gözle görülebilir bir dolgunluk hissedilmiştir. Tüm bu sebepler düşünüldüğünde Absolue Precious Cells Silky Cream sayesinde cilt yaşlanmanın gelişiyle birlikte artan elastikiyet kaybına, derinin daha soluk görünmesine ve epidermisin eskisi kadar dayanıklı olmamasına karşı ürettiği çözümlerle tüm kadınların cilt bakımı rutinlerinde vazgeçilmez olmaya mükemmel bir aday..

Yazarlar