Aile Anaokulunda 24 saat eğitim!

Anaokulunda 24 saat eğitim!

20.02.2009 - 15:17 | Son Güncellenme:

M.E.B müfettişlerinin gözetim ve denetimi ile eğitim verilen Pembe&Mavim Yuvam Anaokulu, 2008-2009 eğitim ve öğretim hizmete açıldı.

Anaokulunda 24 saat eğitim

Uzman branş öğretmenleri ile güler yüzlü eğitimin simgesi olmak istediklerini belirten anaokulu kurucusu Burcu Keskin, velilerin Pembe&Mavi Yuvam Anaokulu’nda çocuklarının güvende ve mutlu olduklarına emin olacakları bir yapı hazırladıklarını belirtiyor.

Haberin Devamı

Anaokulunda 24 saat eğitim

Keskin, Pembe&Mavi Yuvam Anaokulu’nun özellikleri ile ilgili şunları söyledi:

“Bir çok anaokulundan en büyük farkımız, çocuklarımıza çok iyi ve ağırlıklı olarak İngilizce eğitimi veriyor olmamızdır. Bu sayede, ilköğretime diğer yaşıtlarından bir adım önde başlayacaklar. Velilerimiz çocuklarını almaya geldiklerinde, çocuklarını bekleyebiliyor, kamera sistemi ile çocuklarını hem anaokulumuzdan hem de internet sitemizden izleyebiliyorlar. Bir anaokulunun olmazsa olmazlarından biri uzman bir pedagogun devamlı çocuklar ile iletişim içinde olup onlarla ilgilenmesidir. Anaokulumuzdaki uzman pedagogumuz her an çocuklarımızın sorunları ile ilgileniyor.”

Anaokulunda 24 saat eğitim

Sanatsal, teknolojik, sportif alanlara çok önem verildiğini belirten Burcu Keskin, Pembe&Mavi Yuvam Anaokulu’nun belli sürelerde yapılan sinema gösterimi, tiyatro, drama, pandomim vb. etkinlikler ile çocukların sanatsal gelişimlerine büyük katkıda bulunulduğunun altını çiziyor. Çocuk sağlığı açısından anaokulu çocuklarının spor yapmaları ve devamlı aktivite halinde olmalarının gerekliliğine çok inanan Keskin, okulun sportif aktiviteleri hakkında : “ Okulumuzda kış mevsimi için özel “Kış oyun bahçesi” bulunmaktadır. Bu oyun bahçesi ile çocuklar jimnastik yapabilecek ve bale dersleri alabileceklerdir. Binanın yan tarafında bulunan açık hava park ve oyun alanı, çocukların güvenli ve rahat edebilecekleri bir alan olup birçok sportif etkinliğe göre tasarlanmıştır.” dedi.

Haberin Devamı

Anaokulunda 24 saat eğitim

2-5 yaş arası çocuklar için tasarlanmış uyku odası ile çocukların uyku ihtiyaçlarını karşılayan Pembe&Mavi Yuvam Anaokulu veliler için hazırladıkları çeşitli konulardaki konferansları ile de dikkat çekiyor. Ayrıca anaokulunun en büyük özelliği; Türkiye’de bir ilk olan 365 gün 24 saat kaliteli eğitim olanağına sahip olmaları. Bu sayede veliler çocuklarını akşam zorunlu olan toplantılar ve davetlerinde güvenle Pembe&Mavi Yuvam Anaokulu’na bırakabiliyorlar.

Anaokulunda 24 saat eğitim

Pembe&Mavi Yuvam Anaokulu

Adres : Merkez Mah.Gençosman Cad.No:12 GÜNGÖREN / İSTANBUL
Tel : 0212 644 92 13 Faks : 0212 644 92 09

Haberin Devamı

Haber: Sevda Serbest

Yazarlar