Editörün Seçtikleri Annelerin hediyesi Avea'dan!

Annelerin hediyesi Avea'dan!

04.05.2011 - 15:47 | Son Güncellenme:

Özel günlerde sunduğu fırsatlarla müşterilerine ayrıcalıklar yaşatan Avea, Anneler Günü’ne özel kaçırılmayacak avantajlar sunuyor

Annelerin hediyesi Aveadan

Bu anlamlı günde annesini hediyesiz bırakmak istemeyen Avealıları yüzlerce noktada birbirinden cazip fırsatlar bekliyor.

Haberin Devamı


Müşterilerine sunduğu avantajlarla fark yaratan Avea, alanında lider markalarla işbirlikleri yapmaya devam ediyor. Avea, Anneler Günü’ne özel birçok avantaj sunuyor.

29 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında Avealılar, birçok markada özel olarak sunulan indirim ve fırsatlardan dilediklerini seçebilecekler. Kampanya kapsamında; Avealılar, Gülaylar Altın’dan yapacakları 250 TL ve üzeri altın ve pırlanta alışverişlerinde %20 indirim ve bir sonraki alışveriş için 100 TL hediye çeki, Çiçeksepeti.com’daki seçili ürünlerde %20 indirim, Nespresso mağazasından yapacakları Nespresso C101 alışverişinde %10 indirimle birlikte 2 adet espresso bardağını hediye olarak kazanacaklar. Ayrıca, Şişli Optik'te güneş gözlüklerinde Avealılara özel %40 indirim, Enplus’tan alacakları Breville marka ürünlerde %20 indirim hakkı da Avealıları bekliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’deki birçok lider marka ile yaptıkları işbirlikleriyle müşterilerini memnun etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Avea Ortaklık Yönetimi Direktörü Sertaç Şener, “Müşterilerimize Anneler Günü gibi anlamlı bir günde sayısız alternatif ve birbirinden çekici fırsatlar sunuyoruz. Anneler Günü yaklaşırken hediye telaşına düşen tüm Avealılar bu özel kampanya ile annelerini mutlu edecekler. 2011 yılı boyunca Türkiye’nin önde gelen markalarıyla yepyeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kampanyaya katılmak için 5060’a ilgili “MARKA” adı yazılarak SMS gönderilmesi yeterli oluyor.

Yazarlar