Editörün Seçtikleri Arjantinlileri kızdıran aşk

Arjantinlileri kızdıran aşk

07.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Arjantinlileri kızdıran aşk

Arjantinlileri kızdıran aşk


Başbakanın oğlu ile ünlü şarkıcı Shakira’nın aşkı ortaya çıktı. İkilinin 12 bin dolar tutan hafta sonu kaçamağı kemer sıkan Arjantinlileri ayağa kaldırdı...


       Parçalarıyla müzik dünyasını sallayan Shakira, şimdi aşkıyla bir ülkeyi ayağa kaldırdı. Lübnan asıllı Latin yıldızın, Arjantin Başbakanı Fernando de la Rua’nın oğluyla birlikte çekilen pozları, gazetelere yansıyınca Arjantinliler adeta isyan etti.
       The Independant On Sunday gazetesinin haberine göre, yeni hükümetin 1 milyar dolarlık kısıntıya gideceğini açıklaması üzerine 30 bin kişi, Buenos Aires sokaklarında gösteri yapıp karara protesto ederken, Antonio de la Rua ile ünlü şarkıcının, iki hafta önce Miami’de, geçen hafta And kayak merkezi Bariloche’de geçirdikleri “tuzlu" romantik hafta sonu, hedef oldu.

Faturayı Shakira ödedi

Başbakan baba, halkına kemerleri sıkmalarını öğütlerken, genç avukat ile Shakira’nın Bariloche’da başbaşa oldukları tatilin maliyeti 12 bin doları bulduğu ortaya çıktı. Hükümet sözcüsü elini çabuk tutup, faturayı Grammy ödüllü şarkıcının ödediğini açıklayınca da, göstericiler “Kamu Borçlarını da Shakira Ödesin!" yazılı pankartlar açtı.
       Basına yaptığı açıklamada Başbakan, oğlunun, partisi için kampanyalarda çalışmasına rağmen seçilmiş bir memur olmadığını hatırlatarak, istediği yaşam tarzını seçmekte özgür olduğunu söyledi.

Yazarlar