Editörün Seçtikleri Aşk Tanrısı Sevgililer Günü'nde W Istanbul’da

Aşk Tanrısı Sevgililer Günü'nde W Istanbul’da

11.02.2015 - 12:49 | Son Güncellenme:

Son yılların en gözde oteli W Istanbul, özel Sevgililer Günü Yemeği, Aşk Tanrısı’nı bile kıskandıracak

Aşk Tanrısı Sevgililer Gününde W Istanbul’da

W Istanbul Sevgililer Günü Yemeği:

Sevgilinizi sürprizlerle dolu romantik ve efsanevi bir akşam yemeği ile şaşırtmak için hemen W Istanbul’da yerinizi ayırtın. W Lounge’ın yenilenen atmosferinde 14 Şubat akşamı 20.00 – 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ‘Sevgililer Günü Yemeği’ Executive Chef Tekin Günaydın ve ekibinin, efsanevi aşk hikâyelerinden ilham alarak hazırladığı özel menüsü, zengin şarap seçenekleri, özel masa tasarımı ve sürpriz hediyeleri ile sevgisini şık ve romantik bir yemekle taçlandırmak isteyenlere muhteşem bir fırsat sunuyor.

W Istanbul Sevgililer Günü Yemeği kişi başı 190 TL (Bayanlara %50 indirim uygulanmaktadır)

W Istanbul Sevgililer Günü Partisi:

Sevgililer Günü’nü yalnız, sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla kutlamayı planlayanlar, W Istanbul’un “Cupids Get Crazy” temalı Sevgililer Günü partisini sakın kaçırmayın. Aşk Tanrısı’nı bile çıldırtacak şehrin en özel Sevgililer Günü Partisi, ambiyansı, sürprizleri ve eğlencesi ile size unutulmaz bir 14 Şubat vadediyor. Kadınlara özel %50 indirimli kırmızı ve pembe kokteyller ve çeşitli ikramların yer aldığı parti, sürpriz hediyelerin yanı sıra Aşk Tanrısı’nın da özel bir dans şovu ile renklenecek.

Aşk Tanrısı Sevgililer Gününde W Istanbul’da

W Istanbul Sevgililer Günü Özel Konaklama Paketleri:

Bu Sevgililer Günü’nde müthiş bir aşk macerası yaşamaya ne dersiniz? Extreme WOW Suite’in Sevgililer Günü temasındaki özel dekorasyonunda, şampanya ile taçlanan iki kişilik romantik sevgililer günü yemeği, The Day SPA’da iki kişilik çift masajı ve ertesi sabah kahvaltısı ile romantizmin doruklarına varabilirsiniz.

Yine aşkını W Istanbul’da kutlamak isteyenleri romantik bir deneyim ve özel fırsatlar bekliyor. W LOVES YOU paketi ile yenilenen W Lounge’da sevgilinizle özel bir akşam yemeği yiyip sonrasında güller ve şampanya dolu odanızda romantik bir gece geçirebilirsiniz.

Yazarlar