Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

18 Aralık haftası, Kasım sonundaki girişimlerimizin sonuçlarını alabileceğimiz bir hafta.

18 Aralık Pazartesi Ay Balık burcundayken haftaya başlayacağız. Ruh halimiz daha kararsız olmaya yatkın. Pazartesi ve Salı, Merkür’ün olumlu açısı eğitimde, yurt dışı bağlantılı işlerde ya da ticari konularda akışın güzel olacağını gösteriyor. Özellikle de devam eden işlerle ilgili pürüzleri çözmek mümkün olacak.

20 Aralık Çarşamba Ay’ın Koç burcuna geçişi ile birlikte enerjimiz yükselecek. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerde ani gelişen durumlar, öfkeyi kontrol edememe yaşanabilir. Hızlı karar alıp harekete geçmektense sakince düşünerek adım atmak, daha sonra karşılaşılacak sorunlardan uzak tutabilir. Hatta bizi huzursuz eden konuları çözümleme fırsatı bulabiliriz. Bu günlerde para piyasalarında da hareketlilik artacak.

Haberin Devamı

22 Aralık Cuma Güneş Oğlak burcuna geçecek. Şimdiden tüm Oğlak burçlulara keyifli, mutlu bir yaş diliyorum. Önümüzdeki 30 gün boyunca gökyüzünde daha kararlı ve olayları ciddiye almamızı destekleyen bir enerji olacak. Cuma, Merkür ve Güneş’in kavuşumu sebebiyle kalpten dilediklerimizle ilgili güzel gelişmelerle karşılaşabiliriz.

23 Aralık Cumartesi ise retro Merkür Yay burcuna geri dönecek. 14 Ocak’a kadar inançlara, hukuki konulara ve yurt dışı bağlantılı işlere dair pürüzlerle daha fazla ilgilenmemiz gerekebilir.

Hafta sonunu hareketli ve aktif geçireceğiz. Özellikle aile büyükleriyle ya da otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerle verimli ve keyifli paylaşımlar yapabiliriz.

18 Aralık haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İş hayatınızda özellikle sizi huzursuz eden, eksik kalmış konularla ilgileneceğiniz bu hafta finansal süreçlerde riskli hareket etmemeniz önemli olacak. Beklenmedik kişilerden yardım alabilirsiniz. Seyahatlerle ya da uzaklarla ilgili planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında eğitimle ya da ticaretle ilgili konularda aklınızdakileri hayata geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Hafta genelinde hiçbir konuda riskli karar almamaya özen gösterin. Sosyal hayatınız hareketli geçecek. İkili ilişkilerde ise fevri davranmamak önemli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Maddi konularda aklınızdakileri hayata geçirerek haftaya başlayacaksınız. Kriz yaratan konulara, sorumluluk alarak çözüm bulabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bu hafta, ikili ilişkilerinizde de sağduyulu olmaya özen gösterin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya ikili ilişkilerinizdeki eski sorunları çözümleme fırsatı bularak başlayacak, olaylara daha iyimser yaklaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde fevri olmamaya gayret edin. Özel hayatınızda da kıskançlığın dozunu kaçırmamak önemli.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında işinizle ilgili süregelen konuları sonuca ulaştırabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunları bu hafta çözümlemek isteyeceksiniz. Evle ya da çocuklarla ilgili beklenmedik harcamalar da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya aşk hayatında güzel gelişmelerle, haberlerle başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde ertelediğiniz kararları da bu hafta hayata geçirebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle olan iletişiminizde ani çıkışlardan uzak durmaya dikkat edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Ebeveynlerinizle ya da ailevi konularda yapmak istediklerinizi bu hafta hayata geçirebilirsiniz. Günlük akışınızı düzenlemek isteyeceksiniz. Harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde rahat bir akış olacak.

YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkilerinizdeki sıkıntılı konulara çözüm bularak haftaya başlayacaksınız. Perşembe ve sonrasında ise özel hayatınızda dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Çocuklara destek olacak, onlara keyifli iletişim kuracaksınız. Hafta sonu işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

Haftaya çalışma hayatınızda yeteneklerinizi gösterme fırsatı bularak başlayacaksınız. Hafta genelinde sağlığınıza dikkat edin. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise önceliğiniz keyif aldığınız konular olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftaya hem iş hayatında hem de özel hayatınızda sonuçlandırmak istediğiniz konulara odaklanarak başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde fevri davranmamaya gayret edin. Hafta sonu yakın çevrenizden, kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi maddi konularda yaşadığınız belirsizlikleri çözüme ulaştırabilirsiniz. İş hayatında ani çıkışlardan sakınmaya dikkat edin. Özellikle gruplar içinde sert söylemelerden kaçınmak önemli. Hafta sonu ise sosyal hayatınız hareketli olacak.

YÜKSELEN BALIK

Sosyal hayat içinde aktif olacağınız bu hafta kendinizle ilgili gerçekleştiremediğiniz planlarınızı da gündeminize alacaksınız. Adaletle ve yurt dışı bağlantılı işlerle alakalı konularda anlaşmazlıklar çıkabilir. Hafta sonu ise kazançlarınızı geliştirmek için atacağınız adımları hızlandırabilirsiniz.

Hepimize keyifli bir hafta olması dileğimle, sevgiler.