Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

28 Ekim Cumartesi, İstanbul saatiyle 23:23’de 5 derece Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması 2 senelik bir dönemin kapanışını ifade ediyor.

Türkiye ve Dünya için önemli etkileri olan bu tutulma bireysel anlamda da sürüncemede kalmış konularda bizlere önemli kararlar aldıracak. Kasım 2021’den bu yana her birimiz farklı alanlarda hayatımıza güven ve istikrar getirmek için mücadele veriyoruz. Mart 2023’e kadar da bu alanlarda eğer harekete geçmediysek harekete geçelim diye krizli durumların içine çekileceğiz. Büyük resme baktığımızda, gelişmelerin konuları artık sonlandıralım diye olduğunu göreceğiz.

Haberin Devamı

İddialı söylemlerin, gözü kara girişimlerin ön planda olacağı bir dönemdeyiz. İnançlar sebebiyle kutuplaşmalar artacak.

Değerli hissetmek uğruna verdiğimiz tavizlerle ya da hırslarımıza yenik düştüğümüz alanlarla yüzleşmeler yaşayacağız.

Maddi konularda da kaçırdığımız fırsatları tekrar değerlendirme imkanı bulabiliriz.10-15 Eylül ve 6-14 Mayıs arasında doğanlar bu konuda şanslı olacaklar.

2022 sonundaki kararlarımızın, söylediklerimizin sonuçları ile karşılaşacağız. Özellikle sabit burçlar (Boğa, Akrep, Aslan ve Kova) ciddi kararlar ve gelişmelerle zorlu geçen bir dönemi tamamlayacaklar.

Türkiye’de yöneticilerle ilgili çarpıcı gelişmelere şahit olabiliriz. Güvenlik konularına vurgu fazla. Gerilimli durumların bir anda kaosa dönmesi yaşanabilir. Gençlerle ya da eğitimle alakalı farklı gündemler yaratacak kararlar da alınabilir.

Boğaz ve boyun bölgemizdeki hassasiyetler ve sindirim sisteminde yaşanan sorunları ihmal etmeyelim.

Tutulma, etkisini en yoğun Kasım 2023 ortasına kadar gösterecek. Mart 2024’e kadar da, Ocak 2024 sonu ve Şubat 2024’te aynı etkileri hissedeceğiz.

28 Ekim Boğa Ay tutulmasından 20-30 Nisan, 23 Temmuz-2 Ağustos, 23 Ekim-2 Kasım ve 20-30 Ocak arasında doğanlar ve haritalarında 5 derece civarında Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarında önemli yerleşimi olanlar diğerlerine göre daha yoğun etki alacaklar.

Boğa Ay Tutulmasında yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ     

Maddi konulardaki belirsizliklerinizi artık netleştireceğiniz bir dönemdesiniz. Harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya, hırs yaptığınız konularda da makul olmaya gayret etmeniz hayal kırıklığı yaşamamak için önemli. Çalışma hayatında da yetenekleriniz fark edileceğinden sabrınızın karşılığını alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Sağlığınıza, işinize ve ilişkilerinize odaklandığınız iki senelik süreci tamamlamak üzeresiniz. İkili ilişkilerde ne istemediğiniz konusunda netleşip kendinizi merkezinize almanız öncelikli gündeminiz olacak. Yeni bir ilişki ya da ilişkinizin farklı yöne evrilmesi mümkün. Uzun vadeli planlarınızda gerçekçi olmaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Sizin dışınızda gelişen durumların, psikolojik olarak baskı altında hissettiğiniz konuların artık netleşeceği bir dönem başlıyor. Günlük akışınızı değiştireceksiniz. Sizi rahatsız eden durumları bitirmek önceliğiniz olacak. İşinizle ilgili konularda vereceğiniz kararlarda aceleci davranmayın.

YÜKSELEN YENGEÇ

Sosyal hayatınızın, arkadaş ilişkilerinizin ağırlıklı gündem olacağı bir süreçtesiniz. Özel hayatınızda kıskançlıktan, iddialı söylemlerden uzak durmaya gayret edin. Yatırımlarınız konusunda da risk almamaya çalışın. İleri dönük hedeflerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatınızla ilgili devam eden süreçlerin netleşeceği bir dönemdesiniz. Rekabet yoğunlaşabilir. Manipüle edici konuşmalara sert tepki vermemeye gayret edin. Ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili maddi konularda karar verirken gerçekçiliği elden bırakmamanız önemli.

YÜKSELEN BAŞAK

Yurt dışı ile ilgili konularda, hukuki ya da eğitim süreçlerinde netleşecek gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. İkili ilişkilerde takıntılı düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Bireysel gelişiminize yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde de fevri davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Hayatınızda sorun yaşadığınız konulara çözüm getireceğiniz, bazı sonlanmaları yaşayacağınız bir tutulma süreci olacak. Krizli durumlar içine çekildiğinizde sakinliğinizi korumaya gayret edin. Maddi konularda da temkinli davranmanız önemli olacak.

YÜKSELEN AKREP

İki senedir ikili ilişkilerinizde ve iş birliği içinde olduğunuz alanlarda yaşadığınız önemli gelişmelerin sonuçlarını alacağınız bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda hayalci karar vermemeye çalışın. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Sağlık konularında ve gündelik yaşam koşullarınızda süregelen sıkıntılarla ilgili netleşmeler yaşayacaksınız. Eviniz ya da ebeveynlerinize dair durumlarla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızda da olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hayattan aldığınız keyfi özel hayatınızda sorguladığınız bir dönemin sonuna geldiniz. Sizi değerli hissettiren konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerinizi yüksek tutmayın.

YÜKSELEN KOVA

Ailevi konularda, gayrimenkullerle ya da kariyer hayatınızla ilgili önemli gelişmeleri artık neticelendireceğiniz bir dönemdesiniz. Gelir gider dengenizi düzenleyeceksiniz. Bu süreçte iş hayatınızda gerçekçi kararlar almaya önem verin.

YÜKSELEN BALIK

Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizin, iletişimle ilgili konuların gündemde olacağı bir dönemdesiniz. İlişkilerinizde sorun yaşadığınız konuları toparlama fırsatınız olacak. Uzun mesafeli seyahatlerinizde ve gereğinden fazla iyi niyetli verilecek kararlarda dikkatli olun.

Hepimize somut değerler oluşturabileceğimiz bir tutulma olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu