Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

30 Ekim Pazartesi, haftaya Ay Boğa burcundayken başlayacağız. Maddi konuların, sahip olduklarımızın ön planda olacağı bir haftadayız. Pazartesi, önemli görüşmeler, kararlar ve başlangıçlar için 14:35-18:10 saat aralığını tercih etmeyelim. İletişimin daha rahat olacağı18:10 sonrası değerlendirilebilir.

31 Ekim Salı, Venüs-Uranüs üçgeni ilişkilerimizde yaşadığımız gerginlikleri toparlamak için fırsat sunacak. Aynı zamanda yaratıcı işlerde, sanatsal faaliyetlerde de güzel sonuçlar almak için uygun bir gün.

Haberin Devamı

1 Kasım Çarşamba 15:30’a kadar olan kısım ticari ve iletişimle ilgili konularda değerlendirebileceğimiz zaman dilimi. Gün genelinde beklenmedik haberler alabilir, şaşırtıcı konuşmalara şahit olabiliriz.

2 Kasım Perşembe Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Perşembe ve Cuma günleri daha duygusal, aile odaklı bir ruh halinde olacağız. Akşamüstü hissettiklerimizi ifade edebilmek, sezgilerimizi dinlemek için destekli saatler.

3 Kasım Cuma Güneş-Jüpiter karşıtlığı inançlarda abartılı durumları, egoların kontrolsüz çarpışması ve fanatik tepkileri ifade ediyor. Satürn’ün durağan konumda olacağı 2 gün boyunca verdiğimiz tepkilerde aşırılıklardan uzak durmaya çalışalım. Para piyasalarında da dengelerin bozulabileceği bir gün.

4 Kasım Cumartesi hem ikili ilişkilerde hem de maddi konularda gerçekçi davranmakta zorlanabiliriz. Kararsızlık, fikir çatışmaları yoğun olabilir. Sindirim sistemi hassasiyetlerine dikkat edilmeli.

5 Kasım Pazar, 17 Haziran’da retro hareketine başlayan Satürn tekrar ileri hareketine geçecek. Doğum haritalarımızda Balık burcunun yer aldığı ev konularında yaptığımız değerlendirmeleri kararlı adımlara döndürebileceğimiz bir sürece giriyoruz.

30 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Maddi konularda farklı davranmak isteyeceğiniz bu hafta, özellikle Cuma günü riskli karar almamaya gayret edin. Haftanın ilk günlerinde ilişkilerinizde iletişim rahat akacak. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde hayal kırıklığı yaşamamak için beklentinizin gerçekçi olması önemli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında yaratıcı faaliyetlerinizde ve keyif aldığınız konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kibirli tutumlar, iddialı konuşmalar da sorunlara yol açabilir.

Hafta sonu daha bireysel aktiviteler içinde olmayı tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk günleri kendi isteklerinize odaklanacak, bu yönde hareket edeceksiniz. Evinizle ilgili tamamlayamadığınız bir konuyu bitirebilir, aile içindeki sorunlu durumları çözüme ulaştırabilirsiniz.  Hafta sonu ise sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günlerinde arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, sosyal hayatınız öncelikli konunuz olacak. Ticarette, tanıtım faaliyetlerinde ya da eğitimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise her duyduğunuza inanmamaya, iyice düşünmeden karar vermemeye dikkat edin.

YÜKSELEN ASLAN

Haftanın ilk günleri işinizle ilgili pürüzleri gidermek, maddi konularda fırsatları değerlendirmek için uygun zaman. Ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili durumlarda abartılı tepki vermemeye gayret edin. Hafta sonu ise harcamalarınız hesapladığınızdan fazla olabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Uzaklardan alacağınız haberle haftaya başlayacaksınız. Salı günü hayata esnek bakmanın size güzel fırsatlar sunduğuna şahit olabilirsiniz. Hafta sonu özellikle ikili ilişkilerinizde iddialı konuşmalardan, abartılı düşüncelerden uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Çok göz önünde olmayı tercih etmeyeceğiniz bu hafta sizi rahatsız eden konuları anlamaya, beklentilerinizi netleştirmeye odaklanacaksınız. Hafta başında bu durumları çözüme ulaştırma fırsatınız var. Hafta sonu ise maddi konularda risk almamaya dikkat edin.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında gruplar içinde kendinizi iyi hissedecek, ileri dönük planlarınız için başkalarıyla iş birliği içinde olacaksınız. Haftanın ikinci yarısında sağlığınızla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde de takıntılı düşüncelerden uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Çalışma arkadaşlarınızla ve işinizle ilgili konuların öne çıkacağı bu haftanın ilk günleri bu alanlarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu aile içinde üstlenilen sorumluluklara ilişkin sorunlar gündeme gelebilir. Aşk hayatında da gizli rekabetler sizi şaşırtacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Çocuklarınızla ya da eğitimle ilgili konularda karşılaşacağınız fırsatları hafta başında değerlendirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle daha fazla ilgilenmek isteyeceksiniz. Hafta sonu ise gruplar içinde önyargılı ve kibirli olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN KOVA

Evinize, ebeveynlerinize odaklanarak başlayacağınız bu hafta bu konulardaki sorunları çözümleme fırsatınız olacak. İşinizle ilgili beklenmedik konuşmalar yaşanabilir. Hafta sonu harcamalarınızda daha dikkatli ve planlı olmaya çalışın.

YÜKSELEN BALIK

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin, iletişim faaliyetlerinin ön planda olacağı bu haftanın ilk günlerinde ikili ilişkilerde şans sizden yana. Hafta sonu tartışmaları uzatmamaya, önyargılı davranmamaya gayret edin. Özellikle aşk hayatınızda gerçekçi kararlar vermeniz önemli. 

Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle, sevgiler.